Augusztusi Tarot jóslat (1. rész)



Neked mit üzen a kártya?Kos: A csillagjegyed alapján a Remete, a Főpap és a Világ Tarot lapokat kaptad augusztusra. Az a legfontosabb feladatod a nyár utolsó havában, hogy tanuld meg, hogy nem kell mindent egyedül végigcsinálnod, nem kell némán szenvedned, és sokkal jobb, ha megosztod valakivel a terheidet.

Bika: Bika jegyed alapján az Erő, a Hold és a Nap tarot lapokat kaptad augusztusra, aminek időszakában alaposan meg kell válogatnod, hogy kinek mit mondasz el, mert könnyen lehet, hogy valaki csak arra vár, hogy adj a kezébe valamit, amivel keresztbe tehet neked.

Emellett azt is üzenik a neked osztott Tarot lapok augusztusra, hogy továbbra is higgy a vágyaidban, légy állhatatos és kitartó, mert minden esélyed meglesz arra, hogy sikert érj el, ugyanis amellett, hogy megvan benned az erő, a tehetség, még az égiek is támogatnak, és a szerencse is melléd áll! Ha nem adod fel, kitartóan dolgozol a céljaidért, akkor az életed több területén is sikert könyvelhetsz el augusztusban.

Ikrek: Ikrek jegyed alapján a Világ, a Csillag és a Kiegyenlítődés Tarot lapokat kaptad augusztusra, aminek időszakában valóra válhat egy régi álmod a szerelem vagy a karriered terén. Ez jelentheti azt, hogy például megszerzed az álommunkádat, az álompárodat, esetleg beteljesül a szerelmi életed.

Azt kizárólag te tudhatod, hogy mi a titkos vágyad, ugyanis a neked osztott Tarot lapok csak annyit árulnak el, hogy az jó eséllyel valóra válik a nyár utolsó havában, és minden meg fog változni az életedben.

Emellett elképesztően termékeny leszel, így komoly sikereket és eredményeket érhetsz el. Feltárulhat előtted a világ, mindig ott leszel, ahol éppen lenned kell. Ugyanakkor arra figyelj, hogy semmit se kapkodj el, és mindig gondolkozz a cselekvés előtt!

Rák: Rák jegyed alapján a Szerencsekerék, a Szeretők és a Végítélet Tarot lapokat kaptad augusztusra, ezért arra kell számítanod, hogy szinte minden a feje tetejére áll az életedben. Új, sorsszerű események következhetnek be a nyár utolsó havában, de egyáltalán nem biztos, hogy ezek pozitívak lesznek rád nézve.

Ezek a változások az életed bármely területén megtörténhetnek, így a szerelemben is. Ha nincs párod, akkor ez megváltozhat augusztusban. Ha kapcsolatban élsz, akkor új irányt vesz a viszonyotok, ami jelentheti annak megerősödését, vagy megszakadását is.

A neked osztott Tarot lapok szerint biztos, hogy lesznek dolgok az életedben, amelyek véget érnek, míg más dolgok csak most fognak elkezdődni. Augusztusban erősen érezheted a karma munkáját a mindennapjaidban.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján az Ördög, a Torony és a Szeretők Tarot lapokat kaptad augusztusra, ezért új szenvedélyre bukkanhatsz, ami lehet például egy új hivatás vagy hobbi. Emellett komoly változásokra számíthatsz a szerelmi életedben, ami jelenthet például új párt, vagy házasságot.

Ugyanakkor a neked osztott Tarot lapok nem zárják ki, hogy az augusztusi változás negatív lesz, mert például egy harmadik személy lép be a párkapcsolatodba, ugyanis most hajlamos leszel a hűtlenségre. Ha engedsz a kísértésnek, és megcsalod a párodat, akkor annak komoly következményei lesznek, például szakítás, válás.

Fájdalmas életleckében lesz részed augusztusban, és úgy érezheted, hogy eluralkodott a káosz az életeden.

Szűz: A csillagjegyed alapján a Halál, a Kiegyenlítődés és a Világ Tarot lapokat kaptad augusztusra, aminek időszakában néhány jó és rossz változás elkerülhetetlenül bekövetkezik az életedben, méghozzá azért, hogy így tereljen jó irányba az élet.

Teljes megújulásra számíthatsz a nyár utolsó havában. Ezzel kapcsolatban fontos, hogy ne akarj azonnal túlesni az összes változáson! A legjobb az lesz, ha nem teszel semmit, hanem csak hagyod, hogy a változások mindent elrendezzenek körülötted.

Ugyanakkor annyit megtehetsz, hogy nekiállsz a félelmeid és a már nem működő szokásaid elengedésének. A hónap végére érezni fogod a változást, látni fogod az előtted megnyíló új utakat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló