Tudd meg, hogy milyen boszorkány rejlik bennedVálassz egy lapot a neked szóló jellemzésért!1. seprű: Boszorkánymentor rejlik benned, ugyanis valahogy teljesen másképpen látod és érzékeled az embereket. Meggyőződésed, hogy egy kapcsolatban nincs fontosabb a bizalomnál, éppen ezért képtelen vagy megbocsátani annak, aki hűtlen volt hozzád, függetlenül attól, hogy milyen kapcsolatban álltok.

2. seprű: Boszorkánymágus lakozik benned. Ez azt jelenti, hogy az érdeklődésed alapjaiban tér el a legtöbb emberétől, mondhatni, a nagy átlagtól. Jellemző rád, hogy könnyen tudsz alkalmazkodni az új körülményekhez és az életben bekövetkező változásokhoz.

3. seprű: Vállalkozó szellemű boszorkány lakozik benned, ami azt jelenti, hogy képes vagy kihozni a lehető legtöbbet az általad ismert lehetőségeidből, soha semmit nem bánsz meg, és imádsz új dolgokat kipróbálni.

A munkádban rendszeresen hasznodra válik a „mágikus erőd”, ami által képes vagy elkerülni a kockázatokat és a veszélyhelyzeteket. A szabadidődet szereted aktívan tölteni, kedveled a dinamikus sportokat, de még a varrás is kedvedre való időtöltés. Ugyanakkor szívesen vagy a barátaiddal, és arra is hajlandó vagy, hogy csak beüljetek valahova egy italra.

4. seprű: Uralkodó boszorkány lakozik benned. Ez azt jelenti, hogy képes vagy az érzelmekre hatva befolyásolni az embereket, akikkel egyébként nagyon jó kapcsolatot ápolsz. Bár remek vezetői képességekkel rendelkezel, mégis inkább olyan személy vagy, aki sokszor mások érdekeit fontosabbnak tartja a sajátjainál.

5. seprű: Vadóc boszorkány lakozik benned, ami azt jelenti, hogy könnyen meglátod a hamisságot és közhelyeket a kapcsolatokban. Amikor társaságban vagy, és ott egy kisebb vita alakul ki, akkor biztos, hogy megtalálod a módját annak, hogy elmondd a véleményedet, és beavasd a többieket a nézeteidbe és elveidbe. Mindemellett az is jellemző rád, hogy rosszul viseled mások fölényességét, így előfordul, hogy nyers vagy.

6. seprű: Introvertált boszorkány lakozik benned. Szereted a hétköznapi életet, jól boldogulsz a monoton feladatokkal, takarítással, kerti munkával. Nem akarsz mindenképp emberek közt lenni, de azért szívesen segítesz másoknak és élvezed, ha társaságban lehetsz. Az esetek többségében egyedül akarsz lenni. Imádsz elutazni a hegyekbe, hogy ott elmerülj a gondolataidba úgy, hogy abban bárki is megzavarna téged.

7. seprű: Vándor boszorkány lakozik benned, ami azt árulja el rólad, hogy nem szereted a rutint, a szabályokat, ami miatt könnyen lehet, hogy gyakran váltasz munkahelyet. A munkára úgy tekintesz, hogy az egy igazi kreatív kihívás.

8. seprű: Maximalista boszorkány rejlik benned. Ez abban mutatkozik meg, hogy például pontosan tudod, hogy minek hol a helye a lakásodban és rendbe tartasz magad körül mindent. Ugyanakkor nemcsak imádod a kifogástalan rendet, hanem el is várod másoktól, hogy fenntartsák azt.

Ha valamin dolgozol, vagy egy társaságot hoznál össze, akkor is biztos, hogy mindent megteszel a tökéletes siker érdekében. Rengeteg embert inspirálsz, ők pedig nem titkolják az irántad érzett csodálatukat és tiszteletüket.

9. seprű: Boszorkányvezér rejlik benned. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg igazán kifejező az arcod és varázslatos az ékesszólásod. Biztos, hogy már másoknak is feltűnt, hogy képes vagy előre megjósolni a különféle eseményeket és helyzeteket.

Rendkívül intelligens személy vagy, gyorsan felfedezed mások mondanivalójában az ellentmondásokat és a hamis érzelmeket. Nem kizárt, hogy ez az oka annak, hogy megválogatod, hogy kit engedsz közel magadhoz, mert a lelked mélyén megérzed, hogy ki az, akiben megbízhatsz, és kiben nem.

10. seprű: Álmodozó boszorkány lakozik benned. Ez azt jelenti, hogy nagyon szeretsz álmodozni, sőt, nem túlzás kijelenteni, hogy született lírai ember vagy. Megbízol azokban és a tudományukban, akik a közeledben vannak és veled dolgoznak valamin.

Alapvetően szereted az embereket, akiknek képes vagy olvasni az arcukban és átérzed, amit gondolnak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló