2023-as nyári jóslatVálassz egy lapot a neked szóló jóslatért!1. lap: A neked szóló jóslat szerint rálépsz egy új útra 2023 nyarán. Ez nem egy akármilyen út lesz, ugyanis ezen végigjárva érheted el végre az álmaidat, a boldogságodat és/vagy a lelki átalakulásodat. Az évszakban minden esélyed meglesz arra, hogy megtaláld a helyed a világban.

2. lap: Arra számíthatsz 2023 nyarán, hogy megváltozik az élettered, vagyis költözni fogsz. Ez a jóslat sokféleképpen valósulhat meg, így például átköltözhetsz egy másik lakásba, úgy dönthetsz a pároddal, hogy ideje összebútoroznotok, de az sem kizárt, hogy külföldre teszed át a székhelyedet.

3. lap: A neked szóló jóslat szerint megváltozik a tested 2023 nyarán, aminek három hónapjában testileg és lelkileg is változásokat tapasztalhatsz. Ez jelentheti azt, hogy szinte kicserélődsz, megváltoztatod a stílusodat, vagy sokat fogsz fogyni.

Az általad választott lap szerint az évszakban olyan leszel, mint a pillangó, aki a bábjából kikelve meseszép teremtményként folytatja az életét. Ugyanakkor az általad választott lap szerint ennek az ellenkezője is bekövetkezhet, ugyanis arra is van esély, hogy elengeded magad és felszaladnak rád a kilók.

Ha nőként esett a választásod erre a lapra, akkor teherbe is eshetsz, és a magzat fejlődése miatt fog megváltozni a tested. A neked szóló jóslat azt nem tudja biztosra, hogy melyik változásnak van meg a legnagyobb esélye, hiszen azt kizárólag te tudhatod.

4. lap: Arra számíthatsz 2023 nyarán meg kell járnod a hadak útját, ugyanis olyan megrázó események történhetnek az életedben, amelyek teljesen felforgatják a lelki nyugalmadat. Bár ez rosszul hangzik, mégse feledd, hogy a közelgő káosz valójában a te érdekeidet fogja szolgálni, mert le akarja rombolni az életedben azokat a dolgokat, amelyek nem működnek, csak visszatartanak.

A közelgő vihar olyan hatással lesz rád, mint a nyári hőségnek véget vető, frissítő zivatar. Ennek köszönhetően végre felszabadulsz, új dolgokat próbálsz ki és átértékeled az életedet. Amikor nyáron rosszabb napjaid lesznek, akkor jusson eszedbe, hogy minden érted történik!

5. lap: A neked szóló jóslat szerint komoly szellemi fejlődésen esel át 2023 nyarán. Az előtted álló hónapokban valami történni fog, aminek hatására komoly szellemi fejlődésen fogsz átesni. Nem kizárt, hogy elvégzel egy spirituális tanfolyamot, vagy egyszerűen felébred a lelked, azzal együtt pedig a képességeid is, de az is lehet, hogy találkozol a mestereddel, aki útmutatással segít neked.

Ugyanakkor azt sem lehet kizárni az általad választott lap szerint, hogy történik veled valami az évszakban, aminek hatására megváltozik a gondolkodásmód. Következzék be bármelyik lehetőség, az biztos, hogy annak eredményeként alaposan megváltozhat a gondolkodásmódod. A 2023 nyarán végbemenő hatalmas szellemi fejlődés után alapjaiban változik majd meg a korábbi világnézeted.

6. lap: Véget ér az életed egy szakasza 2023 nyarán. Ez ne ijesszen meg, hiszen ez csak azt jelenti, hogy a következő három hónapban le kell zárnod egy fejezetet, be kell látnod, hogy ideje valamit, vagy valakit, elengedned, mert már nem tesz hozzá semmit az életedhez, sőt, talán csak visszahúz benne.

Az általad választott lap azt tanácsolja, hogy az emiatt való bánkódás helyett inkább emlékezz, hogy a régi helyére mindig jön valami, valaki új, mert az életben minden végben ott van a kezdet! Amikor egy ajtó bezárul, akkor valahol egy másik kinyílik.

2023 nyarán ne szomorkodj, ne kapaszkodj semmibe, amikor eljön az elengedés ideje, hanem jusson eszedbe, hogy hamarosan valami új fogja betölteni a régi után maradt megüresedett helyet!

7. lap: A neked szóló jóslat szerint megtapasztalod a szerelem erejét 2023 nyarán. Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor minden esélyed megvan arra, hogy megtalálod életed szerelmét az évszakban. Ha párkapcsolatban élsz, akkor olyan élményekkel gazdagodtok a kedveseddel, amelyek során közelebb kerülhettek egymáshoz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló