Tudd meg, hogy milyen válaszút elé kerülsz 2023 nyarán!



Ha választasz egy lapot, akkor megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: A neked szóló jóslat szerint külfölddel kapcsolatban kerülsz döntéshelyzetbe 2023 nyarán. Egy új munka, szerelem, pénz vagy élet reményében lesz lehetőséged arra, hogy külföldre menj az évszakban. Ha nem is erről lesz szó, hanem arról, hogy csak gondolkodni kezdesz a külföldre költözésen, akkor annak biztos jó oka lesz. Ne félj a változásoktól!

2. lap: A családalapítással kapcsolatban kerülsz döntéshelyzetbe 2023 nyarán, ugyanis el kell döntened, hogy szeretnél-e gyereket, a pároddal eljutott-e már oda a kapcsolatotok, hogy családot alapítsatok, egyáltalán lelkileg felkészültetek-e egy gyerek érkezésére?

Igaz, ha nem számítjuk a gazdagokat és azokat, akik egész életükben erre vártak, akkor az ember nem lehet elég felkészült a gyerekvállalásra. Ebből következik, hogy ne legyetek türelmetlenek egymással, ám az megengedett, hogy az erősebb fél biztassa a másikat.

Lehet, hogy te még bizonytalan vagy magadban, de a párod már biztos. Ami biztos, hogy a gyerekvállalás kérdését csak együtt oldhatjátok meg, de ehhez beszélnetek kell egymással. Amikor eljött a megfelelő pillanat, hozd fel a témát, a kérdéseidet! Ha a kedvesed hozza szóba a dolgot, akkor légy nyitott.

3. lap: A neked szóló jóslat szerint egy új lehetőség miatt kerülsz válaszút elé 2023 nyarán. Ez jelenthet új munkát, szerelmet, esetleg kalandot. Függetlenül attól, hogy milyen újdonságról lesz szó, el kell majd döntened, hogy élsz-e az alkalommal.

Ebben a döntésben senki sem lehet a segítségedre, mert más nem dönthet helyetted, ám az okos tanácsokat hallgasd meg, kérd ki mások véleményét, de azt ne engedd, hogy más mondja meg neked, hogy mit csinálj! Állj a sarkadra!

4. lap: A neked szóló jóslat szerint párkapcsolatodban érkezel válaszúthoz 2023 nyarán, ugyanis el kell döntened, hogy szakítasz vagy sem. Az biztos, hogy ennek a helyzetnek az előjeleit már most érzed, mert nem ok nélkül fogsz eljutni ehhez a kérdéshez.

Ha még nincs jele ennek, akkor a következő hetekben biztos, hogy történni fog valami, ami miatt nem leszel többé biztos a kapcsolat folytatásában. Bízunk benne, hogy ez nem valami súlyos dolog lesz, tehát nem lesz gonosz, erőszakos veled a párod.

A szakítás még nincs kőbe vésve, ám az már rajtad és az érzéseiden múlik, hogy hogyan fogsz dönteni. Az sincs kizárva, hogy azért fogalmazódik meg a szakítás gondolata a fejedben, mert jön egy harmadik, aki a te érdeklődésedet kelt fel. Mindenképpen alapos mérlegelés után dönts!

5. lap: A neked szóló jóslat szerint az egyik barátoddal kapcsolatban kerülsz válaszút elé 2023 nyarán, mert el kell döntened, hogy megszakítod-e vele a kapcsolatot, ugyanis az illető már rég nem igaz barátod. Valószínűleg te is észrevetted, hogy nem számíthatsz rá, mindig cserbenhagy, megsért, esetleg megváltozott, kihasznál, a pénztárcádon élősködik, tehát nem olyan, mint régen volt.

Az előtted álló hetekben fel fog merülni a kérdés, hogy mit kezdj ezzel a barátsággal. Dobj ki egy több éve tartó vagy frissebb kapcsolatot? Esetleg küzdj érte? Az sem baj, ha megpróbáltok javítani a kapcsolaton, de amennyiben nem lesz jobb, akkor érthető, hogy azon gondolkodsz, hogy búcsút mondasz az illetőnek.

6. lap: Arra számíthatsz 2023 nyarán, hogy szakmai téren kerülsz válaszút elé. Az évszakban eljön az a pillanat, amelyben komolyan elgondolkodsz azon, hogy otthagyod a jelenlegi munkahelyedet. Ennek oka lehet az, hogy megutálod a mostani munkahelyedet, találsz egy jobbat, kapsz egy mesés ajánlatot.

Arról is lehet szó, hogy a saját vállalkozásod felszámolásán gondolkodsz el. Legyen szó bármelyik lehetőségről, fontos, hogy ne kapkodd el a döntést, mert mindig jobb menteni a menthetőt, és esélyt adni a dolgoknak!

Csak te tudod eldönteni, hogy mennyire rezeg alattad a léc, mennyit bírsz ki, ugyanis az életben elmúltak azok az idők, amikor az emberre ráerőszakolhatták azt, amit nem akart. Még van időd dönteni!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló