Találj párt a nyáron varázslatok



Pénteken, növő hold idején elvégezhető szertartások párkeresőknek.Találj párt szertartás: Szükséged lesz 1 darab piros gyertyára és 1 szál rózsaszálra. Gyújtsd meg a piros gyertyát, majd fogd a kezedbe a rózsaszálat, és képzeld el, hogy megtaláltad a párodat, és éld át azt a boldogságot, amit akkor fogsz érezni, amikor megleled.

Ha ez sikerült, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Keresem azt, aki hű társam lesz, ki melegséggel tölti meg szívemet és ágyamat. Jöjj szerető párom találj reám, hogy ne legyen nappal s éj, mit nélküled kell eltöltenem.”

Tedd a rózsát az ágyad mellé éjszakára, majd másnap dobd a folyóba, vagy hagyd ott valahol a szabadban.

Küldj füstjelek az új párodnak: Szükséged lesz 1 darab rózsaszín gyertyára, 1 darab tűzálló edényre, 1 teáskanál szerecsendióra, 3 darab babérlevélre, 1 teáskanál mákra, 1 teáskanál édesgyökérre, néhány hajszáladra és egy kis faszéndarabra.

Ha megvannak a kellékek, akkor lehetőleg a szabadban végezd el a szertartást, amit kezdj azzal, hogy összekevered a babérleveleket, a szerecsendiót, a mákot, az édesgyökeret és a hajszálaidat a tűzálló edényben, amiben a faszéndarab segítségével füstöld el a keveréket.

Amikor már ég a füstölő, akkor gyújtsd meg a rózsaszín gyertyát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Itt vagyok szerelmem, itt vagyok leendő kedvesem, érted száll ez a füstjel. Ha te vagy, kit nekem elrendeltek, kelj útra és keress meg, az istenek vezessenek el hozzám, hogy végre egyesüljünk!”

A varázsszavak után várd meg, hogy a füstölő teljesen leég. Ha ez megtörtént, akkor végeztél is.

Párkeresés morzsával: Ha annak érdekében végeznél el egy gyors és könnyű párkereső varázslatot, hogy párt találj a nyáron, akkor szükséged lesz 1 darab rózsaszín gyertyára és 1 darab kisebb pogácsára (a legjobb, ha magad sütöd, de az sem baj, ha vetted).

Ha megvannak a kellékek, akkor gyújtsd meg a rózsaszín gyertyát, majd fogd a kezedbe a pogácsát, amit tölts fel a vágyaiddal, és képzeld el, hogy megtaláltad az új párodat! Ha úgy érzed, hogy ez sikerült, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Isten áldja ezt a pogácsát és vezesse el hozzám azt, akivel egy napon egybe kelhetek. Jöjjön el értem, jöjjön el házamhoz, feküdjön az ágyamba.”

A varázsszavak után csak annyit kell tenned, hogy az ajtódtól a kinti kapuig szórj morzsát a pogácsából.

Párkeresés tükörrel: Ha a párkereséshez kérnéd az égiek segítségét nyáron, akkor szükséged lesz 2 darab piros gyertyára és 1 kisebb tükörre. Ha megvannak a kellékek, akkor gyújtsd meg a piros gyertyát, majd fogd a kezedbe a tükröt és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ez a tükör, kapu az én leendő kedvesemhez. Ahhoz jut el az üzenetem, akit a sors elrendelt nekem.”

A varázsszavak után nézz bele a tükörbe úgy, hogy jól látszódjon benne az arcod, majd lassan húzd be a képbe a gyertyát, majd így szólj:

„Elmédben fény dereng és felderül az arcom. Ez azaz arc kedvesem, kit keresned kell, mert csak érte dobod a szíved. Keress meg szerelmem, és szerelmed viszonzásra lel!”

Most nézz egy kis ideig a tükörbe, álmodozz a boldog szerelmi életedről, majd oltsd el a gyertyát úgy, hogy nem fújod el, és fordítsd le a tükröt éjszakára. Végül másnap most meg folyó vízzel a tükröt, amit aztán újra használhatsz.

Párkeresés rózsával: Ha ezt a gyors és könnyű varázslatot próbálnád ki annak érdekében, hogy párt találj a nyáron, akkor szükséged lesz 1 darab piros gyertyára, 1 szál vörös rózsára, 1 darab tollra, 1 darab tálra és a parfümödre.

Gyújtsd meg a piros gyertyát, majd írd rá minden rózsasziromra a nevedet, aztán fújd be őket a parfümöddel. Ha ezzel kész vagy, akkor szórd a szirmokat a tálba, amit aztán vegyél a kezedbe és mondd el az alábbi varázsigét:

„Illatos rózsa vagyok, tündöklő virág, mely elkápráztat a megjelenésével. Keress meg leendő kedvesem, ismerd fel nevemet, bárhol is légy, tégy meg mindent azért, hogy rám leljél!”

A varázsszavak után csak annyit kell tenned, hogy a szélbe szórod a rózsaszirmokat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló