Erre számíthatsz az intimitás terén 2023-ban! (1. rész)



Itt az éves erotika horoszkóp!Kos: 2023-ban ne keverd össze az önzőséggel az önmagadnak való gyönyörszerzést és azt, hogy a saját szexuális szükségleteidet is szem előtt tartod. Ha van párod, ha nincs, ez az esztendő ideális lesz arra, hogy magasabb szintre emeld a szexualitásodat.

Május második felében mély kapcsolat alakulhat ki valakivel, ám ez váratlan következményekkel járhat, így például azzal, hogy nem ugyanazt igénylitek a testiségben. Emiatt ne aggódj, mert rengeteg lehetőségetek lesz arra, hogy összecsiszolódjatok az intimitás terén, amiben nyáron a Vénusz retrográd lesz segítségedre.

Az év további hónapjaiban arra kell figyelned, hogy helyesen kommunikáld a szexualitással kapcsolatos igényedet és elvárásaidat, mert csak így kerülheted el ugyanazokat a hibákat.

Bika: 2023-ban igaz rád a mondás, mely szerint: új év, új lehetőségek. Vagyis új esélyetek kapsz arra, hogy a szexuális fantáziák valósággá váljanak. Idén a szokottnál sokkal több futó kalandban lehet részed. A legfontosabb pedig az lesz, hogy ne erőltess olyan szexuális kapcsolatot, amitől nem kapod meg azt, amire vágysz.

Nem kizárt, hogy többször is zsákutcában találod magad az önmegismerés hosszú útján, amely során felfedezed a saját érzékiségedet és rejtett fantáziádat, amelyek lehet, hogy elbizonytalanítanak.

Nyárra azonban ellenállhatatlan szexuális önbizalmad lehet. A Jupiter június 17-től december 30-ig tartó retrográdja remek időszak lesz arra, hogy ismerkedj és próbálkozz. Főleg augusztus 28. környéke lehet szenvedélyes, mert vibráló energiákat kapsz az Uránusz retrográdtól.

Ha 2023 első felében hajlandó voltál dolgozni magadon és az igényeid megismerésén, akkor az év második felében neked lesz a legjobb szexuális életed az összes csillagjegy közül.

Ikrek: Az eddiginél sokkal mélyebbre merülhetsz az érzéki kíváncsiságban 2023-ban. Januárban azonban még ne égesd két végén a gyertyát, mert a Mars retrográd inkább a befelé fordulásra, önmegismerésre és a saját igényeid feltérképezésére motivál a hónap közepéig.

Az áprilisi Mérleg Telihold hatására váratlan változást érezhetsz. Ettől kezdve sokkal könnyebbé válik számodra a szexualitás, a saját tested elfogadása, aminek eredményeként harmóniába és egyensúlyba kerülsz önmagaddal, ami nyárig kitart.

Az, hogy tudod, hogy képes vagy önmagadnak örömöt szerezni, remek hatással lesz az önbizalmadra, aminek hála olyan szexuális párt találhatsz júliusban, amilyenre mindig is vágytál. Mellette sokkal könnyebben megnyílsz és őszintén elmondod, hogy mire vágysz, így 2023 második fele egy szexuális utazás lesz a számodra.

Rák: 2023 egy átmenet lesz a számodra, ugyanis sokkal bensőségesebbé válik a kapcsolatod az intimitás segítségével. Bátran éld meg az intenzív szenvedélyt az esztendőben! Júliusban a Bak, augusztusban a Vízöntő Teliholdtól kapsz remek lehetőséget arra, hogy máshova helyezd a fókuszt a szexualitásban.

Esetedben fontos, hogy ne a külsőség, hanem az intimitás kapjon kiemelt szerepet 2023-ban. Ha hajlandó leszel erre fektetni a hangsúlyt, akkor az év második felében érzéki kötődést alakíthatsz ki valakivel, akire soha sem gondoltál volna. Ez életed legjobb szexuális élményét hozhatja.

Oroszlán: Igazán különleges irányt vesz a szexuális életed 2023-ban, de csak addig, amíg képes leszel a realitások talaján maradni, és nem merülsz el a fantáziádban. A nyár biztos, hogy tüzes évszak lesz a számodra, a teliholdak pedig remek lehetőséget kínálnak arra, hogy megismerd azt a személyt, akivel a szexualitás új szintjét tapasztalhatod meg.

Szűz: Az esztendő elején a korábbi szeretőid emléke kísérthet, mégis végül sikerül örökre megszabadulnod ezektől a kísértetektől. Ezt követően sokkal felszabadultabb és kísérletezőbb leszel a szexualitásban.

A nyári hónapokban rátalálhatsz a szexuális lelki társadra, ami után garantált lesz a jó szex az év további részére, még abban az esetben is, ha ez a partner nem az lesz, akivel most együtt vagy.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló