Rázd le magadról az átkot és a rontást!Végezd el szombaton, fogyó hold idején az alábbi szertartásokat.Átoktörő mézvarázs: Szükséged lesz egy fekete gyertyára, néhány hajszáladra, egy téged ábrázoló fényképre és mézre. Kezdd a ceremóniát azzal, hogy bekened mézzel a gyertyát, majd ragaszd rá a hajszálaidat. Ezután tedd a gyertyát a fényképedre. Gyújtsd meg a gyertyát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Átok, átok, átok ver engem, de ma bizony leégetem, megszüntetem. Ahogy a viasz olvad, úgy tűnik el rólam, Isten tüze szüntesse be és reggelre tiszta legyek!”

Tűzbiztos körülmények között égesd végig a gyertyát az éjszaka. A legjobb az lenne, ha a viasz a fényképedre folyna.

Szabadulj meg a rontástól citrommal: Szükséged lesz egy citromra, egy késre, néhány hajszáladra, egy fehér szalagra vagy fonalra és sóra. Kezdd a szertartást azzal, hogy kettévágod a citromot, majd szórd meg sóval mind a két felét.

Ezután tedd a hajszálaidat az egyik félre, aztán illeszd össze a két felet és tekerd át a fehér szalaggal vagy a fonallal úgy, hogy legyen, ami tartja, miközben elmondod az alább varázsigét:

„Átok, rontás, bűbáj, bármi is legyen rajtam, tűnjön el a francba. Ahogy rohad ez a citrom, úgy tűnik el az én nyavalyám is! A nap szívja ki belőlem a mérget és tisztítsa meg testemet és lelkemet!”

Tedd ki minden nap a napfényre a citromot, amíg teljesen el nem szárad, rohad. Amikor ez megtörtént, akkor dobd ki.

Hantold el az átkot ceremónia: Szükséged lesz egy kis fehér rongyra, néhány hajszáladra és körömdarabodra, egy zsebkendőre, amivel felitattad a könnyeidet, egy fehér fonalra vagy szalagra és egy tollra.

Kezdd a szertartást azzal, hogy beleteszed a fehér rongyba a hajszálaidat, a körömdarabjaidat és a zsebkendőt, majd tekerd össze, kösd át hétszer a fehér szalaggal vagy fonallal, és rajzolj rá egy keresztet.

Ha ezzel kész vagy, akkor menj ki a szabadba, ahol áss egy gödröt, majd tedd bele a csomagot. Még mielőtt betemeted, mondd el az alábbi varázsigét:

„Temetésem napja van, mert eltemetem az én átkomat. Sírtam és szenvedtem már eleget, elegem van az átokverésből. Földbe teszem átkomat, hogy a föld megtisztítsa és új életet hozzon belőle. Isten és az angyalok segedelmével pedig megtisztulok, mert ők velem vannak és védelmüket élvezem!”

Fejezd be azzal a szertartást, hogy betemeted a gödröt.

Mosd el a rontást: Szükséged lesz egy fehér gyertyára, egy kis szenteltvízre és tömjén füstölőre. Kezdd a szertartást azzal, hogy szenteltvizet öntesz a kád vízéhez fürdéskor, vagy egy lavórba.

Ezután gyújtsd meg a fehér gyertyát és füstölj tömjénnel. A legjobb az lenne, ha megfürödnél a vízben, de a célnak az is megfelel, ha csak a vízben állsz. A vízben fürödve, vagy állva, nézd a tükörképedet, és mondd el az alábbi varázsszavakat:

„Átok és rontás ül rajtam, de ma ennek véget vetek. Menj vissza oda, ahhoz akitől jöttél vagy ha ez nem lehetséges, oda, ahol senkinek sem ártasz, csak tőlem messzire, mert engem most már az Úr védelmez. Testemet és lelkemet a szenteltvíz járja át, tiszta vagyok, áldott vagyok, nem árthat nekem senki.”

Már csak meg kell fürdened a vízzel.

Átokűző szertartás: Szükséged lesz egy fehér gyertyára, sós vízre és egy kis darab faágra, ami legyen mogyorófa, bodzafa, vagy csipkebogyó. A szertartást kezdd azzal, hogy három napig együtt alszol a faággal, méghozzá úgy, hogy így szólsz minden este lefekvés előtt:

„Minden átok és rontás szálljon át ebbe a fába!”

Ezután szombaton, fogyó hold idején gyújtsd meg a fehér gyertyát és fogd a kezedbe a fadarabot, amit márts bele a sós vízbe, aztán a kezeid között tartva mondd el az alábbi varázsigét:

„Gyengülj, haldokolj, pusztulj rólam átok. Épp itt az ideje, hogy valaki megtörje hatalmadat és ez a hatalom az angyalok segédkeze! Ahogy ketté roppansz, abban a pillanatban felszabadulok és véget ér a balsorsom!”

Relaxálj, éld át a pillanatot, és amikor úgy érzed, hogy felkészültél, akkor törd ketté a faágat, aminek darabjait ásd el, vagy szórd el távol az otthonodtól!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló