Év végi varázslatok, hogy tiszta lappal kezdhesd 2023-at



Gyors és könnyű lélektisztító és nemkívánatos karmikus kapcsolatokat megszakító szertartások.Nagy év végi lélektisztító varázs: Ezt a szertartást bármelyik nap elvégezheted, de ugyanezt megteheted egy szombati napon vagy az év utolsó napján is. A varázslathoz szükséged lesz 12 fehér gyertyára, zsálya füstölőre, sóra és szenteltvízre.

Kezdd azzal a szertartást, hogy veszel egy rituális fürdőt, ami után vegyél fel egy fehér ruhát. Fontos, hogy végig gondolj arra, hogy készen állsz megszabadulni minden lelki terhedtől és mindentől, amitől szeretnél.

Tégy egy tálba sót, majd azt, a szenteltvízzel együtt, helyezd el az oltárodon, vagy ahol a varázslatot végzed. Ezután vonj magad köré egy kört sóval, majd helyezkedj el a körben. Ezt követően gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt.

Ha ezzel kész vagy, akkor relaxálj, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„A Leghatalmasabbhoz fohászkodok, ki lelket adott nekem! Arra kérlek, tisztítsd meg mindattól, ami idén rárakódott!”

Nyúlj a tálba és forgasd át a sót, miközben így szólj:

„A föld megtisztít a negatív energiáktól.”

Mosd meg a kezeidet a szentelt vízben úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„A víz elmossa minden bánatomat és fájdalmamat, haragomat és mérgemet, bűntudatomat és kétségemet.”

Szárítsd meg a kezeidet a gyertyák lángja felett, miközben így szólj:

„A tűz elégeti a félelmeimet és a köteleket, amelyek visszafognak a fejlődésben.”

Ezt követően legyezd magad felé a füstölőt, és mondd el az alábbi varázsszavakat:

„A levegő elfújja mindazt, ami a múlté. Immár tiszta lappal kezdem a következő évet, mert lelkem épp olyan tiszta, mint amilyennek Isten/A Leghatalmasabb megteremtette.”

Ha ezzel is megvagy, akkor kicsit meditálj, koncentrálj rá arra, hogy mi mindentől szeretnél megszabadulni. Amikor úgy érzed, hogy végeztél, akkor fújd el a gyertyákat (vagy hagyd leégni őket biztonságos keretek között), a sót seperd össze és a többivel együtt, legkésőbb másnap, szórd ki az otthonodon kívül, majd öntsd rá a szenteltvizet is.

Nemkívánatos karmikus kapcsolatok megszakítása: Egy szombati napon, vagy az év végén bármelyik nap elvégezheted ezt a szertartást, amihez szükséged lesz 2 piros vagy fehér gyertyára, 1 piros fonalra, 1 ollóra és hajszálra (nem kötelező).

Ha szerelmi kapcsolatot szeretnél lezárni, akkor piros gyertyát használ. Minden más kapcsolat megszakítása esetén fehérre lesz szükséged. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd azzal a szertartást, hogy az egyik gyertyába belekarcolod a nevedet, a másikba annak a nevét, akivel le akarod zárni a kapcsolatot.

Ezután kösd össze a két gyertyát a fonallal. Ha ezt meg tudod tenni, akkor kösd össze a saját és az adott személy hajszálát, majd tedd azt a gyertyák fölé. Most relaxálj, hangolódj rá a kapcsolatotokra, emlékezz vissza arra, hogy miért akarod megszakítani!

Amikor úgy érzed, hogy sikerült felkészülnöd, akkor gyújtsd meg a gyertyákat és mondd el az alábbi varázsigét:

„A sors úgy hozta, hogy Te és Én, karmikus kapcsolatban állunk. De most már legyen elég. Letudtam a tartozásom, megtanultam a leckémet, vagy hanem, hát sietve tudjam le és tanuljam meg, de most már legyen vége mielőbb ennek a kapcsolatnak.”

Fogd meg az ollót, majd folyasd a varázsigét:

„Ez az olló legyen a sors, amely véget vet karmikus kapcsolatunknak. Ahogy elvágja a két gyertya között a fonalat, úgy vágja el a közöttünk lévő szövetséget is.”

Ezután gondolj arra, hogy amikor elvágod a fonalat, akkor valóban megszakítod a kapcsolatot. Vágd el a fonalat, majd a hajszálak közti köteléket is, ha azokat is használsz a szertartáshoz. Ha ezzel kész vagy, akkor így szólj:

„Ezzel vége mindennek közöttünk. Békével búcsúzom tőled, minden jót kívánok neked, de holnaptól folytassuk külön az utunkat.”

Már csak hagynod kell biztonságos keretek között leégni a gyertyákat az éjszaka. Másnap, vagy ahogy tudod, ásd el a gyertyacsonkokat és a hajszálakat. Jól teszed, ha egy kis sót is hintesz rájuk.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló