Egyperces pénzvarázslatok



Csütörtökön, telihold vagy növő hold idején elvégezhető szertartások, amelyek által gyorsan érkezhet a pénz.Pénzvonzó varázslat: Ha úgy döntöttél, hogy ezzel a gyors és könnyű, gyorsan ható szertartással szeretnél több pénzt bevonzani, akkor szükséged lesz 1 evőkanál bazsalikomlevélre, 1 evőkanál fahéjra, 3 db citrin kristályra, 3 db érmére, borsmenta illóolajra, néhány hajszáladra, 1 zöld gyertyára és 1 üvegre.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy bekened a gyertyát a borsmenta olajjal, majd tégy minden kelléket az üvegbe. Ha ezzel megvagy, akkor mondd el háromszor az alábbi varázsigét:

„A pénz jön hozzám, a pénz marad, el nem szökik mellőlem, mindörökké hű társam lesz.”

A varázsszavak után zárd le az üveget a fedelével, majd képzeld el, ahogy érkezik hozzád a pénz, megvan mindened, amire szükséged van. Ha ez sikerült, akkor már csak annyit kell tenned, hogy őrizd meg az üveget legalább egy hónapra.

Pénzfakasztó varázslat: Ha ezzel a gyors és könnyű szertartással szeretnéd növelni a vagyonod, akkor szükséged lesz legfeljebb 1 teáskanálnyi mentára, tengeri sóra, 4 lóherére, szerecsendióra, fahéjra, cukorra, kávéra, néhány hajszáladra, 1 zöld gyertyára és 1 kis tálra.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a gyertyákat, majd a kis tálba tedd bele a növényeket, legfeljebb egy teáskanálnyit mindegyikből és a négy lóherét, aminek nem kell négylevelűnek lennie. Ezután fogd a kezeid közé a tálat, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ezekkel a növényekkel,

Ezzel a gyertyával,

Varázslatom megtalálja annak módját,

Hogy mielőbb pénzt hozzon nekem a konyhára.

Tartson távol tőle minden adósságot,

Űzze el a szegénységet,

Mert meghozzák a gazdagságot ezek a növények,

Nem szenvedek majd hiányt semmiből sem.”

A varázsszavak után már csak annyit kell tenned, hogy szórj egy keveset a keverékből a gyertyalángra, majd a javát ásd el az ajtód vagy az otthonod közelében, méghozzá legkésőbb másnap!

Kölcsönadott pénzt visszaszerző varázslat: Ha valakinek korábban pénzt adtál kölcsön, és szeretnéd visszakapni az összeget, akkor végezd el ezt a szertartást, amihez szükséged lesz egy fotóra arról a emberről, akitől visszaakarod kapni a pénzedet, egy kis dobozra, 2 piros chilire, 1 evőkanál kurkuma porra, 1 kis darab gyömbérre és 1 fehér gyertyára.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a gyertyát, majd tedd a dobozba a fotót, a gyömbért és a chilit! Ezután képzeld el, hogy a neked tartozó személy késztetést érez arra, hogy visszaadja neked az összeget, és lásd, hogy át is adja a pénzt.

Ha ezt sikerült elég erősen elképzelned, akkor csukd le a dobozt, méghozzá úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Kölcsönadott pénz, térj vissza hozzám. Kedves barát/rokon, kinek pénzt adtam, gondolj most rám, szükségem van rá, add vissza, ami jár. Köszönöm.”

A varázsszavak után már csak annyi a dolgod, hogy tedd a dobozt egy biztos helyre, ahonnan addig ne vedd el, amíg vissza nem kaptad a kölcsönadott pénzedet!

Bőséget hozó szertartás: Ahhoz, hogy el tudd végezni ezt a gyors és könnyű varázslatot annak érdekében, hogy gyorsabban érkezzen hozzád a pénz, akkor készíts elő 1 téged ábrázoló fotót, 9 zöld gyertyát, 9 érmét, egy tálat, mézet, cukrot, vizet és egy üveget!

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy kör alakba rendezed a gyertyákat, majd helyezed a tálat a kör közepére. Ezután tedd a tálba a fényképedet, az érméket, aztán csorgass rá mézet! A cukrot keverd össze a vízzel, aztán önts belőle annyit a tálba, amennyi ellepi a fényképet és az érméket.

Ha mindezzel kész vagy, akkor mondd el háromszor az alábbi varázsigét:

„Sietve érkezik hozzám a pénz, hogy jólétben élhessek.”

A varázsszavak után képzeld el, hogy van elég pénzed mindenre, amihez szükséged van rá. Végül a következő napon öntsd át egy üvegbe a keveréke. Az érméket és a fotót tartsd meg egy hónapon át!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló