Kívánságvarázslatok júniusraEzekkel az egyperces szertartásokkal valóra válthatod a vágyaidat.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Kérés a hónap istennőjéhez: Szükséged lesz 3 különböző piros gyümölcsre, 1 zöld gyertyára és 2 pohár borra. Kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a gyertyát. Vedd magadhoz a gyümölcstálat, amibe a három különböző piros gyümölcsöt tetted.

Mondd el az alábbi varázsigét:

„Hatalmas Juno istennő, kinek hónapja beköszöntött, légy jó hozzám, és áldj meg engem. Add meg, hogy három kívánságom is teljesüljön! (itt fogalmazd meg hangosan a kívánságodat) Kegyes, és tiszteletreméltó anya és feleség, ha megérdemlem, add meg nekem, amit kértem, hadd ízleljem meg az édes életet, mint ahogy ez a gyümölcsöt és bort, és fogadd el ajándékomat szeretettel.”

Edd meg a gyümölcsöket, majd idd meg az egyik pohár bort, és közben koncentrálj a vágyadra! Hagyd az istennőnek szánt gyümölcsöt és bort az oltárodon másnap reggelig, amikor is ásd el őket.

Kívánságteljesítő varázslat pipaccsal: Szükséged lesz 1 csokor pipacsra, 1 zöld/arany gyertyára, 1 téged ábrázoló képre és 1 tál vízre. Gyújtsd meg a gyertyát, majd tedd a tálba a fényképedet és a pipacsokat.

Fogd a kezeid közé a tálat és mondd el az alábbi varázsigét:„Piros, mint a pipacs, piros, mint a szívem, melyben ott lakozik annak a vágya, hogy… (itt fogalmazd meg hangosan a kívánságodat). Amíg tart a június, teljesül az óhajom!”

A varázsszavak után hagyd úgy a tálnyi vizet éjszakára, ahogy van, majd másnap öntsd hozzá a fürdővizedhez, vagy csak óvatosan mosd meg benne az arcodat.

Kívánságvarázslat falevéllel: Ha ezt a gyors és könnyű kívánságvarázslatot szeretnéd elvégezni, akkor szükséged lesz 1 falevélre és 1 zöld vagy sárga gyertyára. Ha megvannak a kellékek, akkor írd rá a kívánságodat az általad választott falevélre, majd gyújtsd meg a gyertyát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Június szelleme, halld meg igémet, és hozd el nekem azt, ami ezen a levélen áll, még a hónapban teljesüljön kívánságom.”

Végül égesd a levelet. Ezt megteheted kint, a szabadban is, ahol hagyd, hogy a szél elfújja a falevél hamvait.

Kívánságmágia a hónap virágával: Szükséged lesz 1 csokor levendulára, 1 zöld gyertyára, 1 téged ábrázoló fényképre, tűre és ruhaanyagra. Miután előkészítetted a kellékeket, gyújtsd meg a gyertyát, majd varrj egy kis párnát, amibe varrd bele a rólad készült fotót és a levendulát. Miközben a kis párnát készíted, végig gondolj arra, hogy a kívánságod teljesül júniusban. Fontos, hogy pontosan lásd magad előtt a vágyadat!

Amikor kész vagy a varrással, akkor fogd a kezeid közé a kis párnát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Június van, virágzik levendula, és ahogy a illata terjeng a levegőben, úgy kel életre a varázsom is, történjék meg a hónapban az, amit most kívánok.”

Mondd el hangosan a kívánságodat! Ezután ha szereted a levendula illatát, akkor tedd a párnád alá a kis párnát vagy tartsd magadnál, például a táskádban, júniusban.

Váljon valóra a vágyad szertartás: Készíts elő 1 fahéjrudat, 1 fehér gyertyát és 1 filcet. Gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd egyetlen szóval írd rá a fahéjra a kívánságodat.

Mondd el az alábbi varázsigét:

„Fahéj szelleme, hallj engem, teljesítsd kérésemet novemberben. Teremtsd meg a vágyamat, ami itt áll rajtad.”

A gyertya lángjában lassan elégeted a fahéjat, de úgy, hogy közben elképzeled, hogy teljesül a kívánságod.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló