Gyors és könnyű szertartásokkal pillanthatsz bele a jövőbeNövő hold idején, hétfőn elvégezhető jövőbelátó mágiák.Halld meg a jövőt varázs: Menj ki a szabadba! Amikor sikerült kényelmesen elhelyezkedned, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„A szelek jönnek és mennek, de a Szelek ura meghallja az igémet és a jövő kapuján átszáguldva, meghozza nekem a választ, amit keresek. Ahogy süvít a szél, úgy suttogja el nekem a választ a fülembe.”

A varázsszavak után csak figyelj, koncentrálj és halld meg a választ a kérdésedre, vagy annak a beszélgetésnek a részleteit, amely majd a jövőben fog lezajlani.

Jövőbelátás a Tarot Főpapnőjével: Mivel a Tarot kártya szabályai szerint a Főpapnő képes belelátni a jövőbe, ezért neked is segíthet. Annak érdekében, hogy ez megtörténhessen, szükséged lesz egy fehér vagy lila gyertyára és a Tarot Főpapnő lapjára.

Ha megvannak a kellékek, akkor az első dolgod az, hogy gyújtsd meg a gyertyát, majd tedd ki a Főpapnő lapot, amit nézz meg jó alaposan, aztán mondd el az alábbi varázsigét:

„Megidézem a kártya szellemét, szóljon hát a Főpapnő! Magasságos lélek, mondd meg nekem kérlek, mit tartogat a jövő számomra! Oszd meg velem, amit tudnom kell és amit tudni óhajtok.”

A varázsszavak után csukd be a szemed és várj. Képzeld el a lapot, majd azt, hogy életre kel és beszélni kezd az azon szereplő Főpapnő.

Varázslat babérlevéllel: Ha ezt a gyors és könnyű jövőbelátó varázslatot választod, akkor szükséged lesz egy fehér gyertyára és egy babérlevélre. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a varázslatot azzal, hogy meggyújtod a fehér gyertyát, majd írd rá a babérlevélre a kérdésedet vagy azt a szót, amely a legjobban kifejezi azt, amire szeretnél választ kapni.

Ezután érintsd a harmadik szemedhez a babérlevelet és mondd el az alábbi varázsigét:

„Babér ereje, áruld el jövőmet, felelj a kérdésemre, még ma éjjel! Nyisd ki szememet, hadd lássam, mit tartogat a sors nekem.”

A varázsszavak után csak égesd el a babérlevelet, majd meditálj vagy feküdj le aludni, hogy megkaphasd a választ!

Vízvarázs: Ha ezt az gyors és könnyű jövőbelátó varázslatot szeretnéd elvégezni, akkor menj el egy folyóhoz, vagy patakhoz. Próbálj minél csendesebb helyet választani a szertartáshoz! Ha ott vagy a pataknál, vagy folyónál, akkor először relaxálj, majd amikor úgy érzed, hogy felkészültél, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Folyó szelleme, hallgasd meg kérésemet! Mutasd meg kérlek jövőmet! Nem kívánom ingyen, megfizetem az árát, csak mutasd meg, mit látni kívánok!”

A varázsszavak után dobj egy érmét a vízbe, aztán csak elmélyülten nézd a vizet, figyelj és hagyd, hogy a szellem megmutassa a jövődet!

Jövőbelátás holdkővel: Ha ez a gyors és könnyű jövőbelátó varázslat tetszik, akkor bármikor elvégezheted, viszont a legjobb teliholdkor. A szertartáshoz szükséged lesz egy holdkőre, amit fogj a kezedben úgy, hogy rávetüljön a holdfény, vagy legalább irányítsd a hold irányába, aztán mondd el az alábbi varázsigét:

„Hold Anya, támogass engem! Töltsd fel ezt a követ fényeddel és erőddel, hogy megmutassa nekem a jövőmet! Legyen áldás ezen a kövön és fedje fel előttem sorsomat!”

A varázsszavak után várj egy keveset, hogy a holdkő valóban feltöltődjön. Amikor úgy érzed, hogy ez kész, akkor tedd a párnád alá a holdkövet és feküdj le aludni vagy kezdj meditálni, ugyanis így pillanthatsz bele a jövődbe.

Jövőbelátó mágia galagonyával: Ahhoz, hogy el tudd végezni ezt a gyors és könnyű varázslatot, szükséged lesz egy fehér gyertyára és egy kisebb galagonya ágra. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a gyertyát.

Ezután fogd a kezed közé a galagonya ágat, amin legyen termés, aztán mondd el az alábbi varázsigét:

„Galagonya szelleme, tündérek gyümölcse, hallgasd meg kérésemet és fedd fel előttem éjszaka a jövőmet! Engedd látnom, amit látni vágyok.”

Annak érdekében, hogy álmodban meglásd, amit tudni szeretnél, helyezd a galagonya ágat a párnád alá, de akár becsomagolva is a párnád alá teheted, majd feküdj le aludni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló