Kérd az Univerzum segítségét a problémád megoldásához!Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megkapod a neked szóló tanácsot.1. lap: Talán most úgy érzed, hogy eluralkodott a káosz az életedben, ám higgy abban, hogy ennek ellenére minden úgy fog alakulni, ahogy szeretnéd. Ha nincs cél, akkor út sincs, és csak egy helyben fogsz állni, az előrébb jutás helyett! Most vonulj el a világ elől, akár úgy, hogy elutazol egy hétvégére, pihenj, és hagyd, hogy testileg-lelkileg is megnyugodj. Feltöltődve sokkal világosabban fogsz látni mindent.

2. lap: Arra hívja fel a figyelmedet az Univerzum, hogy függetlenül attól, hogy mit teszel, azzal elindítasz egy másik dolgot, ami újabb történést eredményez, és tégy bármit, az előbb-utóbb visszatér hozzád valamilyen formában.

Ezzel tehát az Univerzum arra kér, hogy mindig ügyelj arra, hogy mit csinálsz, mert ha jót teszel, akkor azt kapod vissza, de ha ártasz valakinek, akkor az vissza fog ütni rád. Amikor valaki, aki tényleg bajban van, tőled kér segítséget, akkor add azt meg neki, és higgy benne, hogy ezt vissza fogod kapni, ha te kerülsz nehéz helyzetbe.

Ha valaki megsértett, akkor azt ne vedd nagyon a szívedre, mert azzal csak azt érnéd el, hogy rajtad marad a negatív energia, ezért inkább ereszd el az illető iránt érzett haragodat, mert minél tovább őrzöd azt magadban, annál nagyobb teherként fogja nyomni a szívedet.

3. lap: Azt üzeni neked az Univerzum, hogy ne félj a változástól! Ne feledd, hogy minden apró részlet egy nagy egészhez tartozik, ami folyton változik, és az emberek is képesek rajta változtatni. Ne félj, ha valamiféle veszteség ér, mert az csak egy átmeneti állapot, ami egyszer véget fog érni.

Ha valakinek távoznia kell, akkor azt engedd el, és adj esélyt annak, aki be szeretne lépni az életedbe! Az összes heves érzelem, legyen az negatív, vagy pozitív, elképesztő változásokat hoz az életedbe, neked pedig ezt el kell fogadnod, ha tovább akarsz lépni.

4. lap: Az Univerzum neked szóló tanácsa az, hogy nem töltheted álmodozással az egész életedet. Ha semmihez sincs kedved, akkor ideje változtatnod. Talán mostanában kételkedsz magadban, másokban, ezért könnyebb az emberekben keresned a hibát, mint szembenézned a sajátjaiddal, ám tudd, hogy az nem sikertelen, amibe beleteszed a szíved-lelked, nem sajnálod rá az időt és az energiát.

5. lap: Muszáj megbíznod az emberekben, ha el akarod érni a céljaidat. Igaz, hogy rendkívül nehéz a megfelelő emberben és pillanatban bízni, de ez minden probléma nélkül menni fog, ha hallgatsz a megérzéseidre, mert a belső hangod megsúgja, hogy kit fogadhatsz a bizalmadba, és kitől tartsd magad minél távolabb.

6. lap: Azt üzeni neked az Univerzum, hogy bátran és merészen indulj el azon az úton, amelyre legbelül vágysz! Most el kell felejtened a biztonsági játékot, mert a siker garantált, ha engeded kitárulkozni a benned lévő elkötelezettséget és akaratot.

7. lap: Arra hívja fel a figyelmedet az Univerzum, hogy a világ az ellentétekről szól, hiszen minden hatásnak van, vagy lesz egy ellen hatása, hogy kiegyenlítődnek a rezgések. Ez az energia szól a befogadásról és adásról, a boldogságról és a szomorúságról, és így tovább.

A lényeg az, hogy az ellentétek egyensúlyt teremtsenek, ezért ha csak folyton adsz, akkor egyszer kimerülsz, míg ha állandóan csak kapsz, akkor elfelejted értékelni, amid van. Az egyensúly lényege az, hogy megtanuld, hogy mind a két oldal fontos, valamint meg kell tapasztalnod, hogy milyen érzés feltétel nélkül adni, és milyen jó, amikor valaki tiszta szívvel ad neked.

8. lap: Az Univerzum neked szóló üzenete az, hogy túlzásba viszed a múlttal való foglalkozást, ezért annak eseményei folyamatos hatást gyakorolnak a mindennapjaidra, ráadásul aggodalommal és félelemmel töltenek el azzal kapcsolatban, hogy milyen hatást gyakorolnak a holnapodra. Teljesen felesleges azon tépelődnöd, ami már a múlté, úgyhogy mostantól azzal foglalkozz, hogy tanulj a hibáidból, amikből kovácsolj előnyt a jövődre nézve.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló