Mit tehetsz a testi-lelki egészségedért az évben? (1. rész)



Itt a 2023-as wellnesshoroszkóp!Kos: A Merkúr hatása miatt nem lesz könnyű számodra kapcsolódni a barátaidhoz. Tavasszal nagyszerű lehetőséget kapsz arra, hogy új dolgokat tanulj. Ennek köze lehet ahhoz, amit sportolsz vagy a self care rutinodhoz.

Május tájékán jelentős változások következhetnek be, és átgondolhatod, hogy kivel és hogyan éri meg együttműködnöd. Ha nem érzed magad jól a helyeden, akkor kiváló lehetőséget kapsz a továbblépéshez és a fejlődéshez, ugyanis a jegyedben járó Jupiter erősíteni fogja az önbizalmadat és az optimizmusodat.

Az őszi hónapokban minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy részt vegyél egy wellnesskúrán a barátaiddal. Ezzel a lehetőséggel élj, mert szükséged lesz rá, ha mentálisan, fizikailag és érzelmileg is jól akarod érezni magad, ami azért fontos, mert az év végén minden esélyed meglesz arra, hogy megvalósítsd azt, amiről egész évben álmodtál.

Bika: Bár új ígéretekkel és lehetőségekkel indult a 2023-as év, mégis úgy érzed, hogy nehezen, lassabban haladnak a dolgok, mint azt te szeretnéd. A csillagjegyed alapján azt szereted, ha a terveid gyorsan és hatékonyan valósulnak meg, ám most kénytelen leszel lassítani és türelmet tanulni.

2023-ban a május lehet a legszerencsésebb időszakod, ugyanis esélyed lesz egy teljesen más módon megközelíteni a céljaidat. Amellett, hogy ambiciózusabb leszel még hatékonyabb is, ráadásul látni, hallani és értékelni fogod a körülötted élőket is.

Az év második felében rájössz, hogy már nem az az ember vagy, aki év elején voltál, és ezt nem is bánod, ugyanis nagyon fogsz örülni a fejlődésednek, amit a leglátványosabb módon szeretnél megünnepelni.

Ikrek: A csillagjegyed alapján egyáltalán nem szeretsz lassítani, ám a 2023-as év eleji bolygóhatások miatt te is egyfajta hibernációban töltöd ezt az időszakot. Ha úgy is érzed, hogy lelkileg felkészültél az újévi fogadalmaid megvalósítására, akkor is hamar olyan helyzetekben találhatod magad, amelyek arra ösztönöznek, hogy változtass az eredeti elképzeléseiden.

Tartsd ki, mert tavaszra minden esélyed meglesz arra, hogy a megfelelő emberekkel, barátokkal és csapattársakkal összefogva érd el a fitneszcéljaidat, ráadásul az akaraterőd egy teljesen új irányba vihet el.

Ikrek jegyed alapján az április 21. és a május 14. két olyan nap az évben, amelyen rendkívül fontos, hogy te állj a prioritások élén és törődj az egészségeddel! Ha ezt megteszed, akkor 2023 ősze és tele az érzelmi kötődésről és az együttlétről fog szólni a számodra.

Rák: Az év eleji telihold a szokottnál is érzékenyebbé tehetett, így komoly beszélgetéseket ejthettél meg a szeretteiddel. Ezért, avagy ennek ellenére, 2023 jól indult a kapcsolataid tekintetében, ám a folytatásban törődj magaddal, a mentális, a lelki és a testi egészségeddel, méghozzá többet, mint tavaly!

A tavasz és az ősz a munka és magánélet közti egyensúly megtalálásáról fog szólni a számodra, ugyanis ez kell ahhoz, hogy elkerüld a kiégést. Ha sikerül megtalálnod az egyensúlyt, akkor igazán boldog leszel.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján jellemző rád, hogy nagyon optimista vagy, ami miatt számodra az új év azt jelenti, hogy tiszta lappal vághatsz neki az új dolgoknak. Ettől olyan sok energiát kapsz, hogy úgy érzed, hogy hegyeket tudnál megmozgatni 2023 első hónapjaiban.

A kommunikációra azonban jobban kell figyelned, mert az év eleji retrográdok megnehezíthetik a kapcsolataidat a szeretteiddel! Április közepén olyan lehetőséget kaphatsz, ami meghozhatja a kedvedet a tanuláshoz, a fejlődéshez. Ugyanilyen stimuláló energiákra számíthatsz október közepén is, aminek időszakában egy plátói vonzalom is hatással lehet a tetteidre.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló