Kívánságvarázslatok márciusraEzekkel az egyperces szertartásokkal valóra válthatod a vágyaidat.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Kívánságtejesítő gyökérvarázs: Szükséged lesz 1 kis darab galangagyökérre (ha nincs, akkor a gyömbérgyökér is jó lesz) és 1 fehér gyertyára.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy egyetlen szóval ráírod a kívánságodat a gyökérre, amire akár szimbólumokat is rajzolhatsz. A varázslat napjának napkeltéjekor fogd a bal kezedben a gyökeret és mondd el az alábbi varázsigét:

„Te, ki a földből lettél, megidézlek téged, gyökér szelleme, hogy teljesítsd kívánságomat és adj neki életet!”

Ezután képzeld el a kívánságod beteljesülését a lehető legélesebben, ameddig csak tudod. Ezután egész nap tartsd a bal oldaladon (vagyis a bal zsebedben) a gyökeret, amit időnként érints meg úgy, hogy közben a kívánságodra gondolsz!

Végezetül annyit kell tenned, hogy naplementekor gyújtsd meg a fehér gyertyát és temesd el a bal kezeddel a gyökeret!

Gyufamágia: Ahhoz, hogy ezzel a gyors és könnyű varázslattal elérd, hogy már márciusban teljesüljön a kívánságod, szükséged lesz 1 fehér gyertyára és 7 gyufaszálra.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a gyertyákat, méghozzá úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Felébredt a gyertya fénye, a szent láng, mely életet ad kívánságomnak.”

Ezután írd fel a gyufaszálakra egyetlen szóval a kívánságodat, majd gyújtsd meg az egyiket a fehér gyertya lángjával, miközben így szólj:

„E kis darabba zártam kívánságom és ahogy elég, úgy szabadul fel és teljesül be.”

Eközben koncentrálj arra, hogy valóban megvalósul a vágyad. A dolgod most már csak annyi, hogy minden nap égess el egyet a gyufaszálakból, amíg el nem fogy mind!

Varázslat virággal: Ahhoz, hogy ezt a gyors és könnyű varázslatot el tudd végezni, szükséged lesz 1 nárciszra és 1 fehér gyertyára. Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a a fehér gyertyát, majd fogd a kezedben a nárciszt, mondd el az alábbi varázsigét:

„A nárcisz a jelképe a tavasznak, a megújulás és álmok megvalósulásának az időszaka. Legyen ez a virág az én vágyaimnak megtestesítője, hozza el nekem a hónapban a kérésemet.”

A varázsszavak után képzeld el a kívánságodat, amit mondj ki hangosan is! Ezután csak annyit kell tenned, hogy vízbe teszed a nárciszt, amit hagyj ott az oltárodon.

Szertartás arany színű virággal: Ha úgy döntöttél, hogy ezzel a gyors és könnyű varázslattal szeretnéd elérni, hogy valóra váljon a kívánságod már márciusban, akkor szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 aranyeső ágra vagy bármilyen más aranyszínű virágra, 1 fényképre, amelyen te szerepelsz és 1 tál ásványvízre.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a fehér gyertyát, majd helyezd el a tál ásványvizet. Ezután mártsd a virágot az ásványvízbe, aztán tartsd a fénykép fölé, hogy néhány csepp víz rá, és így rád, hulljon, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Aranyeső hullik a fejemre, amit csak kívánok, azt március hava meghozza nekem.”

Fogalmazd meg a saját szavaiddal, hogy pontosan mi a kívánságod. Ha szeretnéd, akkor el is képzelheted a vágyad, amíg jól esik. Ha ezzel is kész vagy, akkor tedd vázába a virágot, amit addig őrizz meg, amíg csak lehet. A varázslat többi kellékét elpakolhatod, mert azokra már nem lesz szükséged.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló