Tavaszi egyperces szerencsevarázslatok



Négy szertartás, ami csütörtökön, növő hold idején a leghatásosabb.Bőségteremtő ceremónia: Az egész napod teljen a bőség jegyében, ami azt jelenti, hogy legyen sok étel-ital, édesség, szórj bőséget jelképező magvakat az asztalra és hegyezz el az otthonodban olyan tárgyakat, amelyek ugyanezt szimbolizálják.

Este mondd el az alább varázsigét:

„Láthatod Sors Keze, én így képzelem a bőséget. Van mindenem, mire szükségem van és őszinte szívvel oszthatom meg azzal, akivel akarom. Biztosítsd hát nekem minden napra a jólétet azzal, hogy… (itt fogalmazd meg a saját szavaiddal, hogy mi az, amire szükséged van a bőséghez) és meglásd, nem leszek hálátlan azután se!”

Ezután égesd el cetlin a varázsigét, majd végül szórd a hamvakat a szélbe!

Legyen nyulam varázs: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, virágokra, 1 nyúl szimbólumra, ásványvízre vagy vízre folyóból és vázára. Kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a gyertyát és így szólsz:

„A tavaszi nap fénye rám mosolyog, szerencsét hoz, ha úgy kívánom.”

Ezután öntsd a vázába a vizet, méghozzá úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsszavakat:

„A tavaszi eső aranyat hoz, szerencsém lesz mindenben, amikor csak elázom.”

Most tedd a virágokat a vázába az alábbi szavak kíséretében:

„Kinyíltak a tavaszi virágok, így szökkenek szárban az én kívánságaim.”

Végül akaszd az egyik virágra a nyúl szimbólumot, miközben befejezed a varázsigét:

„A nyúl a szerencse hírnöke, hozzon hát nekem sokat belőle, legyen nyulam ma és egész tavasszal!”

Ha ezzel is kész vagy, akkor végeztél is. A dolgod most már csak annyi, hogy tartsd meg a díszítést addig, amíg el nem hervadnak a virágok. Amikor ez megtörtént, akkor öntsd ki azokat a vízzel együtt a természetben.


Ki a régivel, be az újjal varázs: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 seprűre/porszívóra, zsálya füstölőre és sóra. Gyújtsd meg a gyertyát a nappalidban. Ezután söprögess vagy porszívózz fel a lakásban az óramutató járásával azonos irányban úgy, hogy közben mondd el az alábbi varázsigét:

„Ki a régivel, be az újjal, kiűzöm otthonomból és életemből a sötét felhőket, balszerencse menekülj, nincs itt számodra hely. Tűnj el, tűnj el, menj el, mert itt csak a jó szerencsének van helye!”

Amikor végeztél, akkor az összesöpört vagy porszívózott koszt ásd el a szabadba és hints rá egy kis sót, miközben így szólj:

„Kint a régi, bent az új, megérkezik hozzám a jó szerencse és egész tavasszal kísér utamon.”

Gyújts zsálya füstülőt, amivel járj körbe az otthonodban az óramutató járásával azonos irányba, és mondd el közben az alábbi varázssavakat:

„Fényt, örömet, szerencsét és szeretetet viszek otthonom és életem minden sarkába.”

Ha a körbefüstölés megtörtént, akkor végeztél is.

Tavaszi szellő hozzon nekem jó szerencsét varázs: Szükséged lesz 13 zöld színű gyertyára, 1 arany vagy zöldköves ékszerre, ami lehet gyűrű, nyaklánc vagy karkötő, de mindenképpen nemesfém vagy ásvány legyen, fahéjra, bazsalikomra, kaporra, mézre, ásványvízre és a kedvenc virágod szirmaira.

Kezdd a szertartást azzal, hogy kend be mézzel a gyertyákat, majd gyújtsd meg azokat, aztán füstölj fahéjjal, bazsalikommal és kaporral. Ezután helyezd az oltárod közepére a választott ékszert, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Tündéranyák, Mab, Danu és Deae Matres, nézzetek ide bajba jutott gyermeketekre és küldjetek neki jólétet és bőséghez a mindennapi megélhetéshez és hogy megoszthassam szeretteimmel. Tegyetek áldást eme ékszerre, hozzon nekem szerencsét, hogy sose keljen hiányt szenvednem semmiben. Áldjátok meg a természet és a négy elem erejével, hozzon nekem annyi jót, amennyit csak elbírok!”

Fogd meg az ékszert és tartsd egy kicsit a gyertya lángja fölé, de úgy, hogy közben figyelj oda, hogy se neked, se az ékszernek ne essen baja! Ha kész vagy, akkor hints egy kis ásványvizet az ékszerre, majd húzd végig a füstölő felett.

Ezután tedd vissza az oltárodra és takard be a kedvenc virágod szirmaival. Másnap már viselheted is az ékszert.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló