Ilyen meglepetést tartogat számodra 2023 nyara!Válassz egy lapot a neked szóló jóslatért!1. lap: Azt üzeni neked Nótusz, hogy igazi meglepetést fúj az életedbe a nyári szél 2023 nyarán. Az isten itt elég homályosan fogalmaz, mert csak annyit árul el, hogy olyasmiről lesz szó, amire egyáltalán nem számítottál.

Ez a meglepetés lehet tárgyi, de egy esemény, élmény, fordulat, vagy bármi más, amire álmodban sem gondoltál volna, viszont biztos, hogy hatalmas örömöt fog okozni neked az évszakban. Nem kizárt, hogy ez a meglepetés lesz az idei nyarad legmeghatározóbb momentuma. Nótusz ennél többet nem árul el, de nem is kell, elvégre így lesz igazi a meglepetés.

2. lap: Azt jövendöli neked Nótusz 2023 nyarára, hogy pénzt fúj a lábad elé a nyári szél, tehát valamilyen formában pénz üti a markodat, ám az nem derül ki az üzenetből, hogy pontosan milyen forrásból.

Lehet, hogy szerencsejátékon nyersz, esetleg örökölsz, vagy a munkádért, teljesítményedért cserébe kapsz plusz pénzt. Ha saját üzletet vezetsz, akkor az indulhat be és ezért jövedelmezővé válhat a nyári hónapokban.

3. lap: Nótusz szerint arra a meglepetésre számíthatsz 2023 nyarán, hogy a nyári szél elhozza neked az új párodat, ám azt az isten nem árulja el, hogy ez a személy lesz-e életed szerelme, vagy csak egy könnyed kalandod lesz vele.

Az általad választott lap szerint a meglepetés kellemes lesz, mivel a nyári szerelmek varázslatosak. Ha párkeresőként választottad ezt a lapok, akkor bizonyára örömmel fogadod Nótusz jóslatát, aminek tudatában bátran ismerkedj és kezdeményezz a nyári hónapokban!

4. lap: Azt üzeni neked Nótusz, hogy a nyári szél új lehetőségeket fúj az életedbe 2023 nyarán. Ez jelentheti azt, hogy az évszakban esélyed lesz például megvalósítani az álmodat, megoldani a problémáidat vagy megtalálni az új párodat.

Mindezért neked csak annyit kell tenned, hogy résen leszel, nehogy lemaradj a felbukkanó lehetőségekről, amelyekkel muszáj élned! Ne félj, mert nagyon jól tudod majd, hogy mikor jött el az ideje a cselekvésnek! Fontos, hogy nyáron ne bizonytalanodj el a megvalósítás kapujában! Higgy abban, hogy érdemes bátornak lenned és végigcsinálnod, amit elkezdtél!

5. lap: Azt üzeni neked Nótusz, hogy tartsd nyitva a füled 2023 nyarán, ugyanis a nyári szél jó híreket fúj az életedbe! A legjobb esetben ezek a jó hírek közvetlenül rád vonatkoznak majd a nyári hónapokban. Nem kizárt, hogy jó hírt kapsz arról, hogy megkaptad álmaid munkáját, vagy valami más valósult meg, amiben csak reménykedni mertél.

A jó hír azonban érhet közvetetten is, ám ettől még ugyanúgy fogsz örülni neked. Ebben az esetben lehet szó arról, hogy egy rokonod, vagy barátod, osztja meg veled az őt ért örömhírt, például azt, hogy váratlanul pénz ütötte a markát, vagy családot alapít.

6. lap: Azt üzeni neked Nótusz, hogy egy új barátot fúj hozzád a nyári szél 2023 nyarán. Az évszakban minden esélyed megvan arra, hogy megismerkedj valakivel, akit azonnal közel fogsz érezni magadhoz, ugyanis egy pillanat alatt megtaláljátok a közös hangot.

Az isten szerint nincs kizárva, hogy ez a barátság valójában lelkitársi kapcsolat lesz, ami megmagyarázza, hogy miért fogjátok olyan gyorsan megérteni egymást. Annak érdekében, hogy megkapd a meglepetést, légy nyitott és barátkozz a nyári hónapokban! Az évszakban ne várj arra, hogy mások nyissanak feléd, hanem bátran kezdeményezz, mert biztos, hogy nem fogod megbánni!

7. lap: Azt üzeni neked Nótusz, hogy segítséget fúj az életedbe a nyári szél 2023 nyarán. Ez azt jelenti, hogy ha pénzügyi gondjaid, lelki problémáid vannak, vagy más milyen segítségre szorulsz, akkor nem kell aggódnod, mert megkapod az ezek megoldásához szükséges segítséget az évszakban.

Az isten arra kér, hogy tarts ki még egy kicsit, mert már nem kell sokat szenvedned és várnod, hogy megérkezzen hozzád az a személy, esetleg megoldás, aminek hála megoldod a problémáidat! Hamarosan megkapod azt, aminek felhasználásával egyenesbe jössz és jobb irányba fordul az életed.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló