Milyen hatással van rád a Nap-Jupiter együttállás a Kosban? (2. rész)



Ezt tartogatja számodra a mai együttállás, ami csodás fejleményeket, de összetűzéseket is hozhat.Mérleg: Csodás, nagyvonalúságot, tekintélyt és bölcsességet sugárzó emberrel találkozhatsz ma a Nap-Jupiter együttállás hatására. Ha azonban csak te látod ilyennek az illetőt, akkor az ne lepjen meg, ugyanis ennek a személynek az értékét nem az határozza meg, hogy mennyien rajongják körbe!

Ami biztos, hogy te rengeteget tanulhatsz tőle. Itt ne csak szakmai dolgokra gondolj, ugyanis lehet, hogy az életfelfogása, vagy a konfliktuskezelése lesz példaértékű. Ugyanakkor ne ijedj meg, ha úgy érzed, hogy számodra sok az illető.

Soknak érezheted azt a tüzet, ahogy kommunikál. Nem kizárt, hogy neki tőled kell tanulnia, így például azt, hogy hogyan fékezze ezt a tüzet.

Skorpió: Számodra dupla izgalmat hoz ma a Nap-Jupiter együttállás a Kosban. Rád ez lelkesítően hat, viszont a munka és az egészség megőrzése kihívás lesz a számodra. Mivel a tűz most hatványozottan van jelen, ezért ez túlzásokra hajlamosít téged.

Ez abban nyilvánulhat meg, hogy például túlzásba viszed a munkát, vagy az egészséged miatti aggódást. Ez nem jelenti azt, hogy tedd magad takarékra, ugyanis bőven elég, ha csak felteszed magadnak a kérdést egy feszült helyzetben, hogy mit tenne ott és akkor egy bölcs ember. Azonnal tudni fogod, hogy mi a helyes...

Nyilas: Az a természetes, ha a tűz lobog, süt, világít és melegít. A mai Nap-Jupiter együttállás a Kosban esélyt ad neked arra, hogy felerősítsd magadban a tűz előnyös tulajdonságait, és kerülj mindent (égetés, hevesség, perzselés), ami biztos, hogy konfliktushoz vezetne!

Nyilas jegyed alapján számodra ajándék a mai együttállás, ugyanis nem veszi el az életkedvedet és a derűlátásodat. Ne feledd, hogy nem úgy kell megtalálnod az arany középutat, hogy elfojtod a benned lobogó tüzet. Ma igazán szerencsésnek érezheted magad, és amikor ezt sikerül tudatosítanod magadban, akkor biztos, hogy minden a kezedre játszik!

Bak: A csillagjegyed alapján biztos lehetsz abban, hogy a mai Nap-Jupiter együttállás miatt lesz valaki a családodban, aki a türelmetlenségével és az önző fellépésével felháborít. Ugyanakkor ez nem az első eset, úgyhogy meg sem kellene lepődnöd rajta.

Az illető csak próbálkozik, mert szeretné elérni a célját, de nem elég diplomatikus ahhoz, hogy ezt ne csinálja ennyire átlátszó módon. A Nap-Jupiter együttállás hatására világossá válik számodra, hogy felesleges felvenni vele szembe a kesztyűt.

Sokkal jobban jársz, ha inkább megőrzöd a nyugalmad, és nem mész bele a gyerekes játszmájába! Ne aggódj, nem kell sokat várnod, ugyanis később helyre teheted, és elmondhatod neki, hogy nálad nem éri el a célját ezzel a stílussal. Ellenkezőleg...

Vízöntő: Vízöntő jegyed alapján ne feledd, hogy szép dolog a lelkesedés és az ambíció, de ha túlzásba viszed, akkor azzal ellenszenvet váltasz ki másokból. A mai Nap-Jupiter együttállás veszélyre figyelmeztet téged, ezért ne feledd, hogy az érvényesülhess szükséged van mások szimpátiájára is!

Ha valaki riválist vagy agresszort lát benned, az szándékosan nehezíteni fogja a dolgodat, például tanulásban, vizsgán, vagy akár az utazásban. Ne feledd, hogy gyakran, ha hatalom kerül valaki kezébe, az hajlamos azzal visszaélni, akár úgy hogy megleckézteti a számára antipatikus embert. Légy résen, nehogy te legyél az, akit ma megleckéztetnek!

Halak: A horoszkóp szerint el sem hiszed, hogy milyen sok pénz áramlik hozzád. A mai Nap-Jupiter együttállás hatására többletbevételre tehetsz szert. Ez amellett, hogy a legjobbkor történik veled, még vissza is adja a bizakodásodat és az optimizmusodat, hogy mégsem vagy szerencsétlen.

Nem kizárt, hogy pénzben nem is mérhető az, amit a mai együttállástól kapsz. Olyan állást, vagy diplomát, esetleg kiváló lehetőséget kaphatsz az élettől, amelyből nemsokára hasznot húzhatsz. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy ne légy türelmetlen, ugyanis erre hajlamosít a Nap-Jupiter együttállás a Kosba.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló