Egyperces pénzmágiák, amelyek már a héten eredményt hozhatnak



Próbáld ki az alábbi varázslatok bármelyikét, ha pénzhez szeretnél jutni a napokban!Amellett, hogy keményen, szorgalmasan és kitartóan dolgozol, még egy kis ég segítségre is szükséged lenne ahhoz, hogy pénzt kapj a héten, akkor végezd el az alábbi gyors és könnyű varázslatok bármelyikét!

Mágnesként vonzom a pénzt varázs: Szükséged lesz 1 fahéjrúdra, 1 fehér gyertyaára, 1 kis mágnesre vagy magnetitre és fehér fonalra. Kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a fehér gyertyát, aztán filccel írd rá a fahéjra a pénz szót. Ezután fogd a kezedben a fahéjat, amire erősítsd rá a mágnest, vagy a magnetitet a fehér fonallal, méghozzá úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Fahéj és mágnes, e két elem, mágnesként vonzza a pénzt nekem.”

A varázsszavak közben képzeld el, hogy valóban pénzt kapsz, és ennek mennyire örülsz. Jól erősítsd rá a mágnest, vagy a magnetit, és többször is mondd el a varázsigét, ha szükséges. Ha végeztél, akkor már csak annyit kell tenned, hogy tartsd magadnál a kis amulettet a héten.

Bőséget hozó szertartás: Szükséged lesz 1 befőttes vagy bármilyen zárható üvegre (a legjobb, ha zöldszínű), 1 zöld gyertyára, 1 százas érmére, 1 ezres papírpénzre, 1 tízezres papírpénzre, 1 kis mágnesre, 9 horogra (opcionális), 5 teáskanál szárított bazsalikomra és 5 teáskanál szárított narancshéjra.

A mágnes, a horgok és a fűszerek kivételével, tégy bele mindent az üvegbe, majd gyújtsd meg a zöld gyertyát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Száz, ezer, tízezer, Napokon belül pénzre lenne szükségem.”

Ezután dobd a mágnest az üvegbe, és így szólj:

„Mágnes, sietve hozd elém a pénzt.”

Ha találtál horgokat, akkor azokat is tedd az üvegbe úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsszavakat:

„Horgok, kapjátok el nekem a sok pénzt.”

Szórd az üvegbe a fűszereket, ami közben így szólj:

„Fűszerek, tegyétek a dolgotokat, hogy ez a pénz növekedjen és duzzadjon.”

Tekerd a kupakot az üvegre és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ahogy a Nap ragyog az égen, úgy mosolyog rám is a szerencse.”

Hagyd az üveget a gyertya előtt addig, amíg le nem ég. Végül tedd az üveget az ablakpárkányodra, ahonnan addig ne vedd el, amíg meg nem kaptad a kívánt pénzt!

Pénztárca duzzasztó varázs: Ahhoz, hogy ezt varázslatot elvégezd, szükséged lesz 1 zöld gyertyára, 7 különböző babra, 7 különböző pénzre, 1 kis zöld vagy barna zsákocskára, 1 kis cetlire, 1 tollra és 1 rúd fahéjra.

Gyújtsd meg a gyertyát, majd írd rá a cetlire, hogy körülbelül mennyi pénzt szeretnél kapni még a héten. Ezután helyezd a zsákba az összetevőket úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Bab, érme és fahéj, hozzátok el, amit kérek, rajta van a papíron az összeg, amire szükségem lenne, had üsse markomat és oldódjon meg a baj.”

A varázsszavak után kösd össze jól a zsákocskát, amit tarts magadnál a következő napokban, éjszakára pedig helyezd a párnád alá. Amikor a kívánságod teljesült, akkor a varázslathoz használt pénzt add oda 7 különböző embernek, a babokat pedig 7 különböző helyen ásd el. Végül égesd el a cetlit és a fahéjat úgy, hogy közben adj hálát!

Pénzt fakasztó mágia: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára, 1 teáskanál fahéjra, 5 szegfűszegre, 1 evőkanál narancshéjra, 1 teáskanál gyömbérre, 1 teáskanál szerecsendióra és 3 csepp fenyő illóolajra.

Kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a zöld gyertyát, majd áldd meg egyenként az összetevőket! Ha ezzel kész vagy, akkor keverd össze a hozzávalókat úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Fahéj, szegfűszeg, narancshéj, gyömbér, szerecsendió és fenyő, hozzatok nekem pénzesőt. Aranyat, ezüstöt, forintot, érmét, papírt, csak minél több legyen, ami markomat üti még a héten, a pénz illata töltse meg otthonomat.”

A varázsszavak után annyi a dolgod, hogy másnap reggel, vagy amikor ráérsz, a felmosóvízhez adod a keveréket, majd felmosod az otthonodat úgy, hogy közben énekelsz, vagy arra gondolsz, hogy megkaptad a kívánt pénzt. A fontos az, hogy legyen közben jó a kedved!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló