Gyors és könnyű augusztusi ingamágiák



Ezekkel az egyperces varázslatokkal megkaphatod, amit szeretnél.Hozz szenvedélyt a párkapcsolatba, vagy keltsd fel a kiszemelted figyelmét: Szükséged lesz 1 ingára, 1 fényképre a személyről, akiben szenvedélyt szeretnél ébreszteni, 9 darab piros gyertyára és rózsa, fahéj és ylang-ylang füstölőkeverékre.

A szertartást kezdd a 9 darab piros gyertya és a rózsa, fahéj és ylang-ylang füstölőkeverék meggyújtásával! Tedd a gyertyák közé a fényképet, majd tartsd a fotó fölé az ingát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Egész testedben és lelkedben ellenállhatatlan tűz ébred fel irántam. Yemanja istennő szent lángjai olvasszák fel szívedet, mardossák a szellemedet, izgatják a testedet, és csak akkor csillapodhat égető vágyad, miután velem találkoztál és velem háltál. Kívánj engem, akarj engem, szeress engem!”

Engedd az ingát körözni, főleg a fej, a szív és a nemi szerv körül. Képzeld el, hogy az istennő tüze lángra lobbantja a párodat, vagy a kiszemeltedet, aki nagyon akar téged. Képzeld el, hogy ennek eredményeként forrón szeretkeztek, ami után tovább fog tombolni köztetek a szenvedély, ami felfrissíti a szerelmeteket.

Szabadulj meg a félelmektől: Szükséged lesz 5 darab fekete gyertyára, 1 darab ingára, 1 fényképre, amelyen te, vagy az a személy látható, akinek a félelmét elűznéd, és szantál füstölőre. Gyújtsd meg az 5 darab fekete gyertyát és a szantál füstölőt, majd tedd középre a fényképet.

Vidd az ingát a fotó fölé és mondd el az alábbi varázsigét, aminek szavait annak megfelelően változtasd meg, ha valaki más félelmeit szeretnéd eloszlatni:

„Legyen ez az inga fény, amely eloszlatja félelmeimet. Utat tör a sötétségen át és félelem helyett bátorságot ültet a szívembe. Az isteni fény segítségével kiűzi félelmeimet az elmémből és a lelkemből, amelyek megbetegítenek és megbénítanak engem. Szabad vagyok!”

Hagyd, hogy a mágia működésbe lépve feloldja a félelmeidet és megvilágosítson, vagy ugyanezt tegye meg azzal a személlyel, akiért a varázslatot elvégezted!

Érd el, hogy a kiszemelted csak téged lásson: Szükséged lesz 6 darab piros gyertyára, 1 rózsaillatú füstölőre, 1 ingára és 1 fényképre, amin a kiszemelted szerepel. A szertartást kezdd a 6 piros gyertya és rózsa illatú füstölő meggyújtásával.

Vidd az ingát a fotó fölé, majd minden erőddel koncentrálj a kiszemeltedre, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Behatolok elmédbe, befészkelem magamat oda, és addig ki nem űzhetsz gondolataidból, míg nem lépsz velem kapcsolatba. Gondolj rám szeretettel.”

A varázsige utolsó mondatát egészen addig ismételgesd, amíg az inga mozogni és pörögni nem kezd! Engedd, hogy 1-2 percig járjon a fotó felett, majd irányítsd az ingát a kiszemelted szívére és mondd el az alábbi varázsszavakat:

„Ha úgy engeded, én beköltözöm szívedbe és addig leszek ott, ameddig csak akarod. Légy felém szeretettel és érezd, amit én érzek.”

Most hagyd ott körözni az ingát méghozzá úgy, hogy közben közvetítsd felé az érzéseidet, gondolataidat, mintha csak beszélgetnél vele. Az ingát akkor tedd le, amikor úgy érzed, hogy mindent átadtál, amit akartál!

Kérj szerencsét: Szükséged lesz 6 darab zöld gyertyára, 1 ingára, 1 téged, vagy az adott személyt ábrázoló fotóra, és fahéj, szerecsendió, rozmaring, majoránna és babér füstölőkeverékre. Gyújtsd meg 6 darab zöld gyertyát és a fahéj, szerecsendió, rozmaring, majoránna és babér füstölőkeveréket, majd tedd középre a fényképet, ami téged ábrázol, vagy azt a személyt, akinek a szerencsét szánod.

Tartsd az ingát a fotó fölé, és mondd el az alábbi varázsigét, aminek szövegét változtasd meg, ha nem magadnak szánod a szerencsét:

„Ebben a pillanatban fordul a kocka, méghozzá a javamra, mert Fortuna asszony kegyes hozzám és végre a szerencse eljön hozzám. Jöjj szerencse várok rád, elhárítok utadból minden akadályt, hogy egyenesen rám találj!”

Hagyd, hogy az inga szabadon mozogjon! Érezd, hogy feltölt a mágikus erő, a szerencse, vagy elönti azt, akiért a szertartást végzed.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló