Kívánságvarázslatok júliusraEzekkel az egyperces szertartásokkal valóra válthatod a vágyaidat.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Ültess, hogy kaphass: Szükséged lesz virágmagokra, amiket szentelj meg az ültetés előtt. A magok megszerzése és megszentelése után gyújts meg egy fehér gyertyát, majd kezedben tartva a magokat mondd el az alábbi varázsigét:

„Áldjon meg titeket a termékenység istennője. Nőjetek szép nagyra és egészségesre. S miközben növekedtek, az én kívánságaim is teljesülnek.”

A varázsszavak után csak annyit kell tenned, hogy aznap, vagy legkésőbb a következőn, elülteted a magokat!

Váltsd valóra a vágyad egy almával: Ha ezzel a júliusi kívánságvarázslattal szeretnél segítséget kérni az égiektől a vágyad valóra váltásához, akkor szükséged lesz egy szép piros almára, amibe karcold bele a kívánságodat!

Amikor ezzel kész vagy, akkor gyújts meg egy fehér gyertyát, majd az almát a kezeid közé fogva, mondd el az alábbi varázsigét:

„Ez az alma szimbolizálja vágyamat, s ha megeszem, teljesül a kívánságom. Az istenek legyenek kegyesek hozzám!”

A varázsszavak után lassan edd meg az almát, miközben képzeld el a kívánságodat úgy, hogy már megvalósult. Ha ezt megteheted, akkor az almacsutkát ásd el a földbe!

Készíts szerencsepénzt: Ha erre a gyors és könnyű júliusi kívánságvarázslatra esett a választásod, akkor gyújts meg egy zöld gyertyát, majd fogj a kezeid közé egy érmét. Ezután képzeld el a kívánságodat!

Amikor úgy érzed, hogy felkészültél, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Fortuna mosolyogjon le rám, hajlandó vagyok megfizetni a vágyamat. Ahogy ezt megtettem, teljesüljön a kívánságom és:...”

A varázsszavak után hangosan mondd el a kívánságodat! Ezt követően már csak annyit kell tenned, hogy minél előbb dobd az érmét egy szökőkútba!

Hozzon szerencsét a fekete macska: Ha ezt a júliusi kívánságvarázslatot szeretnéd kipróbálni, akkor szükséged lesz egy fekete macska néhány szőrszálára, amit keverj össze pár saját hajszáladdal. Ha ezzel kész vagy, akkor gyújts meg egy fehér gyertyát, majd mondd el alábbi varázsigét:

„A fekete macska szerencséje, átáramlik az én ereimbe. Osztozzunk a szerencsén, teljesüljenek a kívánságaim!”

A varázsszavak után fogalmazd meg hangosan a kívánságodat! Végül biztonságos keretek között égesd el a szőrcsomót!

Kívánságvarázslat falevéllel: Ha ezzel a júliusi kívánságvarázslattal szeretnéd megpróbálni valóra váltani a vágyadat, akkor szükséged lesz egy tetszőleges falevélre, amire írd rá a kívánságodat. Ha ezzel kész vagy, akkor biztonságos körülmények között, gyújts meg egy fehér gyertyát a szabadban, majd fogd a kezeid közé a falevelet, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Vigye a szél oda ezt a levelet, ahol vágyaim meghallgatásra lelnek. Vigye oda ezt a levelet és teljesüljön a kívánságom.”

A varázsszavak után hangosan fogalmazd meg a kívánságodat, majd végül ereszd szélnek a falevelet.

Gyors és könnyű tűzvarázs: Ahhoz, hogy ezt a júliusi kívánságvarázslatot elvégezd, szükséged lesz egy papírdarabra, piros tollra és fehér gyertyára. Ha megvannak a kellékek, akkor a papírcetlire írd le a kívánságodat, majd gyújtsd meg a fehér gyertyát, aminek lángjában égesd el a papírdarabot úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„A tűz formál, teremt, létrehoz, alkossa most meg nekem a kívánságom, és teljesüljön az, mely itt áll a papíron.”

Végül szórt a szélbe a papírcetli hamvait!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló