Balszerencsét megtörő és kiszemeltet meghódító cigánymágiák



A balszerencsét elűzőt bármelyik nap, de leginkább szombaton, szerelmi varázslatot pénteken, növő hold idején végezd el!Íme, három balszerencsét megtörő cigánymágia!

 

Balszerencseűző varázslat: Ha ezzel a balszerencseűző cigánymágiával szeretnél véget vetni a peches időszakodnak, akkor szükséged lesz 7 db gallyra, amiket úgy gyűjts össze, hogy elmész sétálni, és az utad során összegyűjtöd a földről a gallyakat. Azért pont hetet, mert a hét napjait fogják jelképezni.

A hagyomány szerint hétfőre kőris, keddre bükk, szerdára szil, csütörtökre tölgy, péntekre vadgesztenye, szombatra tiszafa, vasárnapra bodza gallyra van szükség. Ha neked nem sikerül minden napra másik gallyat szerezned, és ugyanazt a fajtát használod végig, akkor az sem baj.

Miután összegyűjtötted a gallyakat, menj haza és minden nap égess el közülük egyet úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét, valamint elképzeled, hogy a szerencse hogyan jelenik meg az életedben:

„A balszerencse megtört, ismét a jó szerencsét köszöntöm.”

Ég veled balszerencse szertartás: Szükséged lesz papírra, tollra, egy marék szögre és néhány hajszáladra. Miután előkészítetted a kellékeket menj ki a szabadba, ahol egy csendes, nyugodt helyen elvégezheted a szertartást. Ha megtaláltad ezt a helyet, akkor írd le a papírra a „balszerencse” szót vagy a problémáidat, amelyektől meg szeretnél szabadulni.

Ezután áss egy gödröt, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Megelégeltem a szerencsétlenséget, ideje magam mögött hagynom a pechemet. Itt hagyom a földnek, kezdjen vele, amit akar, de engem mostantól ne kövessen, ne akadályozzon a balszerencse. Ég vele!”

A varázsszavak után helyezed a gödörbe a papírt, a néhány hajszáladat és a maroknyi szöget, aztán temesd be jól a gödröt. Ha ezzel is kész vagy, akkor végeztél is.

Égi védelem a balszerencsétől: Szükséged lesz 3 befőttes üvegre, 9 gerezd fokhagymára és néhány rózsatövisre. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd azzal a szertartást, hogy a fokhagymagerezdekbe szúrod a töviseket.

Ha ezzel kész vagy, akkor tégy három gerezdet minden befőttes üvegbe, majd ásd el a tégelyeket egy templom közelébe úgy, hogy közben a Miatyánkot mondod, aminek a végén így szólj:

„Isten segítsen rajtam, és szabadítson meg a balszerencsétől. Ámen.”

Ha elástad a befőttes üvegeket, akkor végeztél is a szertartással.

Íme, két kiszemeltet meghódító cigánymágia!

 

Legyen szíve az enyém: Készíts elő 2 piros gyertyát és 1 szál rózsát. Ha megvannak a kellékek, akkor közvetlenül lefekvés előtt tedd a gyertyákat a rózsa két oldalára, majd reggel napkeltekor menj ki a szabadba a rózsával, vagy a nyitott ablakban, tartsd magad előtt a virágot, aminek szívd be a illatát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ez a vörös rózsa az igaz szerelemről szól,

És ha kiszemeltem az igazi,

Legyen szíve az enyém,

Vegyen észre és szeressen belém.”

A varázsszavak után menj vissza a gyertyákhoz, és helyezd vissza a rózsát a korábbi helyére. Ezután gyújtsd meg a gyertyákat, majd képzeld el, hogy beteljesül a szerelmed a kiszemelteddel. A gyertyákat tartsd égve egészen addig, amíg a rózsa el nem szárad. Ha ez megtörtént, akkor ásd el a gyertyákkal együtt.

Engedj a szívedbe varázs: Ha ezzel a cigánymágiával próbálnád meg elérni, hogy beléd szeressen a kiszemelted, akkor szükséged lesz 1 rózsaszín gyertyára és 1 kék gyertyára. Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdd a pénteki esti szertartást azzal, hogy meggyújtod a rózsaszín gyertyát a szerelemért a kéket pedig a kommunikációért. Ha szeretnéd, és tudod, akkor egy képet is kitehetsz a kiszemeltedről a két gyertya közé.

Ezután mondd el az alábbi varázsigét:

„Kérem, hogy a személy, ki szívemnek kedves,

Fogadja el szerelmemet,

Álljon szóba velem,

S nyissa ki szíve kapuját előttem,

S fogadjon be oda engem örökre.”

Már csak annyit kell tenned, hogy leégeted a gyertyákat. Ha ez megtörtént, akkor ásd el a gyertyacsonkokat egy növekvő bokor vagy fa alá. A legjobb, ha rózsabokrot választasz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló