Tudd meg, hogy hogyan reagálsz az egyes élethelyzetekre és milyen az életszemléleted!



Amelyik képen először megakad a tekinteted az árulja el, hogy milyen személyiség vagy a londoni pszichológuscsoport szerint.1. kép: A tanító személyiségtípusba tartozol a londoni pszichológuscsoport szerint. Te már elérted azt a pontot az életben, ahol felismerted, hogy szeretnél segíteni másoknak az életben. Az általad választott kép alapján jellemző rád, hogy türelmes, kedves, egyfajta példakép vagy. Együtt érző emberként könnyen megtalálod a közös hangot a többiekkel. Ha nehéz feladattal találkozol, akkor azt apró lépésekkel igyekszel megoldani.

Született tanár lehetsz, de az sem kizárt, hogy ügyes menedzser, vezető, jó szülő, tanácsadó, mentor vagy barát vagy. Ami biztos, hogy sokoldalúság jellemez az általad választott kép alapján, de az elmondható rólad, hogy könnyen terelgetsz másokat, új perspektívákat ismertetsz meg velük. Az emberek megbíznak benned, és mernek rád hagyatkozni.

2. kép: A londoni pszichológuscsoport neked szóló elemzése szerint gondolkodó személyiség vagy, egy olyan ember, aki mély hatást gyakorol a világra, ám ezt sokan nem veszik észre az első pillanatban.

Az általad választott kép alapján az is jellemző rád, hogy sok időt fordítasz arra, amit igazán szeretsz csinálni, valamint minden lehetőséget alaposan megvizsgálsz, mindent körüljársz, és csak ezt követően cselekszel. Szokásod, hogy titkolod mások előtt a lapjaidat, és nem árulsz el mindent, ami megfordul a fejedben.

Rólad az is elmondható a londoni pszichológuscsoport szerint, hogy beszélni csak akkor szoktál, ha azt szükségesnek és helyesnek ítéled. Előfordul, hogy titokzatosnak tűnsz, de mivel bölcs és igazságos embernek tartanak, ezért az emberek kíváncsiak a véleményedre, amire nagyon adnak.

3. kép: A londoni pszichológuscsoport szerint túlélő személyiség vagy, vagyis pontosan tudod, hogy amikor tenned kell valamit, akkor azt akkor is meg kell tenned, ha nem könnyű. Az is jellemző rád, hogy nincs időd semmi másra, csak a saját igényeid kielégítésére, amit mindig igyekszel elérni, és ez az esetek többségében sikerül is. Ugyanakkor, ha teheted, akkor másoknak is segítesz.

A londoni pszichológuscsoport arra figyelmeztet, hogy bár a túlélési mód egy olyan állapot, amit néha mindenkinek meg kell élnie, ez mégsem állandósulhat. Esetedben viszont fennáll az a veszély, hogy túlságosan sok időre beleragadsz ebbe a túlélési állapotba, ezért a londoni pszichológuscsoport azt tanácsolja, hogy nézz utána annak, hogy mit tehetsz azért, hogy ne csak túlélőként élj, hanem milyen apró lépésekkel alakíthatnád az életedet úgy, hogy az hosszú és virágzó legyen.

4. kép: A londoni pszichológuscsoport szerint a törekvő személyiségtípusba tartozol, tehát próbálsz előretörni az életben, és képes vagy versenyezni másokkal, ha a céljaid eléréséről van szó. Az általad választott kép azt is elárulja rólad, hogy ugyan nem látsz feltétlenül vetélytársat másokban, azt mégsem hagyod, hogy eléd tolakodjanak. Téged erősen hajt a versenyszellem, folyton harcolsz valamiért, például pénzért, státuszért, hatalomért, vagy szabadságért.

A londoni pszichológuscsoport szerint az emberek olykor azt gondolják rólad, hogy túlságosan én-központú vagy, de ez téged kicsit sem érdekel, mert te olyan személy vagy, aki arra törekszik, hogy az élete még jobb legyen.

5. kép: A londoni pszichológuscsoport szerint kommunikatív személyiséggel áldott meg az élet, vagyis nagyszerűen megérted magad az emberekkel, és rendkívül erősek és szorosak a szociális kapcsolataid.

Az is jellemző rád, hogy örömmel ápolsz kapcsolatot másokkal, akikkel szemben igazán gondoskodó és empatikus vagy. A londoni pszichológuscsoport szerint esetedben nem számít, hogy mit teszel, mert az teljesen biztos, hogy szoros kapcsolatban áll azokkal, akik körülötted vannak.

Boldogan segítesz másoknak, és szereted támogatni őket. Talpig tisztességes ember és hűséges barát vagy. Hajlandó vagy vállalni a vezető szerepet, ha a többiek érdeke ezt diktálja.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló