Filmajánló 2023



Ezek az év legjobban várt alkotásai.Ha nem jön közbe semmi váratlan, akkor rengeteg filmet láthatunk 2023-ban, aminek hónapjaiban az alábbi alkotásokra lesznek a legtöbben kíváncsiak.

Indiana Jones és a sors tárcsája (Indiana Jones and the Dial of Destiny): Június 29-én mutatják be a magyar mozikban az ötödik Indiana Jones-filmet, amiben Harrison Ford visszatér.

Napoleon: Az Apple TV+ hozza el valamikor 2023-ban a Napoleon című filmet Joaquin Phoenix főszereplésével. Ridley Scott alkotása a semmiből jött, majd a fél világot meghódító francia császárról szól.

Oppenheimer: Július 20-án mutatják be a magyar mozikban a Christopher Nolan által rendezett filmet, ami az atomba atyjaként számon tartott J. Robert Oppenheimer életét mutatja be.

Dűne: 2. rész (Dune Part 2): November 2-án érkezik a Dennis Villeneuve által rendezett Dűne második része.

Expend4bles: Szeptember 23-án érkezik a magyar mozikba A feláldozhatók franchise negyedik része.

Aquaman és az elveszett királyság (Aquaman and the Lost Kingdom): December 21-én mutatják be a hazai mozikban az Aquaman második részét.

John Wick: 4. fejezet (John Wick: Chapter 4): Március 24-én érkezik a magyar mozikba a John Wick-sorozat negyedik része.

Marvelek (The Marvels): Július 27-én mutatják be a hazai mozikban a Marvel Kapitány második részét.

Pókember: A pókverzumon át (Spider-Man: Across the Spider-Verse): Június 1-jén mutatják be a magyar mozikban a 2018-as Irány a Pókverzum folytatását.

A galaxis őrzői volume 3. (Guardians of the Galaxy Vol. 3): Május 4-én érkezik a hazai mozikba A galaxis őrzői harmadik része, aminek rendezője, James Gunn elárulta, hogy most láthatjuk utoljára együtt az eredeti csapatot.

Transformers: A fenevadak kora (Transformers: Rise of the Beasts): Június 8-án érkezik a magyar mozikba az újabb Transformers film.

Halálos iramban 10. (Fast X): Május 18-án mutatják be a magyar mozikban a Halálos iramban franchise-ot záró duplafilm első részét.

Tyler Rake: A kimenekítés 2. (Extraction 2): Valamikor 2023-ban érkezik a Netflixre a Chris Hemsworth főszereplésével készült Tyler Rake: A kimenekítés második része.

Shazam! Az istenek haragja (Shazam! Fury of the Gods): Március 16-án mutatják be a magyar mozikban a Shazam! folytatását, amiben Atlasz lányaival gyűlik meg a baja Billy Batsonnak.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia (Ant-Man and the Wasp: Quantumania): A magyar mozikban február 16-án érkezik a Hangya harmadik része, amiben a Marvel Moziverzum 4., 5., és 6. fázisát összefogó főgonosszal, Kang, a hódítóval gyűlik meg Scott Lang baja.

Flash: A Villám (The Flash): Június 15-én mutatják be a magyar mozikba a Flash: A Villám című DCEU filmet.

Dungeons & Dragons: Betyárbecsület (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves): Április 6-án mutatják be a hazai mozikban az egyik leghíresebb asztali szerepjáték filmadaptációját, amit John Francis Daley és Jonathan Goldstein rendezett, és amiben Chris Pine, Hugh Grant és Michelle Rodriguez is látható lesz.

Red One: 2023 végén érkezik a Prime Videóra a Dwayne Johnson főszereplésével készült Red One, ami a feje tetejére állítja a karácsonyi legendát, amit akciófilmes körítéssel mutatnak be újra.

Mission: Impossible - Leszámolás, 1. rész (Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part I): Július 23-án mutatják be a magyar mozikban a Mission: Impossible-film 7. részét, aminek történetéről még nem sokat tudni, de az biztos, hogy Tom Cruise ismét hajmeresztő mutatványokat hajt végre benne.

Killers of the Flower Moon: Valamikor 2023-ban érkezik Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio hatodik közös filmje az Apple TV+-ra. A film az amerikai történelem egyik legsötétebb időszakáról szól, amikor is bő 100 évvel ezelőtt olajat találtak az oklahomai oszázs törzs földje alatt, majd hamarosan többféle módon gyilkolni kezdték az ott élő indiánokat. Az ügyben az akkor még gyerekcipőben járó FBI kezdett nyomozni, majd tulajdonképpen ennek köszönhetően erősödött meg.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló