Válaszd ad a téged foglalkoztató kérdésre a mágikus golyó!Válassz egy lapot az alábbiak közül a neked szóló üzenetért!1. Ne izgulj, lesz másik alkalom! A neked szóló tanács úgy szól, hogy ne aggódj, lesz másik alkalom, tehát bármiről is csúsztál le, illetve bármi is az, ami nem sikerült mostanában, amiatt ne izgulj, mert hamarosan lesz rá másik alkalmad!

Bármiről is volt szó, most nem a tiéd volt, nem neked szánta az élet, sőt, az sem kizárt, hogy hosszabb távon rosszul jártál volna vele, ha megkapod az a lehetőséget, amiről lemaradtál. Ne feledd, hogy bár te nem látod ezeket a dolgokat, mégis az égiek mindig jó okkal teszik, amit tesznek.

2. Biztos, hogy szeret! – Ha eddig bizonytalan voltál valaki irántad táplált érzéseit illetően, akkor az általad választott lap szerint megnyughatsz, mert a szóban forgó személy biztos, hogy szeret. Ha viszont nem kételkedtél ebben, akkor megerősítésképpen kaptad ezt az üzenetet.

Még akkor is, ha nem gondoltad, hogy megerősítésre van szükséged, mert ez tudat alatt boldoggá tesz. Ugyanakkor az sincs kizárva, hogy az általad választott lap üzenete arra utal, hogy az égiek szeretnek, ezért amikor balszerencsés időszakod van, és úgy érzed, hogy nem szeret az ég, akkor most már tudni fogod, hogy biztos, hogy szeret!

3. Fáj nézni, amit csinálsz! Túl szigorú, kritikus lehetsz saját magaddal, vagy másokkal. Esetleg bosszúhadjáratot folytatsz valaki ellen? Ha nem tudod, hogy mire utalhat a mágikus golyó, akkor itt az ideje, hogy átgondold, hogy mi az, amit nem kellene csinálnod, amin változtatnod kellene, másképp kellene csinálnod. Biztos, hogy van egy másik út, csak meg kell találnod!

4. Segíts magadon!Megvan az erőd, képességed és a tehetséged arra, hogy egyedül is segíts magadon, nem kell ehhez más támogatására várnod. Az égiekre meg egyébként is számíthatsz, hogy küldeni fogják a kellő segítséget.

5. Figyelj, mert ma jelet kapsz! – A neked szóló jóslat szerint nagyon figyelj, mert jelet kapsz az Univerzumtól! Tekintve, hogy a jel bárhonnan érkezhet, ezért járj nyitott szemmel és füllel! Emellett légy nyitott, ha valaki felhív, ír neked, mert soha nem tudhatod, hogy pontosan merről és hogyan kapod az égiek üzenetét, a figyelmeztetését vagy útmutatását! Amikor pedig megkapod a jelet, akkor abba ne kételkedj, ne akard szelektíven értelmezni, mert a megérzésed meg fogja súgni, hogy melyik jelet szánták neked az égiek!

6. Itt a vége!Mindegy, hogy ez mennyire nehéz, te gondolj arra, hogy minden játék vége egy újabb kezdete is egyben! Ahelyett, hogy a régihez ragaszkodnál, inkább engedd el és koncentrálj előre, ahol új lehetőségekben lesz részed!

7. Jobban jársz, ha nem kísérletezel! – Kerüld a veszélyes lépéseket és a taktikázást, mert annak csak rossz vége lenne. Ne akard manipulálni a dolgok kimenetelét, de a környezetedet se próbáld befolyásolni magad körül! Ne legyen A, B, C terved, hanem csak az egyszerű út, amelyen végigsétálsz!

8. Légy óvatos! – Mindegy, hogy mire készülsz mostanában, jobb lesz, ha inkább többször átgondolod, mert könnyen pórul járhatsz vele! Most inkább kerüld a kockázatos dolgokat, csak óvatosan mondj véleményt, légy különösen megfontolt, mert csak így kerülheted el a bajt. Emellett vigyázz magadra, hiszen az üzenet lehet szó szerint vett bokatörés is.

9. Emlékszel, hogy mit álmodtál legutóbb? Az égiek küldtek tanácsot, esetleg figyelmeztetést az álmodon keresztül, de az sem kizárt, hogy a félelmeddel kell végre szembenézned, vagy valami mással, amivel eddig nem akartál foglalkozni, pedig akadályt jelent a mindennapjaidban. Ugye emlékszel, hogy mit álmodtál?

10. Gondold át, hogy felejtettél-e el valamit! Gondold végig, hogy mit felejthettél el! Esetleg valaki szülinapját? Talán egy megbeszélt találkozót? Megígértél valakinek valamit, ami teljesen kiment a fejedből? Gondold át, hogy mi lehet az, amit elfelejtettél Az sem kizárt, hogy saját magadnak ígértél meg valamit, ami lehet akár egy gyerekkori álom, vágy is, amit elfelejtettél.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló