Tudd meg, hogy mennyire figyelsz az egészségedre a csillagjegyed alapján!Ebből a listából kiderül, hogy mi jellemző rád az egészség terén.12. Halak: Azért került az utolsó helyre a Halak, mert jellemző rá, hogy mindenkit maga elé sorol, ám az egészség és mozgás terén nagyon fontos lenne, hogy a Halak elsősorban önmagával foglalkozzon, mert ha nem, akkor idős korára bánni fogja, hogy elhanyagolta magát.

11. Rák: Szeret kikapcsolódni, méghozzá főleg úgy, hogy közben a szeretteivel lehet, ezért nyugodtan használhatná az egészséges életmódot arra, hogy könnyű ételeket készít a családjának és barátainak, vagy közösen végezhetnének pihentető mozgást, így például a jógázhatnának, sétálhatnának és kirándulhatnának a friss levegőn.

10. Szűz: A Szűzre jellemző kritikusság az edzés terén is megmutatkozik. Ugyanakkor nem kellene hagynia, hogy ez megakadályozza a céljai elérésében! A Szűz eleve figyel magára, szereti a természetet, ezért nagyon jól illik hozzá a séta, túrázás és minden szabadban végezhető mozgásforma, ami mellé zenét vagy hangoskönyvet hallgathat.

9. Vízöntő: A Vízöntőre jellemző, hogy örömmel segít másoknak, főleg akkor, ha ebben kedvét leli. Ugyanakkor az egészséges életmód terén gyorsan elfogy a lelkesedése, ha unja az adott feladatot, vagy nem kap elég motivációt, ösztönzést a folytatáshoz. Esetében a legjobb megoldás az, ha váltogatja az edzéstervét és megfelelő étrendet állít össze, mert akkor képes lesz elérni a kitűzött célját.

8. Mérleg: A Mérleg imád olvasni, új dolgokat tanulni, rajong az élet szépségeiért, vagyis nem az egészséges életmód és a megfelelő mozgás jár a fejében. Ha viszont úgy érzi, hogy változtatnia kell, akkor hajlandó megtenni. A Mérlegnek érdemes olyan társakat találnia, akik az egészséges életmód felé terelik.

7. Ikrek: A monoton edzéseket és ismétléseket nem neki találták ki. Az élénk természete és alkalmazkodóképessége miatt a csoportos fitneszedzéseket és a csapatjátékokat élvezheti a leginkább. Az egészséges ételek terén főleg az erre specializálódott csoportok tagjaitól szerez ötleteket. Ugyanakkor az Ikrekről elmondható, hogy nem tartózik a legkitartóbb csillagjegyek közé.

6. Bika: Kitartó és céltudatos, de ugyanakkor kényelmes is, ami rendszeresen megakadályozza abban, hogy betartsa az egészségére vonatkozó szabályokat. Az ereje és a kitartása át tudja lendíteni a holtponton. Ha valamit eldönt, akkor attól kezdve megállíthatatlanná válik.

5. Nyilas: Elég megbízhatatlan, imádja a szabadságot, és sokkal szórakoztatóbbnak tartja az új úti célok keresését, mint a testmozgást vagy egészséges táplálkozást, amiket inkább mellőz. Ha viszont olyan fitneszprogramra, esetleg fitneszmenüre bukkan, ami elnyeri a tetszését, akkor belevág, és addig nem nyugszik, amíg el nem érte a célját.

4. Oroszlán: A negyedik helyet elérő Oroszlán kreatív, szenvedélyes, született vezető, aki új szintre emelheti a mozgáskultúráját, de csak akkor, ha ebben nem akadályozza meg a csökönyössége. Szeret a saját feje után menni, és jellemző rá, hogy addig nem nyugszik, amíg meg nem csinálta azt, amit eldöntött. Az Oroszlán nagyon figyel és ad magára, a megjelenésére, amiért mindent megtesz, amit tud.

3. Bak: A dobogó legalsó fokára állhat fel a Bak, aki csodás önuralommal és fegyelemmel rendelkezik, ráadásul a leggyakorlatiasabb csillagjegy, ha a célok eléréséről van szó. Jellemző rá, hogy olyan feladatokkal foglalkozik, amelyek megalapozottak és reálisak, a teherbírása pedig határtalan. Néha azonban nem ártana, ha beiktatna egy kis lazítást a mindennapjaiba.

2. Skorpió: Ha ez a csillagjegy kitűz valamit maga elé, akkor addig nem áll meg, amíg el nem éri azt. Róla az is elmondható, hogy elsők között próbálja ki az egészséges életmóddal kapcsolatos újdonságokat, amelyek közül a legjobb ötleteket próbálja beépíteni a mindennapjaiba.

1. Kos: A Kos akkor érzi magát a legjobban, amikor eluralkodik rajta a versenyszellem. Az erős akaratú Kost semmi se állíthatja meg, ha az egészségről és az erőnlétéről van szó.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló