Milyen a fürdőruhát kellene viselned a strandon?



Neked mit tanácsol a horoszkóp?Kos (március 21. – április 20.): Kos jegyed alapján a sportos egyrészes fürdőruha illik hozzád 2023 nyarán, ugyanis jellemző rád, hogy a strandon se tudsz lustálkodni.

Bika (április 21. – május 21.): A csillagjegyed alapján retró fürdőruhát kellene viselned a strandon. Jellemző rád, hogy imádod a kényelmet és a jó minőséget, ami akkor sem változik, ha fürdőruhákról van szó.

Ikrek (május 22. – június 21.): Ikrek jegyűként kivágott egyrészes fürdőruhát kellene választanod a strandoláshoz. A kettősséged miatt nem kizárt, hogy nehezen döntesz, ezért egy oldalt kivágott fürdőruhával megoldhatod, hogy ne kelljen döntened az egyrészes és a kétrészes fürdőruha között, mivel ez a darab mindkettő egy kicsit.

Rák (június 22. – július 22.): Egy nőies, pasztell színű egyrészes fürdőruhát kellene viselned a strandon 2023 nyarán, ugyanis Rákként a tied a legnőiesebb csillagjegy. Jellemző rád, hogy elegáns, ugyanakkor vidám vagy, amit jól kiemel az, ha a visszafogott, nyárias színű fürdőruhádat finom virágminta is díszíti.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.): Oroszlán jegyed alapján a megkötős bikini illik hozzád 2023 nyarán. Jellemző rád, hogy a strandon sem fogod vissza magad, és a fürdőruháddal szeretnél minél többet megmutatni magadból, hogy mindenki téged nézzen a strandon is.

Ez azonban nem csak a szexualitásról szól, ugyanis büszke és magabiztos személyként nem érzed úgy, hogy el kell rejtened a tested. Nem a hódítás a célod, de azt élvezd, hogy másokat lenyűgöz a karizmád és a tartásod.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.): Az okos és sokoldalú tankini lenne számodra a legjobb fürdőruha választás 2023 nyarán, ugyanis tökéletes egy olyan perfekcionista személy számára, mint amilyen te vagy a csillagjegyed alapján.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.): Mérleg jegyed alapján az egyvállas fürdőruha lenne számodra a legjobb választás. Rendkívül romantikus személyiségként nagyon szereted a meseszép és elegáns holmikat, de az egyszerűség és a letisztultság is fontos a számodra.

Skorpió (október 24. – november 22.): A hosszú ujjú fürdőruha illik a leginkább hozzád 2023 nyarán. Skorpió jegyed alapján nehéz rajtad eligazodni, de ez téged kicsit sem zavar. Ellenkezőleg! Szereted megőrizni a kiszámíthatatlan képet magadról, amihez jól illik a hosszú ujjú fürdőruha, ami többet takar, mint amennyit megmutatta, többet hagyva így a képzeletre.

Nyilas (november 23. – december 21.): Nyilas jegyed alapján szörf rövidnadrágot kellene viselned a strandon 2023 nyarán. Kalandvágyó természeted miatt jellemző rád, hogy gondolsz egyet, és spontán elmész a tengerpartra vagy hegyet mászni. Mivel egyszerűen képtelen vagy sokáig egy helyben maradni, ezért a szörf rövidnadrág a bikinifelsőhöz igazán laza és kényelmes választás ahhoz, hogy szabadon élvezd a nyarat sportolás ás strandolást közben is.

Bak (december 22. – január 20.): A csillagjegyed alapján a magas derekú bikini lenne számodra az ideális választás 2023 nyarán, már ha hajlandó leszel eljönni az irodádból, hogy strandolj egy kicsit. Profi és ambiciózus Bakként nem adsz esélyt a véletlen baleseteknek, ráadásul szeretnéd a legjobb oldaladat mutatni strandoláskor is.

Vízöntő (január 21. – február 19.): Csíkos egyrészes fürdőruhát kellene viselned a strandon 2023 nyarán. Szeretnivalóan bolondos, felszabadult és excentrikus Vízöntőként nem foglalkozol az aktuális trendekkel, ugyanis elsősorban a saját személyiségedet szeretnéd megmutatni azzal, ahogyan öltözködsz.

Számodra nem létezik elég színes vagy mintás úszóruha, ám egy praktikus, de annál színesebb és csíkosabb fürdőruha tökéletes választás lesz a számodra.

Halak (február 20. – március 20.): A fodros fürdőruha lenne számodra a legjobb választás 2023 nyarán. Imádsz vízben lenni, ezért egy igazi hableánynak érezheted magad egy nőies, romantikus fodros fürdőruhában, ami nagyszerűen jelképezi az álmodozó, életörömmel teli személyiségedet.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló