Nyaralás horoszkóp 2023 (1. rész)Hova kellene utaznod a csillagjegyed alapján?Kos: Szívesen öltözöl ki, hiszen imádsz csillogni-villogni, tündökölni és kedveled a szórakozás összes formáját. A 2023-as utazási horoszkóp szerint Észak-Franciaországban, vagy Szicíliában kellene nyaralnod az idén.

Bika: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy nem szeretsz improvizálni és a meglepetések sincsenek a kedvedre. Ebből az következik, hogy a nyaralásodat pontosan, előre megtervezed, méghozzá annak érdekében, hogy a lehető legszervezettebb legyen.

Ha valami mégis keresztülhúzza a számításaidat, akkor elbizonytalanodsz. Te főleg a csendes szálláshelyeket szereted, és az egy helyben maradást, ezért a hurcolkodós körutazásokat nem neked találták ki.

Luxuskörülményekre nem vágysz. Alacsony a komfortfokozat esetében is jól érzed magad, mivel nem ez a legfontosabb a számodra. A csillagjegyed alapján leginkább az energiatartalékaid feltöltésére használod a szabadságodat, aminek napjaiban szívesen gyalogtúrázol, mászol hegyet vagy fedezel fel történelmi emlékeket.

A 2023-as utazási horoszkóp szerint idén Svájc, Németország, vagy Dél-Afrika lenne számodra a legjobb nyaralási helyszín.

Ikrek: Utazni imádó személyiségként lételemed a világjárás és a felfedezés. Téged mindig a megismerés vágya hajt előre, képes vagy minden kontinensen otthon érezni magad és élsz minden lehetőséggel, hogy szélesítsd a látókörödet, gyarapítsd a tudásodat.

Érdeklődsz a távoli tájak és az ősi civilizációk iránt. Ugyanakkor nomád körülmények között nem szeretsz nyaralni, viszont szereted a meglepetéseket és a kalandokat. A vakációdat főleg hegyvidékeken és vadregényes tájakon szereted tölteni.

A 2023-as utazási horoszkóp szerint idén Spanyolország, Ausztrália és Dél-Afrika jelentheti számodra az álomnyaralást.

Rák: A csillagjegyed alapján számodra a vízpart jelenti a legjobb kikapcsolódási helyszínt, hiszen ott úszhatsz, horgászhatsz és kedvedre álmodozhatsz. Nagyon szeretsz elmélkedni, csendben gondolkodni az életről és a problémáidról.

Számodra az utazás tulajdonképpen azt jelenti, hogy elmenekülsz a mindennapi élet viszontagságai elől, amire tökéletesen megfelel egy, a világ zajától távoli, vízparti házikó. Emellett a tengerparti, többhetes hajóutakat is neked találták ki.

Rák jegyed alapján vágysz arra, hogy szokatlan, spontán dolgot tégy. Mivel szereted a művészeteket, ezért szívesen keresed fel a galériákat, múzeumokat a nyaralásod ideje alatt. A 2023-as utazási horoszkóp azt tanácsolja neked, hogy idén nyaralj Portugáliában, Brazíliában, Máltán vagy Sri Lankán!

Oroszlán: Tüzes jegyed miatt a forró, napos tájakat szereted. A szervezett utazásokat nem neked találták ki, mivel azokhoz túlságosan önfejű és szabadságvágyó vagy. Neked elsősorban az egyéni utazás felel meg, de azért nem egyedül, hanem általad választott társasággal.

Az úttörő hajlamaid miatt biztos, hogy élveznél egy hátizsákos túrát. A csillagjegyed alapján valószínű, hogy az utazásaid során is „akcióban” vagy. Energikusságod miatt képtelen vagy nyugton maradni és folyton új úti célokat keresel. Hozzád a mediterrán életstílus kifejezetten illik.

A 2023-as utazási horoszkóp szerint idén a látnivalóban és napfényben gazdag Görögországba vagy Olaszországba kellene elutaznod.

Szűz: A csillagjegyed alapján nagyon szereted felfedezni a világot, akár egyedül, akár a barátaiddal, ugyanis mindenképpen jól érzed magad. Szűz jegyed alapján jellemző rád, hogy próbálsz olyan környezetet keresni, amelyben a saját elképzeléseid szerint nyaralhatsz. Téged a szokatlan és a különleges vonz. Nemigen tudsz sokáig egy helyben maradni, hiszen imádod a változatosságot. Nem vágysz mindenáron a luxusra, de ha megadatik, akkor nincs ellene kifogásod. Útitársként igazán szórakoztató vagy, de olykor kicsit idegesítő a független, kiszámíthatatlan viselkedésed.

A 2023-as utazási horoszkóp szerint idén Anglia, Svédország, vagy az USA lehet számodra a legjobb helyszín a vakációdhoz.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló