Ki lehetsz a Wednesday című sorozatból?A csillagjegyed alapján kiderül, hogy melyik szereplőre hasonlítasz.Kos – Gomez Addams (Luis Guzmán): Szenvedélyes vagy és el vagy ragadtatva, akárcsak Gomez Addams. Gomez kiáll a szeretteiért, vágyik a feleségére, Morticiára, nagyon szeret élni, de annál is jobban vonzzák a hátborzongató dolgok.

Bika – Xavier Thorpe (Percy Hynes White): Xavier egy híres médium fia, aki szeretné a családjától függetlenedve kamatoztatni a saját mágikus képességeit. Ahogy Bika jegyűként te, úgy Xavier is kreatív, művészlélek, akinek a szép mosolya és vonzereje megold mindenféle útjába kerülő drámát.

Ikrek – Larissa Weems igazgatónő (Gwendoline Christie): A Nevermore Akadémia igazgatónője, Larissa Weems lehetnél, mert Larissa sem az, akinek elsőre látszik. Titkos alakváltó oldala remekül passzol a csillagjegyed kettős természetéhez, és érdemes odafigyelni rá, mert bárkit átverhet.

Rák – Eugene Otinger (Moosa Mostafa): Eugene Otinger lehetnél a Wednesdayből. A Nevermore legérzékenyebb, legőszintébb és leggondosabb diákja még Wednesday szívét is meg tudta lágyítani. Eugene igazi Rák, hiszen mindig képes harcolni azokért, akiket szeret. Ezt bizonyítja az is, hogy még a kórházi ágyból is képes volt megszökni, hogy Wednesday segítségére siessen, amikor szükség volt rá.

Oroszlán – Enid Sinclair (Emma Myers): A horoszkóp szerint Enid Sinclair lehetnél a Wednesdayből, méghozzá azért, mert Enid az egyik legnépszerűbb diák a Nevermore-ban, és bár vérfarkas, mégis igazi Oroszlán-energiát sugároz magából. Enid szeretné, ha Wednesday megkedvelné, és bár a kapcsolatuk rögösen indul, végül csak kialakul köztük egy különleges kötelék.

Szűz – Tyler Galpin (Hunter Doohan): Szűz jegyűként Tyler Galpin lehetnél a Wednesdayből. A seriff a fia, aki nem tanul a Nevermore Akadémián, barátságot köt Wednesdayjel. Tyler nyugodt, megbízható, érzékeny és kedves fiúnak tűnik, amiben hasonlít a Szűz jegyre, legalábbis addig, amíg ki nem derül az igazság.

Mérleg – Morticia Addams (Catherine Zeta-Jones): A csillagjegyed alapján Morticia Addams lehetnél a Wednesdayből, ugyanis ő is igyekszik mély szinten megérteni a családja minden tagját, született közvetítő, nagyon jó érzéke van a gót divathoz és a sminkekhez.

Skorpió – Wednesday Addams (Jenna Ortega): Skorpió jegyed alapján a címszereplő lehetnél a Wednesdayből, hiszen ő is ugyanolyan titokzatos, gyanakvó és cselekvő, mint te, de abban is hasonlítotok, hogy Wednesdaynek is van egy lágy oldala, ami meleg szívet takar, de azt csak azok ismerik, akiket szeret. Ugyanakkor, ahogy a Skorpió, úgy Wednesday is haragtartó és bosszút áll azokon, akik keresztbe tettek neki.

Nyilas – dr. Valerie Kinbott (Riki Lindhome): Nyilas jegyűként dr. Valerie Kinbott lehetnél a Wednesday című sorozatból, ugyanis hozzád hasonlóan, ő is közvetlen személyiség. Wednesday kedves, de nehezen megtörhető terapeutája útmutatókat ad és segítséget nyújt a diákoknak a fejlődésben.

Bak – Pugsley Addams (Isaac Ordonez): Az érzékeny, iskolatársai által zaklatott Pugsley Addams imádja a nővérével a drámákat és a csínytevéseket. Pugsley számára Wednesday az egyetlen ember, akire mindig számítva, de Wednesday is mindig számíthat az öccsére.

Vízöntő – Ms. Marilyn Thornhill (Christina Ricci): Vízöntőként alapján Ms. Marilyn Thornhill lehetnél a Wednesdayből, méghozzá azért, mert az asztrológia szerint a Vízöntő a horoszkóp „hippije”, aki az alternatív és természetes módszereket szereti a legjobban.

Ms. Thornhill abban is hasonlít rád, hogy nonkonformista, ragaszkodik a szokatlan életmódjához, széles tudományos és történelmi ismeretekkel rendelkezik, valamint igyekszik segíteni a tanítványainak.

Halak – Bianca Barclay (Joy Sunday): A tengeri boszorkány képes elnyerni az egész Nevermore csodálatát a varázsával, szépségével, népszerűségével és természetfeletti erejével. A másokat hipnotikus mágiával irányítani képes, szirén származású Bianca csakis a te csillagjegyedhez hasonlítható.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló