Tudd meg, hogy hogyan hat rád a Vénusz, Nap és Mars fényszöge?



Ebben segít január 9-én a Vénusz-Mars, 30-án a Nap-Mars fényszög!Kos: Szerencsésnek és sikeresnek érezheted magad, ha tanulsz, vizsgázol vagy utazol, mert az uralkodó bolygód, a Mars kedvező fényszöget kap 9-én a Vénusztól, 30-án a Naptól. Arra azonban figyelj, hogy egyik helyzetben se légy indulatos, mert azt a környezeted agresszivitásnak fogja érezni!

Bika: Anyagi szempontból érezheted kedvezőnek a Vénusz-Mars és a Nap-Mars fényszöget. A karriered felfelé ível ebben az időszakban, ám arra számíts, hogy a főnököd és/vagy az ügyfeled nem lesz könnyen kezelhető. Ugyanakkor korábban sem volt egyszerű eset.

Ikrek: A kedvező fényszögnek hála tele leszel ambícióval és motivációval, ám ne feledd, hogy a sikerben nagy szerepe van a stílusnak. Bármit kimondhatsz és megkérdezhetsz, de csak akkor, ha diplomatikusan teszed.

Rák: Bár ezek a konstellációk kedveznek a beszédnek, mégis te jobban jársz, ha hallgatsz. Ez egyfelől azt jelenti, hogy maradj csendben és ne mondd ki, amire rájöttél egyedül, vagy elárulták neked.

Másfelől hallgasd meg a másikat. Ritka kincs, ha valaki valaki úgy mondhatja végig, amit szeretne, hogy senki sem vág közbe.

Oroszlán: Bátran mondd ki, hogy mit szeretnél, majd hagyd, hogy a másik fél ugyanezt tegye! Ha a társad merev nézeteket vall, akkor kritizálás helyett inkább kérdezd meg tőle, hogy szerinte mi lenne a jó megoldás. Lassan tisztán fogod látni a helyes utat.

Szűz: A csillagjegyed alapján rendkívül fontos a számodra a munkahelyi hangulat, hiszen feszülten nem tudsz koncentrálni, és állandóan hibázol. Jó hír a számodra, hogy a Vénusz-Mars és a Nap-Mars konstruktivitást hoz a számodra, és rájössz, hogy nem csak neked fontos a jó hangulat.

Mérleg: A csillagjegyed alapján vissza kell gondolnod arra, hogy gyerekkorodban hogyan oldottad meg a vitákat, ugyanis ebben segít a Vénusz-Mars, aminek hatására kreatív és optimista leszel. Ez a hozzáállás félsiker bármilyen konfliktus megoldásában. Emellett világosan látod magad előtt a kiutat.

Skorpió: A családi és/vagy ingatlan ügyekben gyakorol rád pozitív hatást a Vénusz-Mars és a Nap-Mars fényszög. Függetlenül attól, hogy mi volt korábban, most sikerül kimozdulnod a holtpontról. Január 9-én még a régi ügyekkel foglalkozhatsz, hogy lezárd azokat, annak érdekében, hogy a jövőben ne hátráltassanak.

Január 30-án viszont már teljesen előretekintesz, ám arra számíts, hogy először nem lesz kedvedre való, amit látsz. Légy nyitott, mert akkor hamarosan „megvilágosodsz”!

Nyilas: A horoszkóp szerint valaki már egy ideje irritál. Augusztus vége óta hol jobban, hol kevésbé, de úgy érzed, hogy az illető direkt provokál, keresi a lehetőségét annak, hogy összebalhézzon veled. A Vénusz-Mars és a Nap-Mars hatására lesz lehetőség a megértésre és a közös hang megtalálására.

Most sokat tanulhatsz arról, hogy hogyan kell fogalmaznod ahhoz, hogy elkerüld a vitát. Kicsit úgy érezheted, mintha egy kommunikációs tanfolyamon vennél részt.

Bak: A Vénusz-Mars és a Nap-Mars fényszöge azt tanácsolja, hogy saját érdekedben ne gondolkozz, ha fizetned kell egy kúra, táplálék kiegészítőre vagy vitaminra! Ugyanakkor természetesen, csak az ésszerűség határain belül költs! Még mielőtt fizetsz tájékozódj a különböző fórumokon, például a interneten, hogy biztos a legjobb döntést hozd meg!

Vízöntő: A fényszögeknek hála duplán szerencsés leszel, de ennek eredménye csak akkor lesz, ha vállalkozó szellemű maradsz és nem szűkülsz be. Mivel az Ikrek Mars párhuzamos ügyeket jelképez, ezért bátran tarthatsz egyszerre több vasat a tűzbe, miközben tudd, hogy nem kell sokat várnod arra, hogy kiderüljön, hogy azok közül melyik működőképes, éri meg és a te utad. Vedd ezt újévi ajándéknak az égiektől!

Halak: A Vénusz Mars és a Nap Mars arra motivál téged, hogy ne magadból indulj ki, ugyanis attól, hogy te nem ítélkezel mások felett, nem kritizálsz másokat, attól ők még megteszik ugyanezt. A lényeg az, hogy légy diszkrét a családi ügyekben!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló