Tavaszi jóslat (2. rész)



Ilyen lesz az évszak a rúnák szerint!Mérleg: Mérleg jegyed alapján az Anuz, Kaunaz és Fehu rúnákat kaptad 2023 tavaszára, aminek időszakában várhatóan sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel, mint amilyen mostanában voltál. Ha elő is fordulnak problémáid az évszakban, akkor azokat könnyedén sikerül megoldanod.

Amellett, hogy a kapcsolataidat sikeresen harmonizálhatod, még a testi és lelki egyensúlyodat, belső békédet is megtalálod 2023 tavaszán, aminek időszakában sokkal tisztábban fogod látni az életedet.

Skorpió: A csillagjegyed alapján a Mannaz, Teiwaz és Thurisaz rúnák jóslatát kaptad 2023 tavaszára, aminek három hónapjában pozitív változásra számíthatsz a szerelmi életedben. Ha kapcsolatban élsz, akkor a neked osztott rúnák azt tanácsolják, hogy légy az eddiginél sokkal empatikusabb a pároddal, mert így megerősödhet a köztetek lévő kötelék. Ugyanakkor nemcsak a pároddal lehet meghittebb a kapcsolatod 2023 tavaszán, hanem a családoddal ápolt viszonyod is elmélyülhet.

A karriered terén azt jósolják a rúnáid, hogy komoly áldozatokat kell meghoznod a siker érdekében 2023 tavaszán, aminek három havában sokszor összerúghatod a port a környezeteddel. A neked osztott rúnák arra is figyelmeztetnek, hogy fájdalmas eseményen is át kell esned a tavaszi hónapokban, ám ezért cserébe értékes tapasztalattal és tanulsággal leszel gazdagabb az évszak végére.

Nyilas: Az Ehwaz, Sowulo és Laguz rúnákat kaptad 2023 tavaszára a csillagjegyed alapján, ezért a neked szóló jóslat szerint egy perc nyugtod sem lesz ebben a három hónapban, ugyanis alaposan felpörögnek körülötted az események.

Abban az esetben, ha vállalkozásod van, akkor gyarapodásra számíthatsz ezen a téren 2023 tavaszán. Ha aktuális, akkor családalapításra is sor kerülhet az évszakban. Ugyanakkor a neked szóló rúnajóslat arra figyelmeztet, hogy szembesülnöd kell az egyik félelmeddel, valamint kiemelt szerepet kaphatnak a tudatalatti vágyaid és aggodalmaid is a tavasz három havában.

Bak: A csillagjegyed alapján az Inguz, Raido és Laguz rúnákat kaptad 2023 tavaszára, ezért a neked szóló jóslat szerint rengeteg munka vár rád az évszakban, amit nem bánsz, hiszen sikert arathatsz mindennel, amibe belevágsz, úgyhogy bátran tégy lépéseket a céljaid felé a évszakban!

A neked szóló rúna jóslat szerint esély van arra, hogy külföldi munkalehetőséget kapsz 2023 tavaszán, de utazásra, kirándulásra is számíthatsz. Valósuljon meg ezek közül bármelyik, az teljesen biztos, hogy végre úgy érezheted, hogy igazán haladsz valamerre az életben, a problémáid terén pedig végre látni fogod a fényt az alagút végén.

Vízöntő: Vízöntő jegyed alapján a Fehu, Thurisaz és Hagalaz rúnák jóslata szól neked 2023 tavaszán, aminek első felében sikerre és fejlődésre számíthatsz az életed különböző területein, így például anyagi téren és a munkádban is remek időszakban lehet részed, sőt, akár elő is léptethetnek a tavasz hónapjaiban.

Amikor már kezded magad a szerencse gyermekének érezni, akkor drasztikus változást okozhat az életedben egy hirtelen érkező kellemetlenség, vagy fájdalmas esemény.

A rúnák azt tanácsolják, hogy függetlenül attól, hogy mennyire nehéz, soha ne feledd, hogy ez is csak egy próbatétel az élettől, amiből fontos tanulságot vonhatsz le. Fontos, hogy tarts ki, mert a tavasz végén minden jóra fog fordulni, és rá fogsz jönni, hogy távolról sem nem volt hiábavaló a szenvedésed!

Halak: Halak jegyűként az Algiz, Laguz és Gebo rúnák jóslatát kaptad 2023 tavaszára, aminek hónapjaiban igazán szerencsésnek érezheted magad, méghozzá azért, mert az égiek minden erejükkel támogatni fognak, hogy megvalósítsd a terveidet és előrelépj az életed minden területén.

Ha párt keresel, akkor a neked osztott rúnák szerint új szerelmet találhatsz 2023 tavaszán. Ha már kapcsolatban élsz, és ez még várat magára, akkor eljegyzésre kerülhet sor az évszakban. Az anyagiak terén rendkívül gyorsan javulhat a helyzeted a tavasz hónapjaiban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló