Kívánságteljesítő mágiák nőnapraVégezd el a célodnak megfelelő varázslatot március 8-án!Kívánságmágia: Szükséged lesz egy fehér gyertyára, csillámporra és mézre. Kezdd a varázslatot azzal, hogy a gyertyába karcolod a kívánságodat szavakkal, majd kend be mézzel, aztán szórj rá csillagport. Tedd a gyertyát gyertyatartóba, gyújtsd meg, és koncentrálj a kívánságodra.

Mondd el a varázsigét:

„Úgy ragyog a vágyam itt lent, mint fényes csillag az égben, lehetetlen az Univerzumnak nem felismernie. A füst vigye fel az égbe kérésemet, hogy a Leghatalmasabb teljesítse nekem. Szívem leghőbb vágya…”

Fogalmazd meg a saját szavaiddal, hogy mi a kívánságod, majd mondj köszönetet a segítségért, és végül égesd végig a gyertyát!

Keltsd fel a párod figyelmét: Szükséged lesz 2 darab piros gyertyára, 1 szál rózsára, a kedvenc parfümödre, egy kis tál vízre és egy képre, amin a párod szerepel. Kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a gyertyákat, majd a párodról készült fotót helyezd a tál vízbe. Ezután a rózsát fújd be a kedvenc parfümöddel, aztán relaxálj, képzeld el, hogy a vágyad valóra válik!

Ha úgy érzed, hogy ezt sikerült elég erősen elképzelned, akkor tedd a rózsa fejét a vízbe, majd hajolj úgy a tál fölé, hogy az arcod megjelenjen a víztükörben, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ó kedvesem, te vagy nekem minden, bárcsak én is az lehetnék neked! Szökjön a rózsa és a bőröm illata az orrodba, arcom mindig lebegjen szemed előtt, hangom ott csengjen a füledben, mely arra kér: foglalkozz velem őszintén. Szentelj nekem figyelmet és add meg nekem, amire vágyom, mert ha én boldogok leszek, te is az leszel!”

A dolgod most már csak annyi, hogy a kellékeket hagyd úgy éjszakára, ahogy vannak, majd másnap mosd meg az arcod a vízzel, a rózsát tedd bele egy vázába!

Szépséget késő varázslat: Készíts elő 1/2 csésze málnalevelet, 1/2 csésze körömvirág szirmokat, három sárga gyertyát és egy teáscsészét. Kezdd a szertartást azzal, hogy készítesz két csészényit a keverékből, aminek egyik felét a fürdővizedbe kell öntened, a másikat meg kell innod. Ha szeretnéd, akkor adhatsz hozzá egy kis mézet is.

Ezután gyújtsd meg a gyertyákat a kád közelében, utána pedig merülj el a vízben! Relaxálj, képzeld el, hogy kívül és belül is szép van. Amikor kész vagy, akkor kortyolgasd el a teát, miközben így szólsz:

„Szép vagyok belül és kívül egyaránt,

mesés vagyok és pompás,

minden kétséges kizáróan egy istennő született bennem újjá.”

Aközben, hogy iszod a teát és elmondod a varázsszavakat, érezd magad ellenállhatatlanul gyönyörűnek. Ha ezzel is végeztél, akkor kész is vagy.

Szerencsét kérő varázslat: Szükséged lesz egy fehér papírra, amiből vágj ki egy csillagformát, aminek a közepére vágj egy lyukat. Menj ki a szabadba, és nézz fel az égre, ahol keresd meg a legfényesebben ragyogó csillagot, majd nézd azt a lyukon keresztül, és közben mondd el az alábbi varázsigét:

„Csillag, csillag ölembe pottyantál, nincs is olyan messze tőlem a vágyam, mint azt gondolnám. Teljesüljön kívánságom (itt mondd el, mire vágysz), mert ma éjjel az én szerencsecsillagom újra felemelkedik!”

Helyezd a párnád alá a kivágott csillagot, amit hagyj ott egy hónapon keresztül!

Új szerelmet hozó varázslat: Szükséged lesz egy csokor tulipánra, két rózsaszínű gyertyára, egy kis tál ásványvízre, egy kép Aphrodité istennőről. Gyújtsd meg a gyertyákat. A jobb kezedet tedd a szívedre, a balt a hasadra, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Szerelem istennője, készen állok egy új kapcsolat kezdetére, be tudom fogadni szívembe és testembe a nekem szánt társat.”

Fogd meg a tulipánt, mártsd bele egy kicsit a vízben, majd húzd végig a karjaidon, a nyakadon, az arcodon úgy, hogy közben így szólsz:

„Tiszta szívvel és lélekkel foglak szeretni, szépségemmel pedig beragyogom életedet, mint ez a virág az enyémet. Jöjj kedvesem, várok rád, mert felvirradt a tavasz, ne késlekedj tovább!”

Tedd a virágot vázába, ahonnan csak akkor vedd ki, amikor elszáradt! A bőrödet hagyd magától megszáradni!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló