Ezekre a tévésorozatos halálokra mindenki emlékszik



A legmegdöbbentőbb karakter kiírások.Will - A férjem védelmében (The Good Wife): Az egyik legváratlanabb haláleset Will Gardneré (Josh Charles) volt A férjem védelmében című szériában. A közönségkedvenc ügyvéd karakter remek egészségnek örvendett, semmi sem utalt arra, hogy hamarosan utol éri a vég, éppen ezért volt sokkoló, hogy az ötödik évadban brutálisan meggyilkolta az egyik védence, akit pont egy emberölési ügyben védett.

Hodor - Trónok harca (Game of Thrones): A Trónok harca sorozatból több megdöbbentő halálesetet is ki lehet emelni, de ezek közül az egyik legsokkolóbb a bárgyúságával szeretetre méltó mamlasz Hodor (Kristian Nairn) megölése volt. A karakter éppen az óriás Brant védelmezte azzal, hogy nem engedte át az ajtón a holtak seregét, mikor végeztek vele.

Lane Pryce - Mad Men: Valószínűleg nem Lane Pryce volt a nézők legnagyobb kedvence a Mad Manben, ám az biztos, hogy ő volt a sorozat egyik leginkább szánalomra méltó karaktere, aki szégyenében akasztotta fel magát az irodájában, miután megengedték neki, hogy kirúgás helyett felmondjon a munkahelyén.

Joyce - Buffy, a vámpírok réme (Buffy, the Vampire Slayer): A vámpírokkal és démonokkal teli Buffy, a vámpírok réme legsokkolóbb halálesetét az ötödik évadban láthatták a nézők, ugyanis annak az egyik epizódjában kapott szívrohamot és halt meg a címszereplő anyja, Joyce (Kristine Sutherland), akire az éppen hazaérő Buffy talált rá.

Omar Little - Drót (The Wire): A Drót kegyetlen világában Omar Little (Michael K. Williams) egy olyan amorális helyet foglalt el, amely nem egyezett az igazságszolgáltatáséval és a drogbandákéval.

A saját erkölcsi iránytűvel rendelkező karaktert akkor érte utol a vég, amikor az ellene irányuló bosszúhadjárat során megölték a legjobb barátját, ami arra sarkalta, hogy lendüljön újra akcióba.

Mark Greene - Vészhelyzet (ER): A kilencvenes években indult a nagy népszerűségnek örvendő kórházsorozat a Vészhelyzet, amiben életszerűen sokan meghaltak, de míg a nézők számítottak a páciensek halálára, addig az orvosokéra nem, ezért azok halála mindig megdöbbentő volt, ám a legemlékezetesebb Dr. Mark Greene (Anthony Edwards) halála volt.

A karakter távozását úgy oldották meg nyolcadik évad után, hogy az orvos megtudta, hogy gyógyíthatatlan agytumora van, ezért élete utolsó napjait a szerettei körében töltötte. A vég álmában érte utol.

Sarah - BoJack Horseman: A sorozat főszereplője, BoJack Horseman rengeteg ember életét tette tönkre, köztük Sarah Lynnét, ugyanis a lány egyike volt annak a három embergyereknek, akiket BoJack örökbefogadott a kilencvenes években futó sitcomjában.

Ezután Saraht utolérte a hollywoodi gyereksztárok elkeserítő élete. A fiatal színészként hírnevet szerző Sarah egy szexi dallal bizonyította, hogy már nem gyerek, majd jöttek a drogok, a rehab, a kijózanodás, végül a túladagolás. A halála előtti utolsó szavai („Építész akarok lenni”) felidézi a gyerekkori álmait, vágyait, amelyektől a sztárgyár és BoJack fosztották meg.

Seymour – Futurama: A sorozat története szerint Fry véletlenül hibernálta magát és 1000 évvel később ébredt fel, ami után alkalmazkodnia kellett a futurisztikus társadalomhoz. Az azonban csak a negyedik évadban derült ki, hogy a gazdája eltűnése milyen hatással volt a kutyájára, Seymourra.

A hűséges eb minden nap kitartóan várta haza a gazdáját, egészen addig, amíg 15 évesen utol nem érte a vég, ebbe pedig biztos, hogy a legkeményebb szívű nézők szíve is belesajdult.

Sarah - The Last of Us: A videójáték alapján készült The Last os Us esetében a gamereket nem lepte meg Sarah (Nico Parker) halála az első részben, de akik a videójáték ismerete nélkül ültek neki a sorozatnak, azokat alaposan ledöbbentette Joel lányának letaglózó halála.

Opie - Kemény motorosok (Sons of Anarchy): Már a halála előtt is durva dolgok történtek Opie Winstonnal (Ryan Hurst), akit a vég a börtönben ért utol, amikor egy kegyetlen banda tagjai agyon verték.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló