Gyors és könnyű kívánságvarázslatokVálaszd ki a célodnak megfelelő napot és szertartást!Hétfő – Hold – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila)

Kedd – Mars – szex-szexualitás-szenvedély (piros)

Szerda – Merkúr – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga)

Csütörtök – Jupiter – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany)

Péntek – Vénusz – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros)

Szombat – Szaturnusz – védelem, elhárítás (kék/fekete)

Vasárnap – Nap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld)

Egészségmágia: A betegség leküzdésében, illetve az egészségi állapotod megőrzésében segíthet ez a gyors és könnyű varázslat. Ha szeretnéd elvégezni ezt a mágiát, akkor szükséged lesz egy fehér gyertyára és egy citromra.

A varázslatot kezdd azzal, hogy meggyújtod a fehér gyertyát, majd karcolj a citromba egy keresztet. Ezután fogd a kezedbe a citromot, és képzeld el, hogy átszáll belé minden negatív energia, lelki betegség, ami benned van. Ha ezzel megvagy, akkor mondd el ezt a varázsigét:

„Szívj el tőlem minden betegséget, legyen tiéd a rontás és a nyavalya, nekem pedig hozz jó erőt és egészséget, hogy még sokáig lehessek szeretteimmel.”

A varázsszavak után csak annyi a dolgod, hogy éjszaka aludj a citrommal, ami legyen a kezedben, vagy a fejed körül. A dolgod most már csak annyi, hogy másnap égesd el a citromot!

Rontást űző varázs: Ha rontás elűzése céljából szeretnél elvégezni egy szertartást, akkor szükséged lesz egy fekete gyertyára, néhány hajszáladra, mézre (opcionális), hét tűre és sós vízre. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a fekete gyertyát, majd tekerd rá pár hajszáladat, vagy mézzel tapaszd hozzá. Vegyél elő hét tűt, amiket óvatosan szúrj a gyertyába, majd állítsd azt egy kis sós vízbe!

Most összpontosíts a célodra! Ha úgy érzed, hogy sikerült felkészülnöd, akkor mondd el ezt a varázsigét:

„Égjen el rólam az átok, legyen a tűz martalékává. Hét napon belül megszabadulok a rontástól, mely engem nyom, azután megtisztulok. Isten áldjon engem, többé egyetlen átok se verjen!”

Végül égesd le a gyertyát az éjszaka folyamán, biztonságos körülmények között, és végeztél is!

Párkereső mágia: Ha a sikeres párkeresés érdekében szeretnél elvégezni egy gyors és könnyű varázslatot, akkor szükséged lesz 5 darab rózsaszín gyertyára. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy a gyertyákat csillagalakba helyezed, majd gyújtsd meg csillagánizs füstülőt!

Lazulj el, koncentrálj a célodra, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„A szerelem csillaga fényesen ragyog az égen,

Segítsen nekem ma varázslatomban,

Hogy rám találjon az igaz szerelem.

Vezesd el hozzám kedvesemet,

És a szerelem nevében keresztezd utunkat.”

A varázsige után relaxálj egy kicsit, közben pedig képzeld el, hogy találkozol az új pároddal!

Szenvedélykeltő mágia: Ha kapcsolatban élsz, de hiányolod a szenvedélyt, esetleg arra vágysz, hogy szorosabb, jobb legyen a viszonyod a pároddal, akkor végezd el ezt a varázslatot, amihez szükséged lesz két piros gyertyára, egy almára, mézre, néhány hajszára tőled és a párodtól, valamint piros szalagra.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a gyertyákat, majd vágd ketté az almát! A két felet kend meg mézzel, majd tégy középre néhány hajszálat a sajátjaid és a párodé közül. Illeszd össze a két felet, és miközben piros szalaggal körbetekered, mondd el ezt a varázsigét:

„Alma, alma, piros alma, lobbantsd lángra kedvesemet, hadd epekedjen értem. Hozd vissza a szenvedélyt és erősítsd meg kötelékünket, hogy ne keljen ezt a varázst újra elvégeznem.”

A dolgod most már csak annyi, hogy a betekerés után, legkésőbb másnap este, ásd el az almát egy biztos helyre!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló