Egyszerű januári kívánságvarázslatokA választott kívánságvarázslatot bármelyik nap elvégezheted, de ugyanezt megteheted a vágyadnak megfelelő napon is, amit az alábbi táblázatból kereshetsz ki.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Cukorvarázslat: Szükséged lesz 1 sárga gyertyára, cukorra, 1 téged ábrázoló fényképre és 1 tálra. Olvaszd meg a cukrot, amihez használhatod a sárga gyertyát. Annyi cukrot olvassz, amennyi ellepi a téged ábrázoló fényképet.

Tedd bele a fotót és mondd el az alábbi varázsigét:

„A cukor megédesíti az életét, legyen hát az enyém is tömény boldogság. Édes élet, jöjj el már az év elején. Szegődj hozzám, légy hű társam, és kezdődjön azzal az évem, hogy teljesül a kívánságom.”

Mondd el a kívánságodat, amit szeretnél, hogy teljesüljön és hagyd kihűlni, megszilárdulni a cukrot. A kellékeket január végéig őrizd meg, majd temesd el egy biztos helyre.

Babérmágia: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 babérlevélre és 1 filctollra. Gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd írd a babérlevélre egy szóval a kívánságodat.

Fogd a kezedbe a babérlevelet és mondd el az alábbi varázsigét:

„Legyen áldott ez a babér, szelleme keltse életre vágyamat, még a hónapban teljesüljön a kívánságom.”

Hangosan mondd el, hogy egészen pontosan mire vágysz, miközben képzeld el a kívánságodat! Amikor ezzel végeztél, akkor már csak annyit kell tenned, hogy hagyd az oltárodon éjszakára a babérlevelet, amit másnap tégy a pénztárcádba, és tartsd ott a hónap végéig!

Lencsevarázs: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára, 1 marék lencsére, 1 tálra, egy téged ábrázoló fényképre és vízre. Kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a zöld gyertyát, majd helyezd a tálba a téged ábrázoló fényképet, amire aztán szórj egy maréknyi lencsét és önts rá annyi vizet, amennyi ellepi!

Mondd el az alábbi varázsigét:

„Lencse, lencse, szerencselencse, benned megvan minden, amire szükségem van. Légy kívánságom megtestesítője s ahogy a vízben megdagadsz és betakarsz, úgy dagadjon az én keblem az örömtől, mert megkaptam a hónapban a vágyamat.”

Helyezd el a kellékeket egy biztos helyen, ahol hagyd ott azokat egy hétre. Miután letelt a hét öntsd ki a lencsét és a vizet a természetbe!

Szerecsendió kívánságmágia: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára, 1 egész szerecsendióra és 1 filctollra. Kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a zöld gyertyát, majd rajzolj a szerecsendióra egy olyan rúnát vagy szimbólumot, ami a kívánságodat jelképezi.

Lehelj rá háromszor és így szólj:

„Szerecsendió, szerecsendió, szerencse magja, légy vágyam teljesítője, hozd el nekem még a hónapban, a mit most kívánok tőled.”

Mondd el, hogy mire vágysz és koncentrálj a kívánságodra. Végül dobd a kályhába a szerecsendiót, vagy ha erre nincs lehetőséged, akkor legalább égesd el!

Szertartás bazsalikommal: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, egy maréknyi friss bazsalikomra és 1 filctollra. Gyújtsd meg a fehér gyertyát. Egy szóval írd rá a babérlevelekre a kívánságodat, amit képzelj is el!

Vedd a kezeid közé a babérleveleket és mondd el az alábbi varázsigét:

„Szentek ezek a bazsalikom levelek, és mivel az istenek áldása van rajtuk, még a hónapban teljesítik a kívánságom.”

Mondd el a kívánságod, és egyenlő arányban oszd el a babérleveleket a naponta használt lábbelidben, miközben így szólsz:

„Szent levelek, vezessetek oda, ahol meglelhetem kívánságom.”

Hagyd a cipőben a babérleveleket éjszakára. Másnap kiszórhatod őket a szabadban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló