Erre van a legnagyobb szükséged lelkileg



Ha kiválasztod a neked legjobban tetszőt az alábbi képek közül, akkor kiderül, hogy mire vágysz legbelül.

Ha úgy érzed, hogy valamire szüksége van a lelkednek, de nem tudsz rájönni, hogy mire, akkor segíthet az alábbi személyiségteszt, ami esetében csak annyi a dolgod, hogy ki kell választanod az alábbi képek közül azt, amelyik a legjobban tetszik, majd olvashatod is a neked szóló tanácsot.1. kép: Ha az összes kép közül az első nyerte el a tetszésedet, akkor a döntésed azt árulja el a lelkedről, hogy azt szeretné, ha nem lennél mindig ennyire tisztességes és becsületes. Tudod, hogy az igazság gyakran fájhat, mégis te minden esetben felvállalod, hogy valójában mit gondolsz.

Ez ellen sokan védekeznek, ugyanis még nem állnak készen rá, hogy hallják a véleményedet, ezért a lelked azt kér tőled, hogy jövőben jobban figyelj oda arra, hogy megfelelő módot és időt találj arra, hogy elmondd, amit szeretnél a másik félnek.

2. kép: Ha a lelked azt súgta, hogy válaszd a második képet, akkor a döntésed azt árulja el a lelkedről, hogy azt szeretné, ha végre leszoknál arról, hogy túl kedves vagy mindenkihez. Habár ez természetesen jó tulajdonság, és mindenki szereti az olyan embereket, amilyen te is vagy, mégse feledd, hogy nem törődhetsz mindig mindenki szükségleteivel és te sem felelhetsz meg az összes embernek!

Az általad választott kép szerint a lelked szeretné, ha átgondolnád, hogy neked mi és hogyan okoz örömöt! Emellett soha ne titkold a véleményedet és az érzéseidet!

3. kép: Ha úgy érezted, hogy a harmadik képet kell választanod, akkor a döntésed azt áruja el a lelkedről, hogy arra vágyik, hogy végre felvállald magad. Az általad választott kép szerint összetett személyiség vagy, akiben sok minden rejlik.

Rád az is jellemző, hogy olyasmikre is gondolsz, amiket gyakran nem értenek meg mások. Ez egy csodás adomány, amiben ideje, hogy te is higgy! A lelked arra vágyik, hogy ahelyett, hogy másoknak akarsz megfelelni, inkább vállald fel azt, aki vagy, amit érzel, amit gondolsz!

4. kép: Ha a megérzésed azt súgta, hogy a negyedik képet válaszd, akkor a döntésed alapján azt igényli a lelked, hogy ne kelljen keményen megküzdened mindenért. Jellemző rád, hogy elképesztő erőbedobással dolgozol, mindent beleadsz a munkádba, amit csak tudsz, ám tudnod kell, hogy az élet nem csak erről szól!

Az általad választott kép alapján fontos, hogy mindenképpen szakíts időt a kikapcsolódásra és figyelj oda magadra is! Ahelyett, hogy mindig ennyire keményen dolgozol, legyen gondod arra is, hogy jusson időd és energiád magadra és élvezd az élet apró örömeit!

5. kép: Ha az összes kép közül az ötödik nyerte el a tetszésedet, akkor a döntésed alapján arra vágysz a lelked mélyén, hogy végre képessé válj arra, hogy nemet mondj mindenkinek, aki nem érdemli meg, hogy szeresd.

Az általad választott kép szerint elmondható rólad, hogy szerető és gondoskodó teremtés vagy, ami manapság rendkívül ritka tulajdonság, de te nem is tudnál ezen változtatni. A világnak sokkal több olyan emberre lenne szüksége, mint amilyen te vagy, viszont a lelked arra vágyik, hogy néha kicsit önmagadra is odafigyelj, és helyezd magad mások elé.

6. kép: Ha az első kép ragadta meg a tekintetedet, akkor azt árulja el a választásod a lelkedről, hogy arra vágyik a legjobban, hogy ne légy ennyire önzetlen és instabil, valamint jusson elég időd a saját dolgaidra is. Bár tény, hogy adni öröm, mégis azért ne hanyagold el önmagadat se!

Az általad választott kép alapján jellemző rád, hogy túl sok áldozatot hozol másokért, és folyton azért teszel, hogy boldoggá tedd azokat, akik körülötted élnek. A lelked azt kéri tőled, hogy továbbra is maradj kedves, viszont eközben ne szorítsd háttérbe önmagadat és a saját vágyaidat se!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló