Ezt a szerelmi leckét kell megtanulnod 2023-ban



A csillagjegyed alapján kiderül a neked szóló feladat.Kos: 2023-ban légy alázatos, és jegyezd meg, hogy a jól működő párkapcsolat mindig két emberen múlik. Az évben bőven lesz időd és lehetőséged arra, hogy jól begyakorold ezt a szerelmi leckét.

Bika: A kapcsolatod fejlődik és formálódik, ám 2023-ban muszáj megtanulnod különbséget tenni szerelem, szeretet és ragaszkodás között! Egy Mérleg remek tanácsokkal segíthet neked felülemelkedni és megszabadulni a függőségi vágytól. Nehéz feladat, de sikerülni fog!

Ikrek: Ikrek jegyűként, ha párt keresel, akkor igazából a rég elveszett ikertársad után kutatsz, ezért a 2023-as szerelmi leckéd az, hogy meg kell tanulnod, hogy az ikerpárod benned, a lelkedben él, vagyis te magad vagy a saját ikertársad. Annak érdekében, hogy megtanuld az idei szerelmi leckédet, érdemes egy Vízöntő tanácsát kérned, mert ő remek javaslatokkal segíthet abban, hogy hogyan értékeld és fejezd ki önmagad.

Rák: Idén a legnagyobb lecke és tanulság számodra az, hogy tanulj meg egyszerre kemény, határozott és lágy lenni. Ez biztos, hogy nagy kihívás lesz számodra, de ne add fel, mert 2023-ban az a lényeg, hogy szabadulj meg a szélsőséges érzelmektől. Ebben segíthet egy Oroszlán, hiszen ő nagyon jól tudja, hogy mit jelent a bátorság.

Oroszlán: A büszkeséged már sok kapcsolatodat tönkretette. Idén meg kell tanulnod, hogy önmagad elfogadása, szeretete, a belső tulajdonságaid sokkal fontosabbak annál, amit kifelé mutatsz. Egy Nyilas nagy segítségedre lenne abban, hogy hogyan éld meg a belső lángodat.

Szűz: 2023-ban minden esélyed megvan arra, hogy a baráti és szerelmi kapcsolatok új formáját fedezd fel és képessé válj a szeretet megfelelő kimutatására. A leckéd elsajátításában nagy segítségedre lehet egy Halak, aki megmutathatja, hogy hogyan vigyél újdonságot a régi kapcsolataidba és szerelembe.

Mérleg: A 2023-as szerelmi leckéd az, hogy találd meg önmagad és tanulj meg egyedül is boldogulni. Egy Bak remek segítség lehet számodra, ugyanis ő remek tanácsokkal láthat el a magánnyal és az egyedülléttel kapcsolatban. Bár a 2023-as leckéd nehéz, mégis boldogulni fogsz vele!

Skorpió: Legyen bármilyen fájdalmas az élet, muszáj megtanulnod túllépni a negatív érzelmeken, így például le kell győznöd a bosszúvágyat, és el kell tudnod engedni azt, ami elmúlt, az újrakezdés érdekében. Ebben segíthet a Bika, aki megmutathatja, hogy hogyan ápold és gondozd a szerelem kertjét.

Nyilas: 2023-ban muszáj kiborítanod a csontvázakat a szekrényedből. Emellett csodás meglepetéseket tartogat számodra az év szerelmi téren. Idén biztos, hogy lesznek olyan helyzetek, amelyekben képes leszel más szemszögből tekinteni a korábbi kapcsolatokra, és újraélheted a korábbi szerelmet. A Szűz biztos, hogy segíteni tud a 2023-as szerelmi leckéd elsajátításában, hogy hogyan kötelezd el magad a párod mellett.

Bak: Idén le kell szoknod arról, hogy csak a családért és a munkáért élsz! Bár fájdalmas leckét kapsz 2023-ban, mégis utólag belátod, hogy szükséged volt erre a tanulságra, mert általa forradalmi változáson esel át a szerelmi életedben. Ebben a Kos segíthet, mivel ő megtaníthatja neked, hogy hogyan engedd el a fájdalmat, a sikertelenség érzését és hogyan kezdj új életet.

Vízöntő: Idén muszáj elengedned minden hisztit, szeszélyt, vagy bármi mást, amivel veszélyezteted a párkapcsolatodat. Ebben az évben a szerelmi leckéd az, hogy tanuld meg a hallgatás és beszéd közti egyensúlyt. Ebben segíthet az Ikrek, mert ő nagyon jól tudja, hogy hogyan keltse fel a közönség figyelmét, és mikor érdemes inkább hallgatnia.

Halak: Hajlamos vagy túlságosan elmélyedni a párkapcsolatban és mindent megtenni a kedvesedért, amit csak tudsz, ám idén jobb lenne, ha a saját álmaidat követnéd. 2023-ban szakítsd meg a legrosszabb szálakat, mert nem kell feltételek nélkül túlságosan szolgálnod a párodat. A Skorpió segíthet, mert ő megtaníthatja neked, hogy hogy védheted a lelkedet egy párkapcsolatban is.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló