Jelek, amelyekkel az angyalok üzenhetnek az év végén.



Ha ezeket a dolgokat tapasztalod, akkor az angyalok üzenhetnek.Balszerencsés vagy: Az év végén előfordulhat, hogy a kapkodás és a figyelmetlenség miatt sok kellemetlenség ér, de amikor úgy érzed, hogy kimondottan pechszériád van, mintha a világon minden összeesküdött volna ellened, akkor könnyen lehet, hogy ez valójába azért történik, mert az angyalok így figyelmeztetnek, hogy lassíts.

Érthető, hogy nyakadon a határidők, és szeretnél még idén végezni mindennel, de fenn áll a veszélye annak, hogy kiégsz az év végére, ha nem lazítasz. Ezzel nemcsak azt kockáztatod, hogy semmit sem fogsz élvezni, hanem azt is, hogy még nagyobb bajba kerülsz.

Kedvet érzel ahhoz, hogy beülj egy templomba: Eddig meg sem fordult a fejedben, hogy templomba mennél? Most viszont valahogy mégis ehhez kapsz kedvet? Esetleg egyszer-kétszer megfordultál a templomban, ám az év végén valamiért sokkal erősebb késztetést érzel?

Legyen bármelyik, engedj a lelked, avagy az angyalok kérésének, mert nem véletlen, hogy így érzel! Talán azért vágysz arra, hogy templomba menj, mert ott találod meg a választ egy kérdésedre, esetleg ott leled meg a lelki békédet, vagy otthagyhatod az év során felgyülemlett terheidet. Amikor már a templomban vagy, akkor adj hálát mindenért, amit az esztendőben kaptál!

Vágysz az egyedüllétre: Teljesen rendben van, ha az év végén valaki nem társaságra, hanem magányra vágyik, ugyanis valószínű, hogy lelkileg, de talán testileg is, elfáradt, ezért a legszívesebben bevackolja magát otthon.

Ha te is úgy érzed, hogy magányra van szükséged, akkor ez annak a jele, hogy pihenés és minőségi én-időre van szükséged. Nyugodtan adj magadnak néhány napot, amit egyedül tölthetsz, mert utána sokkal jobban fogod érezni magad testileg és lelkileg. Azzal ne foglalkozz, hogy mások mit szólnak ehhez, mert nem az számít, hanem az, hogy megadd a lelkednek azt, amire igazán vágyik!

Folyton eszedbe jut valaki: Az is az angyalok jele lehet, ha a év végén sokat gondolsz valakire a múltadból, például egy barátodra, esetleg volt szerelmedre, ugyanis lehet, hogy ez az illető valahogy segíthet fejlődésedben vagy a jövődben.

Az angyalok azt tanácsolják, hogy ha van rá módod, akkor vedd fel a kapcsolatot azzal a személlyel, aki mostanában sokszor az eszedbe jut és beszélj vele! Ne gondold, hogy kínos lenne olyan sok idő után megkeresni és ne aggódj, hogy mit fog szólni! Tudd, hogy minél többször gondolsz rá, esetleg még vele is álmodsz, annál biztosabb, hogy ez nem véletlen, hanem annak a jele, hogy még van dolgod az illetővel!

Tenni akarás érzése: Ha azt veszed észre magadon, hogy év végén egyre jobban vágysz arra, hogy tégy valami jót, akkor ennek oka lehet az, hogy motivál mások jósága, vagy téged is érzékenyebbé tesz a külvilággal szemben ez az időszak, de akár az angyalok is üzenhetnek ezzel a jellel.

Az angyalok ilyenkor még jobban cselekvésre motiválnak, ezért ha benned is feltámad az „úgy tennék valamit” érzés, akkor ne fojtsd el, hanem cselekedj, amennyit tudsz és adj annyit, amennyi jól esik. Ez a lelkedre is pozitív hatással lesz. Hallgass a szívedre és ne törődj azzal, hogy mások mit fognak szólni!

Akadályokba ütközöl: Ha van valami, amit szeretnél elintézni, befejezni, megvalósítani az év végén, de bárhogy próbálod, nem megy, mert folyton akadályokba ütközöl és kudarcot vallasz, akkor ennek oka lehet az, hogy az angyalok így jelzik neked, hogy rossz úton jársz, idén már ne foglalkozz a dologgal, hanem majd ugorj neki újra jövőre.

Most még nincs itt a megvalósítás, befejezés ideje. Ha mégis erőlteted a dolgot, akkor azzal csak azt éred el, hogy még több kellemetlenségben lesz részed.

Ismétlődő számsorokkal találkozol: Ha év végén gyakran látod ugyanazokat a számokat, amiket angyalszámoknak neveznek, mert például minden nap 22:22-kor nézel az órára, esetleg a boltban többször 1111 Ft-ot fizetsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy angyalok próbálnak valamit jelezni neked.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló