Májusi angyalhoroszkópNeked mit tanácsolnak az angyalok?Kos: Arra hívják fel a figyelmedet az angyalok, hogy a megújulás energiáit hozza el neked a május, aminek időszakában ne merengj, főleg ne a múlton, mert itt és most jön el a boldogság ideje! Az angyalok gyógyító erőkkel támogatnak a tavasz utolsó havában.

Bika: Azt üzenik neked az angyalok, hogy májusban túl sok érzés és benyomás kavarog benned, ezért a lelked nehezen tart lépést az életed tempójával. Ez azonban ne aggasszon, mert az angyalok segíteni fognak abban, hogy újra tisztán láss és megnyugodj.

Ikrek: Arra hívják fel a figyelmedet az angyalok májusban, hogy tény, hogy várakozni mindig nehéz, főleg a bizonytalan élethelyzetekben, amikor sok a nyitott kérdés, ám ezt a várakozást megkönnyítheted, ha mindig csak az adott pillanatra összpontosítasz. Az angyalok ebben lesznek a segítségedre a tavasz utolsó havában, valamint abban, hogy közelebb kerülj a célodhoz.

Rák: Azt üzenik neked az angyalok májusra, hogy ne aggodalmaskodj feleslegesen! Az imáid eljutottak az égiek fülébe, és csak idő kérdése, hogy te is lásd, hogy a gondok megoldódnak körülötted.

Oroszlán: Azt üzenik neked az angyalok, hogy májusban megmutatják neked a boldogsághoz vezető utat, ezért annak érdekében, hogy megkapd az útmutatásukat, jól teszed, ha a következő napokban kicsit elvonulsz.

Ha például egyedül sétálsz a természetben, vagy csak gyújtasz egy gyertyát és csendben befelé figyelsz, akkor meghallhatod az angyalok tanácsait, amelyek által rájössz, hogy hogyan kell döntened a tavasz utolsó havában.

Szűz: Azt üzenik neked az angyalok, hogy hála a gondoskodásodnak és szeretetednek, béke és harmónia költözik a környezetedbe májusban, ezért ideje, hogy saját magaddal foglalkozz! Tedd félre a problémáidat, ülj le és gondold át, hogy mi mindennel végeztél eddig! Légy végre büszke magadra!

Mérleg: Arra hívják fel a figyelmedet az angyalok, hogy májusban ideje, hogy végre megengedd magadnak azt, hogy elégedett légy! A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy megállás nélkül hajtod magad, hogy még jobbá, még tökéletesebbé válj, de eközben muszáj megélned az adott pillanat örömeit! Az angyalok azt kérik tőled, hogy nézz körül és légy őszinte magadhoz a tavasz utolsó havában, mert akkor látni fogod, hogy az emberek úgy szeretnek, ahogy vagy.

Skorpió: Azt üzenik neked az angyalok, hogy túl sok csatában volt részed az elmúlt időszakban. Mivel tudtad, hogy az igazság a te oldaladon áll, ezért biztos voltál abban, hogy érdemes belemenni a vitákba. májusban azonban be kell látnod, hogy nem kell minden csatát megvívnod. Az angyalok azt tanácsolják, hogy engedd el a bizonyítási vágyadat a tavasz utolsó havában!

Nyilas: Azt üzenik neked az angyalok májusra, hogy nagyon jól tudják, hogy ki bánt, hogy milyen sérelem ért. Habár igazat adnak neked, mégis arra hívják fel a figyelmedet, hogy az aktuális helyzetben nem az számít, hogy ki győz.

Bak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy fontos tapasztalásokban és tanulságokban lesz részed májusban, aminek időszakában biztos, hogy sokat fogsz tanulni az adott helyzetből. Az angyalok arra kérnek, hogy fogadd hálával ezeket a tapasztalatokat, megéléseket, mert ezek felemelnek és a lelki fejlődésedet szolgálják a tavasz utolsó havában.

Vízöntő: Azt üzenik neked az angyalok, hogy májusban bocsájtsd meg magadnak a korábban elkövetett hibáidat! Ne feledd, hogy senki sem tökéletes, a te hibáid pedig igenis, hogy szerethetőek. Jellemző rád, hogy minden esetben egyenes vagy és őszinteségre törekszel, amin a tavasz utolsó havában se változtass! Az angyalok azt tanácsolják, hogy hallgass a szívedre májusban!

Halak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy májusban nem lesz olyan konfliktus, amit ne tudnál a bölcsességeddel megoldani. Nagyon jól ismered az emberi vágyak természetét, és abban sem kételkedsz, hogy végül mindig a jóság győz. Az angyalok szerint hamarosan fizikai síkon is megtapasztalhatod ezt a tavasz utolsó havában.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló