Őszi szexszertartás



Hozz változást és újdonságokat az intimitásba!Ősszel eljön az ideje annak, hogy újdonságokat, változásokat hozzanak az életük különböző területeire, ami alól a szexualitás sem maradhat ki. Ha te is vágysz valamire a testiségben, akkor végezd el a pároddal az őszi szexszertartást, ami esetében először döntsd el, hogy melyik szobában, esetleg a szabadban fogjátok elvégezni az éjszaka! Gondoskodj a kellemes hőmérsékletről is! A szándékaid legyenek világosak a gondolataidban!

Kellékek:

– narancssárga vagy sárga gyertya
– faszén és gyógynövények: kapor, lótuszgyökér, nősziromgyökér és tömjén
– 1 nagy és zamatos alma
– néhány játékra alkalmas étel.
Például: tejszínhab, méz, csokoládé, avagy bármi, amit szeretsz, és kedved van hozzá.

A szertartás menete: Gyújtsd meg a gyertyát, majd ülj le a fénykörébe és mondd el az alábbi varázsigét, amivel az isten és az istennő segítségét kérheted:


„Téged, az Ősz szent istennőjét hívlak.
Téged, aki minden dolog növekedésében, változásában
és betakarításának ünneplésében leled örömödet.
A mai napon megkérlek, segíts nekünk az Ősz dicsőségét (itt mondd el céljaidat) megünnepelni.
Téged, az Ősz és a bőség szent istenét
hívlak.
Téged, aki erőnkben és képességeinkben együtt teremtesz velünk.
A mai napon arra kérlek, segíts nekünk (itt mondd el céljaidat) elérésében.
Szent istennő és isten, arra kérlek
titeket, legyetek itt ma éjjel, hogy áldásotokat adjátok a hamarosan létrejövő egyesülésre.”

Most gyújtsd meg a gyógynövényeidet vagy a füstölődet, majd lazulj el, és hangolódjatok egymásra a pároddal úgy, hogy vegyetek néhány mély lélegzetet, majd azt kifújva engedjétek ki magatokból a stresszt és a feszültséget! Először az egyikőtök vegye a kezébe az almát, ami a közös életetek és eddig elért eredményeiteket szimbolizálja. Gondolj arra, hogy mit értetek el egymással kapcsolatban, ám fontos, hogy csak pozitív szempontokra koncentrálj!

Harapj bele az almába, majd mesélj a párodnak az egyik szempontról, valamint arról, hogy miképpen változtatta meg az életedet, hogyan szolgálta a javadat! Végül csókold meg a kedvesedet, és add át neki az almát, hogy ugyanezt ő is megtegye. Addig adogassátok egymásnak a gyümölcsöt, és folytassátok az eredményeitekről szóló történeteket és a csókokat, amíg el nem fogy az alma!

Ezt követően kezdjetek el játszani valamelyik finom étellel, ám ne csak a nemi szervekkel foglalkozzatok, hanem legyetek kreatívak, érezzétek jól magatokat! A cél, hogy érezzétek, mennyire vágytok egymásra, mennyire vonzzátok egymást.

Bátran engedd meg magadnak, hogy teljesen átérezd a szeretkezés/szex teljes élvezetét, hiszen nagyon sok erő van ebben a betakarításban, ami a vágyadhoz irányítható. Érezd, ahogy a szexuális energia átmossa a saját és a párod testét!

 

Amikor közel jársz az orgazmushoz, akkor próbáld gondolatban megfogalmazni a céljaidat, majd az orgazmus pillanatában csak erre a célra koncentrálj, hogy az kirepülhessen az az Univerzumba.

Az is jó, ha a kiáltásod egy egyszerű „igen”, vagy egy másik szó, ami kifejezi a vágyadat és a szándékaidat. Képzeld el, hogy szexuális energia elengedésének ereje elviszi a szándékodat az istennőnek! Ha hatalmas energia- és hőhullámot érzel, akkor mindent jól csináltál. Élvezzétek a csendes, közös pihenőt! Ha akarjátok, akkor vegyetek fel köntöst vagy öltözzetek fel! Semmisíts meg meg minden kelléket, a megmaradt faszenet és gyógynövényeidet tedd a cserépbe, végül fújd el a gyertyát!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló