Kívánságvarázslatok májusra (2. rész)



Ezekkel az egyperces szertartásokkal valóra válthatod a vágyaidat.Váltsd valóra a vágyad orgonával: Szükséged lesz 1 csokor orgonára, 1 vázára vízzel, 1 zöld gyertyára, 1 téged ábrázoló fényképre vagy néhány hajszáladra. Gyújtsd meg a gyertyát, majd tedd vázába az orgonát a fényképedet vagy a hajszálaidat.

Ha ezzel kész vagy, akkor a kívánságod elképzelése közben mondd el az alábbi varázsigét:

„Kinyílott az orgona, elhozva a tavaszt, a derűt és az örömöt. Hadd legyen okom nekem is örülni, teljesen hát májusban a kívánságom…. (itt fogalmazd meg, hogy mire vágysz). Az orgonával együtt kivirágzom, a hónap végéig teljesül a kívánságom.”

Hagyd úgy a kellékeket, ahogy vannak, méghozzá addig, amíg a gyertya le nem ég és az orgona el nem szárad.

Vágyteljesítő szertartás: Szükséged lesz 1 kis darab galangagyökérre (ha nincs, akkor a gyömbérgyökér is jó lesz) és 1 fehér gyertyára. Egy szóval írd le a kívánságodat a gyökérre, amire akár szimbólumokat is rajzolhatsz.

A szertartás napjának napkeltéjekor fogd a bal kezedben a gyökeret és mondd el az alábbi varázsigét:

„Te, ki a földből lettél, megidézlek téged, gyökér szelleme, hogy teljesítsd kívánságomat és adj neki életet!”

Képzeld el a kívánságod beteljesülését a lehető legélesebben, ameddig csak tudod. Ezután egész nap tartsd a bal oldaladon (vagyis a bal zsebedben) a gyökeret, amit időnként érints meg úgy, hogy közben a kívánságodra gondolsz! Naplementekor gyújtsd meg a fehér gyertyát és temesd el a bal kezeddel a gyökeret!

Kívánságvarázslat almával: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára és egy almára. Gyújtsd meg a gyertyát, majd karcold az almába a vágyadhoz leginkább illő szimbólumot és szót, vagy mondatot, ami összefoglalja a kívánságodat.

Fogd a kezedbe az almát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Az alma közepén rejlik a kívánságot teljesítő csillag és én az kívánom... (itt mondd el a saját szavaiddal a vágyadat). Bekebelezem ezt a csillagot, mely bennem ragyog tovább és életet ad kívánságomnak.”

Apránként fogyaszd el az almát, közben gondolj a kívánságodra!

Kívánságteljesítő virágvarázs: Szükséged lesz 1 cetlire, 1 tollra, 1 tálra, 3 különböző fehér virágra, 3 fehér gyertyára és vízre. Gyújtsd meg a gyertyákat, aztán tedd a tálba a virágok szirmait.

Ezután írd le a cetlire a kívánságodat, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„A tűz leheljen életet varázsomba.”

Égesd el a cetlit a gyertyalánggal. A hamvakat szórd a virágszirmokra, aztán csepegtess rá vizet az alábbi varázsszavak kíséretében:

„A víz vezessen utadon, amíg el nem éred a célom.”

Végül szórd a szélbe a keveréket, miközben így szólj:

„A szél repítsen az égbe, az istenek hallgassák meg kérésemet. Legyen áldás ezen a kívánságon!”

Pénzt hozó mágia: Amennyiben ezt a májusi kívánságvarázslatot szeretnéd elvégezni, akkor szükséged lesz 1 tálra, 6 kis piros gyertyára (teamécses is lehet), fahéjrúdra a jólétért, szegfűborsra a sikerért és maroknyi érmére.

Tedd a tálba a kellékeket, majd helyezd a tál mellé három gyertyát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Fahéj, bors és érme, pénzvarázsom itt és most életre kel. Legyen belőle mindig annyi, amennyiből jól élhetek, sose fogyjon el a szerencse, amivel újat teremthetek.”

Gyújtsd meg a gyertyákat, amiket hagyj leégni. Másnap ismét gyújts meg három gyertyát, és tégy a tálba újabb maréknyi érmét, majd mondd el újra a fenti varázsigét. Ezután még 3 napon át ismételd meg a szertartást. Végül visszaveheted az érméket.

Májusi kívánságvarázs: Szükséged lesz 1 fára, 1 szalagra, rajta a kívánságoddal és 1 fehér gyertyára. Keress egy májusfát, vagy díszíts fel egy fát. Előző este gyújtsd meg a fehér gyertyát és írd rád a szalagra a kívánságodat.

Kösd a májusfára a szalagot, miközben így szólsz:

„Fiatalság és újjászületés, a gyönyörű májusfa vágyak ismerője, az én kívánságomat is valóra váltja.”

A varázsszavak után mondd el a kérésedet, majd hagyd a májusfán a szalagot, méghozzá azzal a meggyőződéssel, hogy valóra fog válni a kívánságod.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló