Űzd el a negatív energiát fekete borssal!Varázslatok, amelyekhez szinte csak fekete bors kell.Szabadulj meg a szellemektől vagy a gonosz energiától: Ha szellemektől, vagy gonosz energiától szabadulnál meg, akkor végezd el ezt a varázslatot szombaton, fogyó hold idején! A szertartáshoz szükséged lesz fekete borsra, 1 fényképre, ami téged ábrázol és 12 darab fehér gyertyára.

Kezdd a varázslatot azzal, hogy köralakba teszed a gyertyákat, majd annak közepére helyezd a fényképedet. Ezután az egészet szórd körbe borssal. Ha mindezzel kész vagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Addig facsarja orrotokat, addig csípje szellemtesteket, és marja halott lelketeket, míg el nem költöztök innen. Menjetek békével otthonomból, térjetek meg a túlvilágra és engem többé ne kísértsetek.”

A varázsszavak után hagyj úgy éjszakára mindent, ahogy van. Másnap lesöpörheted a borskört, amitől aztán az otthonodon kívül szabadulj meg.

Űzd el a balszerencsét: Ha úgy érzed, hogy balszerencse sújt, és szeretnél tenni ellene, akkor ebben segíthet ez a mágia, amit csütörtökön, fogyó hold idején kell elvégezned. A varázslathoz szükséged lesz borsra, néhány hajszáladra és körömdarabodra és 1 fehér gyertyára.

Kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a fehér gyertyát, majd tedd egy kis tálkába, esetleg füstölés céljából forró faszénre a hajszálaidat és a körömdarabkáidat, majd szórj rá annyi borsot, hogy teljesen befedje, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Átok és pokol, ami engem sújt, mert elhagyott a szerencse, de a bors megtisztít és távol tart. Űzze el hát tőlem messze a rossz szerencsét, hogy körülöttem újra minden arannyá váljék.”

A varázsszavak után égesd el keveréket. Ezt megteheted a gyertyával, de el is füstölheted, vagy a kandallóban is elégetheted. Ha ezzel is kész vagy, akkor végeztél is.

Hárítsd el a nem kívánt figyelmet: Ha szeretnéd elhárítani a rád irányuló figyelmet, akkor ebben segíthet ez a mágia, amit pénteken, fogyó hold idején a legcélszerűbb elvégezni. Ehhez szükséged lesz 1 kis borsra, 1 fekete gyertyára, egy fényképre, ami téged ábrázol és egy fényképre arról a személyről, akinek a figyelmétől szeretnél megszabadulni, vagy ha fotód nincs róla, akkor írd rá a nevét egy cetlire.

Ha megvan minden kellék, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a gyertyát, majd helyezd elé a két fényképet, avagy a fényképedet és az illető nevét tartalmazó cetlit. Ezután szórj egy kis borsot az illető fotójára, lehetőleg a szemére, vagy ha nincs képed, akkor a cetlire, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Csípje szemedet a könny, ha rám nézel, menekülnöd kelljen környezetemből, mert nem bírsz meglenni egy légtérben velem. Köszönöm figyelmedet, de nem kérem, hagyj békén, felejtsd el engem!”

Szórj borskört a saját fényképeden szereplő arcod köré úgy, hogy közben így szólsz:

„Nem érhet s nem szólhat hozzám, nem tüntet ki figyelmével X (az illető neve), mert védelem alatt állok és a borskör megóv attól, hogy a közelembe jöjjön.”

Végül hagyj mindent az oltárodon, vagy ott, ahol a varázslatot végezted. Másnap helyezd dobozba a kellékeket, majd őrizd meg egy hónapon keresztül!

Átoktörés fekete borssal: Ha úgy érzed, hogy átok, vagy rontás van rajtad, amit szeretnél megszabadulni, akkor végezd el ezt a varázslatot fogyó hold idején, egy szombati napon. A varázslathoz szükséged lesz 1 kis fekete borsra, 1 fekete gyertyára, 1 fehér gyertyára és fehér cérnára.

Kezdd a szertartást azzal, hogy belekarcold a nevedet a gyertyákba, majd kösd össze azokat a fehér cérnával. Szórd meg egy kis fekete borssal a fekete gyertya lángját úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Bú, bánat, rontás, minden, ami nem áldás, meneküljön tőlem messzire, szabadítson fel a gyertya lángja, feketéből fehérbe forduljak át.”

A gyertyákat biztonságos körülmények között égesd. A varázsigét még háromszor, óránként egyszer, ismételd meg! Ha a gyertyák csonkig égtek, akkor temesd el a maradványokat egy olyan helyen, ami távol esik az otthonodtól.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló