Tanácsok az őrangyalodtól, hogy elérhesd az idei céljaidatFogadd meg az alábbi intelmeket!Lásd minél világosabban magad előtt a célodat: A lehető legvilágosabban lásd magad előtt a célodat! Ez azért fontos, mert minél erősebben el tudod képzelni az álmod megvalósulását, annál nagyobb sikert arathatsz. Ez az alapja a Vonzás Törvényének is.

A dolgod tehát csak annyi, hogy higgy abban, hogy megtörténhet veled, éld át, gondolj rá ahányszor csak jól esik, tudd, hogy megérdemled és meg is fog történni veled!

A múlt helyett a jelenre koncentrálj: Soha ne engedd, hogy a múltad fogságba tartson! Tudd elengedni azt, ami történt, mert már megtörtént! Ne tölts sok időt a nosztalgiázással, ne emészd magad a történtek miatt és ne álmodozz sokat azon, hogy mit hoz a jövő! A jelenben kell élned, hisz a sorsodon most tudsz alakítani. A jelenre koncentrálj!

Ne hanyagold el a rendszeres önvizsgálatot: Talán nem is hinnéd, hogy mennyire fontos, hogy mindig tisztában légy az érzéseiddel, a gondolataiddal, a lelked szükségleteivel, pedig erre nagy szükség van ahhoz, hogy elkerüld önmagad akadályozását, és azt, hogy negatív energiát sugározz vagy szedj magadra!

Ne hanyagold el a lelked ápolását, és mindig legyen gondod arra, hogy elégedett légy! Ezért olyan fontos, hogy mindig légy őszinte magaddal!

Élvezd a célod felé vezető utat: Amikor haladsz a céljaid felé, akkor 2023-ban se felejtsd el élvezni az utat! Nem feledd, hogy nem kizárólag a cél, az álom beteljesülése a fontos, hanem az is, hogy élj, szórakozz, játssz és boldognak érezd magad! A boldogságod ne attól függjön, hogy megvalósítod-e a célodat!

Soha ne légy kishi: Nem baj, ha néha kételkedsz magadban, de csak addig a pontig, amíg ezzel motiválod magad, valamint meg tudod győzni magad egy alapos önvizsgálat közben. Ha 2023-ban el akarod érni a céljaidat, akkor soha ne légy kishitű! Higgy a tudásodban, a képességeidben, és ne másoktól várj visszacsatolást, mert egyedül neked kell újra és újra meggyőznöd önmagadat.

Rendszeresen adj hálát: Rendszeresen adj hálát mindazért, amid van! Ugyanakkor a hálaadás csak akkor ér valamit, ha szívből jön! Gondold végig, hogy mi mindened van, hány ember szeret, mennyi mindent értél már el az életben!

A hála azért fontos, mert ennek segítségével rengeteg pozitív energiát vonzhatsz be és méltóvá válsz a célod elérésére, mert meg fogod azt becsülni és hálás leszel érte!

Ne várj ölbe tett kézzel: Nem elég csak elképzelned a célodat, mert annak elérésére érekében muszáj cselekedned is! Ha tehát új dolgot kell hozzá megtanulnod, akkor tanulj! Ha utaznod kell, akkor indulj! Ha új munkahelyet kell keresned, akkor gyerünk!

Amellett, hogy soha ne félj kilépni a komfortzónádból, még légy szorgalmas és dolgozz a sikereidért! Ha az Univerzum azt látja, hogy milyen tevékeny vagy, akkor elhiheted, hogy valamilyen formában meg fogja könnyíteni a dolgodat!

Ne hanyagold el a kapcsolataidat: Figyelj oda arra, hogy senkivel se légy haragba! Ne őrizgess magadban a rossz érzéseket, hanem beszélj meg mindent a másik féllel! Semmit se seperjetek a szőnyeg alá! Mindig csak arra törekedj, hogy a kapcsolataidra a harmónia, kiegyensúlyozottság és a szeretet legyen a jellemző! Ugyanakkor ne feledd, hogy ehhez senkinek sem kell kényszeredetten megfelelned.

Keresd mindenben az életleckéket, amiket meg kell tanulnod: Mindig vizsgáld meg a kapcsolataidat, a különböző helyzeteidet, és keresd azokban a leckéket, amiket megtanulhatsz, mert előfordul, hogy az akadályoz az úton való haladásban, hogy figyelmen kívül hagytál egy leckét. A szomorú, fájdalmat okozó, csalódást keltő helyzetek valójában mind leckével szolgálnak.

Tartsd be a karma törvényeit: Annak érdekében, hogy ne veszítsd el a motivációdat, figyel oda arra, hogy ne szedj magadra terheket, ne képezz negatív karmát. Tartsd be a karma törvényeit, ne ígérgess semmit, ügyelj a tetteidre, lehetőleg ne tartózz senkinek, figyelj az adok-kapok egyensúlyára és gondoskodj a karmikus kapcsolataid beteljesüléséről!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló