Egyperces varázslatok a Grabovoi számsorokkal



Gyors és könnyű szertartások, amelyek segíthetnek a céljaid elérésében.Segítővarázslat: Válaszd ki a célodnak megfelelő napot:

Hétfő – Hold – álom, nőiesség, asztrál utazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila)

Kedd – Mars – szex-szexualitás-szenvedély (piros)

Szerda – Merkúr – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga)

Csütörtök – Jupiter – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany)

Péntek – Vénusz – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros)

Szombat – Szaturnusz – védelem, elhárítás (kék/fekete)

Vasárnap – Nap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld)

Szükséged lesz még 1 a naphoz tartozó színű gyertyára és 1 babérlevélre. Kezdd a szertartást azzal, hogy a gyertyába karcolod a 938179 számsort, majd gyújtsd meg.

Ezután a babérlevélre is írd rá a számsort, majd azt a kezeid között fogva, mondd el az alábbi varázsigét:

„Legyen áldott ez a babérlevél, minden reményem ebben él. Ahogy elég és a füst felszáll, a segítség már úton van hozzám. Oldódjon meg a problémám, hadd járjak szerencsével!”

A varázsszavak után égesd el a babérlevelet, valamint várd meg a gyertya végigégését.

Mindent lát és hall mágia: Szükséged lesz 1 lila gyertyára, 1 kis cetlire és szentvízre vagy szentelt olajra. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd azzal a szertartást, hogy belekarcolod a 35986 számsort egy lila színű gyertyába, amit aztán gyújts meg! Ugyanezt a számsort írd egy kis cetlire is, majd helyezd azt szentelt vízbe vagy szentelt olajba, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Legyen áldott ez az olaj/víz, mert a mikor bőrömet érinti, áldás száll a szememre és minden érzékemre. Nincs előttem titok, mert mindent látok, érzek és hallok. Harmadik szemem napról napra egyre erősebb.”

Ezt követően kenj egy ujjnyi vizet vagy olajat a harmadik szemedre! Ezt rendszeresen megismételheted, például minden nap, amíg el nem fogy a szentet víz vagy a szentelt olaj.

Védővarázs: Szükséged lesz 1 kék színű gyertyára, egy kis cetlire, tollra, 1 kis tálra, sóra, 1 fotóra arról, akire védelmet kérsz és 1 kis dobozra.

A szertartás előtti napon írd le a cetlire a 71931 számsort, majd tedd egy kis tálba, aztán önts rá legalább egy vagy két maréknyi sót! A következő nap, ami legyen szombat, karcold a 71931 számsort egy kék színű gyertyába, amit aztán gyújts meg. Most helyezd a gyertya elé annak, vagy azoknak a fotóját, akikre védelmet szeretnél kérni!

Ezután mondd el az alábbi varázsigét:

„Kikre a gyertya fénye ráesik, azoknak testük és lelkük biztonságot élvez.”

Most fogj egy nagy maréknyit a sóból, és mondd el az alábbi varázsszavakat:

„Áldás van ez a són és akiket bezár a szent körébe, azok abszolút védelmet élveznek.”

A varázsige után égesd végig a gyertyát, aztán hagyd ott estére a kellékeket! Másnap fogj egy kis dobozt, amibe helyezd el a fényképet, vagy fényképeket, a sót, a gyertyacsonkot, és őrizd meg egy hónapon keresztül!

Életed szerelme bevonzása: Szükséged lesz 1 rózsaszín gyertyára, egy kis papírra, 1 tollra és 1 szál rózsára, amit tegyél vízbe. Pénteken, növekvő hold idején végzed el a szertartást, amit kezdj azzal, hogy belekarcolod a rózsaszín gyertyába a 8884121289018 számsort.

Gyújtsd meg a gyertyát, majd egy kis papírra is írd le a számsort, aztán a cetlit helyezd egy szál rózsa vízébe, a következő varázsszavak kíséretében:

„Legyen ez a rózsa a tündöklő csillag az égen, mely elvezet hozzám. Kövesd a rózsa illatát, amely elvezet hozzám. Találj rám kedves lelki társam és ne csigázz tovább.”

Hagyd úgy a következő napokra a rózsát, aminek adhatsz friss vizet, viszont a számsort tartalmazó cetlit ne vedd ki a vázából! Miután a virág elhervadt, tedd a számsort és a szárított rózsafejet egy biztos helyre, ahonnan legalább három hónapig ne mozdítsd el!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló