Kivel lesz a legmeghatározóbb találkozásod 2023 nyarán?Válassz egy lapot a neked szóló jóslatért! 1. Egy volt osztálytársaddal találkozol a nyáron: Egy volt osztálytársaddal lesz a legmeghatározóbb találkozásban részed 2023 nyarán. Lehet, hogy soha nem gondoltad volna, hogy találkozni fogtok, mégis biztos, hogy jó oka lesz annak, hogy most összefutottatok.

Talán ez a találkozás csak a nosztalgiázásról fog szólni, de bármi másról is lehet szó. Ha ez a volt osztálytárs egy olyan ismerősöd, akivel rossz kapcsolatot ápoltál, akkor lehet, hogy a sors azért hoz össze vele a nyáron, hogy helyrehozzátok a viszonyotokat.

2. Egy gyerekkori barátoddal vagy szerelmeddel találkozol: Ha a második kártyalapra esett a választásod, akkor a cigánykártya Látogatás lapja szerint egy gyerekkori barátoddal, vagy szerelemeddel lesz a legmeghatározóbb találkozásod 2023 nyarán.

Ez a találkozás felidézheti a szép emlékeket, de akár régi félreértéseket is tisztázhattok az illetővel, akivel a kapcsolatotokat is felfrissíthetitek. Talán újra barátokká váltok, ha gyerekkori baráttal hoz össze a sors. Amennyiben gyerekkori szerelemről lesz szó, ami anno plátói maradt, akkor lehet, hogy most jött el az ideje annak, hogy egy párrá váljatok.

3. Rég nem látott rokonnal találkozol: Ha a harmadik lapra esett a választásod, akkor a cigánykártya Látogatás lapja azt jövendöli neked, hogy egy rég nem látott rokonnal hoznak össze újra az égiek 2023 nyarán. Nem kizárt, hogy ez a személy váratlanul bekopog az ajtódon, vagy előtte küld egy üzenetet, hogy szeretne felkeresni.

Ha ez megtörténik, akkor légy nyitott, ne gondolj rögtön rosszra, így például arra, hogy biztos akar tőled valamit, azért bukkant fel a semmiből! Könnyen lehet, hogy ez a rég nem látott rokon azért fog jelentkezni, mert hiányoztál neki, szeretné felrázni a kapcsolatotokat!

Nem kizárt, hogy ez a látogatás azért következik be, mert ki kell derülnie annak, hogy ennek a személynek az életed részévé kell válnia!

4. Összefutsz a volt pároddal: A negyedik kártyalapon keresztül azt jövendöli neked a cigánykártya Látogatás lapja, hogy egy volt pároddal hozhat össze az élet 2023 nyarán, függetlenül attól, hogy ennek örülni fogsz-e, vagy sem. Ennek a találkozásnak talán azért kell létrejönnie, mert még nem engedted el, nem zártad le teljesen ezt a kapcsolatot, ezért erre kapsz, vagy kaptok, egy esélyt az élettől.

Amennyiben haragban váltatok el egymástól, akkor az általad választott lap szerint lehet, hogy az exed bocsánatot kér tőled, vagy végre megbeszélitek a történteket, ami által sikerül megszabadulnod a rossz érzésektől, emlékektől, vagyis teljesen lezárhatod a múltadnak ezt a fejezetét.

5. Egy különös idegennek lesz a legmeghatározóbb találkozásod: Ha a hat kártyalap közül az ötödik mellett döntöttél, akkor a cigánykártya Látogatás lapja szerint egy igazán különös, mégis érdekes emberrel hoz össze a sors 2023 nyarán.

Az általad választott lap szerint lehetséges, hogy nagyon jó barátokká fogtok válni ezzel a személlyel, de az sem kizárt, hogy olyasmit mondd vagy tanít meg neked, amire abban a pillanatban lehet szükséged, ezért sem biztos, hogy ez a különös idegen állandó részévé fog válni az életednek.

Könnyen lehet, hogy például csak együtt utaztok, vagy ő is ugyanott nyaral, ahol te. Ez alapján akár egy röpke nyári kalandról is lehet szó, ami romantikus, szenvedélyes élményekkel tesz majd gazdagabbá.

6. Egy olyan személlyel találkozol, aki régen sokat jelentett neked: Az utolsó kártyalapon keresztül azt üzeni neked a cigánykártya Látogatás lapja, hogy egy olyan személlyel hoz össze az élet 2023 nyarán, akivel régen közeli kapcsolatban voltatok.

Ez az illető sokat jelentett neked, mert lehet, hogy rengeteget köszönhetsz neki, de minimum nagyon szeretted. Ez a személy lehet bárki, például egy régi kolléga, barát, tanár, szomszéd, esetleg valaki a gyerekkorodból.

Előfordulhat, hogy rád ír vagy találkozóra hív ez az ember, akitől új élményeket, vagy értékes, hasznos tanácsokat kaphatsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló