Tárd fel a személyiséged mélységeit!



Válassz egy képet az alábbiak közül a norvég pszichológuscsoport neked szóló elemzéséért!1. Szív: A norvég pszichológuscsoport szerint nyitott személyiség vagy. Jellemző rád, hogy a nyitottságod minden ember felé remekül működik, ugyanis mindenkihez kedves vagy és bizalommal fordulsz hozzájuk.

Különösebben nem tartasz attól, hogy talán csalódást okoznak neked, ám ha ez mégis bekövetkezik, akkor azt soha nem mutatod a külvilág felé, ugyanis csak magadban rendezed el a dolgot. Amikor szeretsz valakit, akkor azt az illetőt teljes szíveddel szereted, és mindenben segítesz neki, még abban az esetben is, ha ezért nem kapsz viszonzást.

2. Napsugár: A norvég pszichológuscsoport szerint előfordul, hogy a napsugár háta mögött egy sötét árny rejtőzik, vagyis könnyen lehet, hogy egy rossz emlék, vagy trauma, a mai napig befolyásolja az életedet.

Nagyon megerősödtél lelkileg az elmúlt években, ezért amikor bánt valami, akkor azt amennyire csak lehet, elrejted a világ elől. Bár sok mindenen mehettél már keresztül, mégis próbálsz az élet napos oldalára koncentrálni, és hiszel abban, hogy egyszer minden jobb lesz.

Az is jellemző rád a napsugár alapján, hogy a tapasztalataidnak hála a jég hátán is megélsz. Lehet, hogy néhány napig keseregsz, de aztán megrázod magad és folytatod az utadat.

3. Óra: A norvég pszichológuscsoport szerint jellemző rád, hogy több oldalról is megvizsgálod ugyanazt a dolgot, és csak ezt követően hozol döntést. Ez a fajta megfontoltság rendkívül jó tulajdonság, de csak addig, amíg nem valamilyen bizonytalanságból fakad. Vagyis nem abból, hogy félsz a döntéshelyzettől, vagy attól, hogy rosszul állsz ki valami mellett vagy ellen.

Az általad választott kép alapján előfordul, hogy túlzottan elmerülsz a gondolataidba, sőt, talán olyasmit is beleképzelsz abba, amit mások mondanak, amit nem kellene. A norvég pszichológuscsoport arra hívja fel a figyelmedet, hogy a dolgok nem mindig olyan bonyolultak, mint amilyennek első pillantásra tűnnek, úgyhogy nem kell állandóan mögöttes tartalmat keresni. Ugyanakkor igaz, hogy előfordul, hogy neked van igazad.

4. Föld: A norvég pszichológuscsoport szerint olyan személyiség vagy, aki számára a lelkiismeret az egyik legfontosabb erény az életben. Az általad választott kép alapján jellemző rád, hogy minden erőddel azon dolgozol, hogy minél jobb emberré válj, hogy hasznos tagja légy a családnak, a baráti körödnek vagy más közösségnek, sőt, a társadalomnak.

Ebből következik, hogy rosszul viselheted a körülötted lévő szegénységet, nyomorúságot, vagy azt, ha valakit bántnak, esetleg méltatlanul bánnak vele. Emiatt próbálsz ott segíteni másoknak, ahol csak tudsz, és imádsz örömöt szerezni azoknak, akik rászorulnak.

A norvég pszichológuscsoport szerint próbálsz mindenkivel barátságosan és kedvesen viselkedni, valamint szeretnél jó benyomást tenni, ami általában sikerülni szokott.

5. Főnix: A norvég pszichológuscsoport szerint temperamentumos, tüzes személyiséggel áldott meg az élet. Ebből következik, hogy ha teszel valamit, akkor azt szenvedéllyel teszed, beleadva minden energiát a cél elérésébe.

Az általad választott kép alapján az is elmondható rólad, hogy előfordul, hogy úgy érzed, hogy túl sok energia tombol benned, ami feszültté tehet, főleg akkor, ha valamit elhatároztál, de kiderül, hogy az meghaladja a képességeidet.

A norvég pszichológuscsoport szerint konkrét elképzeléseid vannak a világ dolgairól, aminek köszönhetően gyors és tudatos döntéseket hozol.

6. Kulcslyuk: A norvég pszichológuscsoport szerint olyan személyiség vagy, akinek van néhány titka, vagy a környezeteddel szemben vagy titokzatos. A norvég pszichológuscsoport szerint jellemző rád, hogy amikor új társaságba kerülsz, ahol sok az idegen, akkor először csak csendben vizsgálódsz, képet alkotsz a jelenlévőkről, és csak ezt követően kapcsolódsz be a beszélgetésbe. Nem szoktál sokat beszélni, és csak ahhoz szólsz hozzá, amiről van fogalmad.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló