Ezt legyen a 2023-as fogadalmad a csillagjegyed alapján!



A horoszkópból kiderül, hogy mi az, amivel mindenképpen foglalkoznod kellene az évben.Kos: Kos jegyed alapján nagyon szigorú voltál magadhoz 2022-ben, ezért a horoszkóp azt tanácsolja, hogy az legyen az újévi fogadalmad, hogy 2023-ban ellazulsz és nem fogod túlhajtani magadat.

Bika: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy túl érzelmes vagy, és mivel az érzelmek könnyen elvakítanak, ezért 2023-ban ideje, hogy tisztán láss, hogy mérlegelj és eldöntsd, hogy mi az, amit érdemes végigcsinálni! Amikor levert vagy, akkor a befordulás helyett inkább menj ki az erdőbe, sétálj egyet, mert ettől megtisztulnak a gondolataid és a világ ismét szép lesz!

Ikrek: Ha valaki képes az érzelmei és a párja irányítására, akkor az te vagy, ám ezzel túlzásba estél 2022-ben, ezért a horoszkóp azt tanácsolja, hogy legyen az az újévi fogadalmad, hogy kicsit visszaveszel 2023-ban! Emellett vesd be magad a konyhába, és próbálj ki néhány új receptet és technikát!

Rák: Rák jegyed alapján ismert vagy arról, hogy hatalmas a szíved, túlságosan lelkiismeretes vagy, állandóan világszintű problémák miatt fáj a fejed és folyton gondolkodsz valamin, ezért a horoszkóp azt tanácsolja, hogy fogadd meg 2023-ra, hogy saját magadra fogsz koncentrálni! 2023-ban a meditáció és a sport legyen mottód!

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján rengeteget álmodoztál 2022-ben, ezért 2023-ra azt fogadd meg, hogy megvalósítod az álmaidat. Találj ki és szervezz meg egy nagy nyári utazást, ami lehet akár belföldi, akár külföldi is!

Szűz: Ha nincs párod, akkor 2023-ban ez megváltozhat, de csak akkor, ha megfogadod, hogy esélyt adsz a szerelemnek, hogy rád találjon. Ha a próbálkozásaid nem hoznak azonnali eredményt, akkor se ess kétségbe! Nyáron menj el egy fesztiválra, vagy fogadd el régi ismerősöd meghívását és menj el a grillpartijára, hátha éppen ott találkozol azzal a nővel vagy férfival, akire vágysz!

Mérleg: Mérleg jegyed alapján azt kellene megfogadnod, hogy 2023-ban megtanulod beosztani az idődet, és azt, hogy az állandó rohanásból végre lelassíts. Ebben az évben törekedj arra, hogy utol érd magad, oszd be az idődet, állíts fel fontossági sorrendet és szokj le a késésről, amiben egy karóra nagy segítségedre lehet, nem úgy, mint a gyorsan lemerülő okostelefon!

Skorpió: A csillagjegyed alapján azt kellene megfogadnod 2023-ra, hogy nem csak a munkáddal fogsz foglalkozni! Adj végre nagyobb teret a magánéletednek, és a túlóra, edzés, hétvégi munka helyett inkább kirándulj vagy jógázz! Nyáron menj el néhány koncertre!

Nyilas: Nyilas jegyűként imádsz szórakozni és lételemed a társaság, de ha ezt így folytatod, akkor könnyen elvesztheted saját magad, ezért fogadd meg, hogy 2023-ban legalább havonta egyszer lesz egy napod, amit csak magadra szánsz. Ezeken a napokon olvass, pihenj, maradj otthon úgy, hogy azzal ne akarj másokat lenyűgözni!

Bak: A csillagjegyed alapján azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy azt fogadd meg, hogy 2023-ban megszabadulsz a felesleges kapcsolatoktól és csak az igazi barátaidra összpontosítasz! A családtagjaidat se hanyagold el, és legalább hetente hívd fel őket!

Vízöntő: Vízöntő jegyed alapján mostanában elhanyagoltad a takarítást, ezért elég nagy a rumli a lakásodban, ahol a port is ritkán törlöd le. A horoszkóp azt tanácsolja neked, hogy 2023-ban nézz magadba és vedd észre, hogy valami nincs rendben az életedben! A rend rakást kezdd az otthonodban, ahol a felesleges ruháktól is válj meg, ne csak a kosztól!

Halak: Halak jegyűként azt kellene megfogadnod 2023-ra, hogy ne másokkal vess számot, hanem önmagaddal, és ugyanígy ne másokkal, hanem saját magaddal szemben vedd fel a harcot! Keress egy olyan kihívást, ami eleinte lehetetlennek tűnik, aztán győzd le az előtted álló évben! Ilyen kihívás lehet például az, hogy többet fogsz sportolni, vagy elolvasod a Háború és békét.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló