Barlang-teszt



A személyiségedről mesél, hogy melyik barlangba nem mersz belépni.Egyes barlang: Ha úgy döntöttél, hogy a jégbarlang bejárata a legfélelmetesebb, akkor az életedből hiányzik a melegség. Sóvárogsz, hogy valaki szeressen, ugyanis az egyedüllét frusztrálttá, depresszióssá tesz.

Az általad választott barlang arra is utal, hogy mindegy, hogy mennyire érzed rosszul magad, mert tulajdonképpen jó helyen vagy, és semmi sem annyira rossz, mint képzeled. Hamarosan nagy változás köszönt be az életedbe, de csak akkor, ha bátran kiállsz a világ elé és mersz ismerkedni. Menj el szórakozni a barátaiddal!

Második barlang: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az alagúttól rettegsz, akkor ez azt árulja el rólad, hogy ideje elmenned egy hosszabb utazásra, ahol a tested és a lelked is rendbe jöhet. Muszáj, hogy egyensúlyba kerülj önmagaddal, mert csak így léphetsz tovább az életben.

A sötét és zavaros víz az összekuszálódott gondolataidat jelképezi, míg a fekete barlang a bizonytalan jövőt. Eljött az ideje, hogy a félelmeid ellenére is kilépj a komfortzónádból, és valami újba kezdj. Szokj rá a meditálásra, mert akkor minden egyes nap megteremtheted a harmóniát.

Harmadik barlang: Azt árulja el rólad, ha semmi pénzért sem tennéd be a lábadat a düledező, téglából épült házba, hogy nagyon biztos vagy önmagadban, és erősnek érzed magad. Neked oda kell figyelned arra, hogy ne gondold túl a dolgokat, mert sok mindenről lemaradsz, ha nem vagy spontán.

A jövőben légy lazább, tanulj meg élni, és bontsd le azokat a magas falakat, amelyeket magad köré építettél. Ha fájdalmas, ha nem, mindenképpen nézz szembe a múlttal, amit zárj le!

Negyedik barlang: Amennyiben a roskadozó faház ijeszt meg, akkor ez alapján jellemző rád, hogy nagyon sokat adsz másoknak, de nem feltétlenül anyagi, hanem inkább lelki támogatást. Neked nagyon sokat jelent az otthon, emiatt félsz, hogy összetörik a szíved, ha elszakadsz a gyökereidtől, a szeretteidtől, vagy attól a helytől, ahova tartózol. Ne feledd, hogy az élet egy kemény munka, amely csodás eredményeket hoz, ha kitartó dolgozol.

Ötödik barlang: Ha az összes barlang közül az ötödik az, amelytől irtózol, akkor a döntésed alapján jellemző rád az óvatosság, és az, hogy attól rettegsz, hogy senki sem segít, ha hibát vétesz. Eljött az ideje annak, hogy vegyél egy mély lélegzetet, és lépj ki a való világba, elvégre az álmaidat kizárólag te magad valósíthatod meg.

Hatodik barlang: Ha a fa gyökerénél megbújó üregre esett a választásod, akkor a döntésed alapján jellemző rád, hogy nem vagy biztos abban, hogy mit akarsz az élettől, illetve tele vagy olyan tervekkel, amelyeket nem mersz a felszínre hozni.

Az általad választott barlang arra is utalhat, hogy elrejted a személyiséged nagy részét. Ezen nagyon gyorsan változtatnod kell, mert nem szabad elnyomnod önmagadat mások kedvéért! Írd össze az ötleteidet, és kezdj el dolgozni azok megvalósításán!

Hetedik barlang: Ha a ház alatti pincebejárat az, amelyet nagy ívben elkerülnél, akkor a választásod alapján jellemző rád, hogy nem mersz új fejezetet nyitni az életedben, pedig van valami, amit szenvedélyesen csinálsz, és sikeres lehetnél benne, ha lenne hozzá bátorságod.

Rengeteg, a múltban történt dolgot temetsz el magadban, ami azért baj, mert azok visszahúznak. Az általad választott barlang alapján lehet, hogy a változásoktól félsz. Legyen bármi az oka a hezitálásodnak, azon túl kell lépned! Oldozd fel a lelkedet, és légy büszke arra, amiben tehetséges vagy.

Nyolcadik bejárat: Ha az ég és a tenger kékjében pompázó barlang az, ahova félsz belépni, mert ha megtennéd, akkor a sötétben találnád magad, ott pedig semmit sem lehet csinálni, akkor a választásod szerint túlságosan szigorú és kemény vagy.

A jövőben próbálj kedvesebb lenni, hiszen addig, míg ilyen kemény vagy, addig nem csoda, hogy egyre többen távolodnak el tőled. Tanulj a hibáidból, lazíts az elvárásaidon, mert akkor a környezeted is hálásabb lesz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló