Tudd meg, hogy milyen lesz a 2023-as éved a számmisztika szerint!



A példa alapján számold ki a személyes évszámodat, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!Példa:

Ha november 3-án születtél, akkor:

1. Add össze a 2023-as év számait: 2 + 0 + 2 + 3 = 7

2. Add össze a születési napod és hónapod számait! Ha kétjegyű számot kapsz eredményül, akkor azt redukáld egyjegyűre: 1 + 1 + 3 = 5

3. Add össze a két számot! Ha kétjegyű az eredmény, akkor csökkentsd egyjegyűre: 7 + 5 = 12 = 1 + 2 = 3

A személyes évszámod tehát a 3-as. A dolgod most már csak annyi, hogy olvasd el a személyes évszámodhoz tartozó jóslatot!

1-es személyes évszám: A sikerek és jutalmak időszaka lesz számodra a 2023-as év. Ebben az esztendőben ambiciózus leszel a jövőddel és a mentális erőddel kapcsolatban, a képességeiddel pedig valóra válthatod a terveidet. Ha van vállalkozásod, akkor azt 2023-ban bővítheted. Összességében tehát sikeres éved lesz.

2-es személyes évszám: 2023-ban megszűnnek a korábbi megszorításaid. Ez az év igazán fontos változásokat hoz az életedbe, a függetlenséged és a személyes szabadságod pedig jelentős mértékben növekedni fog. 2023-ban képes leszel a rejtett képességeidet a hasznodra fordítani, és a mentális egészségeddel is többet fogsz foglalkozni.

3-as személyes évszám: Önvizsgálatot kell tartanod 2023-ban, és alaposan meg kell tervezned a jövődet. Ebben az esztendőben a spirituális erődet is fejlesztheted, feltérképezheted a belső világodat, ami által jobban megérheted magadat és az egész világot. 2023-ban ne feledd, hogy a belső erő akkor születik, amikor csend vesz körbe!

4-es személyes évszám: Ha a 4-es a személyes évszámod, akkor a számmisztika neked szóló jóslata szerint a jótékonyságról fog szólni a 2023-as éved, ugyanis vissza kell adnod a társadalomnak valamit abból a bőségből, amit a segítségükkel értél el. Emellett a szerelem is megérkezhet az életedbe 2023-ban.

5-ös személyes évszám: Ha az 5-ös személyes évszámot kaptad eredményül, akkor a számmisztika neked szóló 2023-as jóslata szerint új feladatokat tartogat számodra az esztendő. Ebbe tartoznak bele az új tevékenységek és a különleges érdekeltségek is.

2023-ban nagyon fontos lesz, hogy a céljaidra összpontosíts, az újonnan felfedezett fizikai és mentális erőd terén is! Az évben alkalmazkodnod kell az életedben bekövetkező változásokhoz, ha a korábbiaknál sikeresebb és izgalmasabb esztendőre vágysz.

6-os személyes évszám: Amennyiben a 6-os a személyes évszámod, akkor a számmisztika neked szóló jóslata szerint az önfegyelem és a kitartás éve lesz a számodra a 2023-as. A szorgalmad hatására sokat növekedhetsz, valamint megkapod a jutalmat a kemény munkádért. Ugyanakkor a számmisztika arra figyelmeztet, hogy legyenek bármilyen fontosak a céljaid, azok mellett sem feledkezhetsz el az egészséged fontosságáról!

7-es személyes évszám: Kitartásra és együttműködésre lesz szükséged a személyes fejlődésed érdekében. A logika helyett inkább az ösztöneidre és a megérzéseidre hallgass az évben, mert ezek teremthetnek kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb állapotot. 2023-ban az elméd stabil és nyugodt lesz, a szerelmi és családi kapcsolataid pedig jó irányba fognak változni.

8-as személyes évszám: Fel kell készülnöd a társadalmi kötelezettségeidre, így például arra, hogy nagyobb részt kell vállalnod a családi ügyekben. Egyúttal 2023 szerelmet és románcot is tartogat a számodra.

A karriered terén eleget kell tenned a szociális elvárásoknak, sokszor kell segítőkészséget mutatnod és bizonyos problémákat neked kell majd megoldanod az évben.

9-es személyes évszám: Elszántságot hoz neked az esztendő, valamint kreatív és szociális fejlődésen eshetsz át, tehát kimondottan vidám éved lehet ebből a szempontból nézve.

A 9-es személyes évszám alapján arra is számíthatsz, hogy olyan élvezetet és gyönyörűséget tartogat a számodra a 2023-as év, ami jó hatással lesz a személyes boldogságodra. Ha üzletemberként vagy üzletasszonyként dolgozol, akkor váratlanul mély vízben találhatod magad.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló