Milyen hatással van rád a mai Vénusz-Jupiter együttállás?



Tudd meg, hogy mire számíthatsz a csillagjegyed alapján!Kos: A két bolygó együttállása feltüzel, fellelkesít és olyan szenvedélyessé tesz, hogy biztos sikeres leszel, mert most mindenre képes vagy. Arra azonban figyelj, hogy ne ess túlzásba, ugyanis a Jupiter amellett, hogy a nagy szerencse bolygója, még túlzásokra is hajlamosít. A Vénusz szerelmes hangulatba hoz, ám ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a szenvedély, és agresszívvá tegyen, mert azzal csak megijesztenél másokat!

Bika: Kétkedve fogadhatod a Vénusz és a Jupiter együttállását, ami nem lelkesít fel, ez pedig nem meglepő, hiszen egyfelől Bika jegyűként jellemző rád józan ember vagy, másfelől téged minden hidegen hagy, ami a Kos jegyben történik.

Ikrek: A szerencsés kapcsolatok jelentőségét erősíti fel számodra a Vénusz-Jupiter együttállás. Ez vonatkozhat azokra a barátokra, szövetségesekre, akik szerencsét hoznak neked, de jelenthet támogatókat és mentorokat is, akik olyan kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, amelyekkel a segítségedre lehetnek. Mivel a mai együttállás a Kos jegyben történik, ezért lehet, hogy az illetőnek ez a csillagjegye. Tartsd nyitva a szemed és próbálj rájönni, hogy a környezetedben ki Kos jegyű!

Rák: Tizenkét évvel ezelőtt történt utoljára, hogy a Vénusz és a Jupiter együtt állt a Kos jegyben, ami akkor és ma is a karriered terén hoz neked szerencsét. Természetesen ez nem jelent azt, hogy ölbe tett kézzel várj, ugyanis tenned kell azért, hogy sikered legyen.

Oroszlán: Ma kimondottan szerencsésnek érezheted magad a Vénusz-Jupiter együttállásának hála, ugyanis minden, ami a Kos jegyben történik, az rád remek hatást gyakorol. A szerencsédet növeli, és egyben elgondolkodtat, hogy március 2-án a Merkúr és a Szaturnusz is együtt áll, ami tanácsot jelképez.

Szűz: Bár szeretnéd, mégsem tudsz úgy lelkesedni, mint mások. Ennek oka az, hogy Szűz jegyűként alapvetően higgadt teremtés vagy. Tisztában vagy azzal, hogy az élet része a szerencse, ám a kérdés ma az, hogy mi az, amihez szerencsére lenne szükséged? Esetleg vizsga, szerelem, anyagiak, vagy ingatlan ügy?

A mai Vénusz-Jupiter együttállás szerint a kiadások terén lenne a leginkább szükséged a szerencsére. Talán arra vársz, hogy valami olcsóbb lenne, vagy ne is kelljen érte fizetned. Ne lepődj meg, ha így lesz, mert most nagyon jók az esélyeid!

Mérleg: A szerelmi életed élénkül fel a mai Vénusz-Jupiter együttállás hatására. Most olyan népszerű leszel, hogy azt veheted észre, hogy rengetegen jelentkeznek a kegyeidért. Ha párt keresel, és ma találkozol valakivel, akkor később össze is házasodhattok azzal a személlyel. Természetesen, ha már kapcsolatban élsz, akkor más a helyzet.

Skorpió: A csillagjegyed alapján tisztában vagy azzal, hogy a munka nem a szerencsén múlik, ám ma mégis szerencsésre számíthatsz a Vénusz-Jupiter együttállásának hála. Függetlenül attól, hogy alkalmazottként dolgozol, vagy alkalmazottjaid vannak, esetleg egyedül dolgozol, vagy szervezetben, szükséged van a jó légkörre.

Nyilas: Mivel a Jupiter az uralkodó bolygód, ezért számodra nagyon intenzív a mai Vénusz-Jupiter együttállás, ami fellelkesít, életkedvvel és életszeretettel tölt fel. Bár ezek mindig megvannak benned, mégsem árt egy kis plusz.

Bak: Szerencsét hoz neked a mai Vénusz-Jupiter együttállás. Ha ingatlannal kapcsolatos ügyed van, vagy ha az egyik rokonodnak drukkolsz, akkor biztosra veheted, hogy szerencsésen alakul minden március 2-án.

Vízöntő: Ha utazol, tanulsz, vizsgázol, tárgyalsz, kapcsolatot építesz, kereskedsz vagy szomszédolsz, akkor ma szerencsét hoz neked a Vénusz-Jupiter együttállás. Ez elég széles paletta, ugyanis azt csak te tudhatod, hogy jelenleg mi foglalkoztat.

Halak: A bevételedet erősíti a mai Vénusz-Jupiter együttállás. Ez abban az esetben is remek hír, ha nem tulajdonítasz nagy jelentőséget a pénznek. Sokan azt hiszik, hogy a szerencse hozza a pénzt, ám te jól tudod, hogy ennél összetettebb dolog az anyagi helyzeted.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló