Milyen hatással van rád a Nap-Jupiter együttállás a Kosban? (1. rész)



Ezt tartogatja számodra a mai együttállás, ami csodás fejleményeket, de összetűzéseket is hozhat.Kos: A csillagjegyed alapján rendszeresen megkapod azt a kritikát, hogy túl erőszakos és éretlen vagy. Általában ezt nem érted, hiszen te csak annyit teszel, hogy őszintén megmondod a véleményedet. Téged egyszerűen nem érdekel, hogy kit bántasz meg, és felrobbannál, ha magadban kellene tartanod a véleményedet.

Kos jegyed alapján az is jellemző rád, hogy semmi és senki sem tud megijeszteni. Nem kerülöd a konfliktust, hanem bátran belemész a vitába, már csak azért is, mert téged ez inspirál. Ez még akkor is igaz, ha öngólt rúgsz, és megnehezíted vele azt, hogy érvényesülhess.

Mindez hatványozott veszélyforrást jelent ma a Nap-Jupiter együttállás miatt, ezért ha nem akarsz bajt magadnak, akkor fékezd az indulataidat!

Bika: Azt tanácsolja neked a horoszkóp a csillagjegyed alapján, hogy ma ne légy nyitott könyv! Ez nem jelenti azt, hogy titkolózz, ugyanis csak arról van szó, hogy ne mondj ki mindent, amit gondolsz! Ez azért fontos, mert a mai Nap-Jupiter együttállás miatt sokkal nagyobb valószínűséggel keveredhetsz vitába, ha őszinteségi rohamot kapsz.

Ez előtt értetlenül állsz, mert nem érted, hogy miért kellene titkolóznod, amikor te képes vagy az őszinteségre, és ugyanezt várod el másoktól is. Mostanra azonban rájöhettél volna, hogy általában a jó időzítés a siker titka. Eljött az ideje, hogy ezt átültesd a gyakorlatba!

Ikrek: Ikrek jegyed alapján ismert vagy arról, hogy könnyen barátkozol, így sok jó ismerősöd van, viszont hajlamos vagy könnyen barátnak nevezni az újakat is. A mai Nap-Jupiter együttállása arra ébreszt rá, hogy a barátság csak akkor életképes, ha megvan benne a kölcsönösség.

Ez nem csupán a segítségnyújtásra vonatkozik, hanem a másik társaságának keresésére is. Gondolkodj el azon ma, hogy mégis milyen barátság az, ahol mindig csak az egyik fél keresi a másik társaságát, vagy csak akkor kerül elő, ha segítségre van szüksége, beleértve a panaszkodása végighallgatását is. A Nap-Jupiter együttállás hatására letisztulhat, hogy ki az igaz barátod, a többiektől pedig megválhatsz.

Rák: Ahol a vezetőt nem tisztelik, ott anarchia és/vagy fejetlenség alakul ki. Igaz ez például a családra, a munkára és a közös ügyekre is. Rák jegyed alapján szívesen követed azt, akit tisztelsz. Ugyanakkor manapság hétköznapi dolog a főnök, házastárs szidása, ami téged zavarba hoz, sőt, összezavar, mert nem tudod, hogy mit tegyél, te is hőzöngj, ahogy a többiek, vagy inkább csendben maradj?

A Nap-Jupiter együttállás hatására megvilágosodsz, és rájössz, hogy a tiszteletet kell választanod. A legjobban akkor jársz, ha tekintéllyel és tudással rendelkező embert követsz.

Oroszlán: A Nap és a Jupiter tüzes bolygó, a Kos és az Oroszlán tüzes jegy, ezért a mai együttállás fellobbantja benned a tüzet, amiről tudod, hogy kettős hatása van, hiszen egyfelől melegít, másfelől felperzsel.

A Nap-Jupiter együttállásnak tehát kedvező és kedvezőtlen hatása is lesz rád nézve. Ahogy általában úgy most is a helyes mérték megtalálásán múlik, hogy az előnyét fogod élvezni, vagy a hátrányát. Az utóbbiról tudd, hogy veszélyes, mert ha magad alatt vágod a fát, akkor annak nemcsak az állandó konfliktus lesz az eredménye, hanem a benned dúló tűz lázas állapota is...

Szűz: Szűzként nem leled örömödet a Nap-Jupiter együttállásban, ugyanis arra vezet rá téged, hogy minél erősebben ragaszkodsz az elképzeléseidhez, annál biztosabb, hogy elveszted az irányítást. Hisztizhetsz, mutogathatsz az ösztönösen sodródó, ostoba emberekre, akiknek bezzeg minden sikerül, ám ezzel semmit sem érsz el.

Szűz jegyűként tudd, hogy amellett, hogy minél jobban kapálózol, annál messzebb kerülsz a céljaidtól, még anyagi kár is érhet. Ma inkább csak bízz a jó szerencsében (Jupiter) és a sors jóindulatában (Nap). Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy légy passzív, hanem azt, hogy erősítsd a hitedet és a bizalmat!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló